OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Ziurekit nzn ar i tema rasau bet cia dabar su tais flagais neaisku man . nezinojau apie tuos flagus biski pazaidziau skyrim offline ir atjungiau neta . Visi xgd3 veikia isskyrus MW3 ir assasina ? kaip dar paziuret ar tikrai jau flagged ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jeigu jau žinai ,kad assassin's ir mw3 neveikia flaga turi <_<

Jo bet kaip skyrim , gears ir wisi kiti veikia ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu, pirkau naudotą console, nusiflashinau ją į naujausią versiją, prasitiesiau kabelį ir pyst - Baninta consolė... Man labai įdomu, ką tiksliai užbanina, ar procą, ar ką? Nes gal įmanoma turint console donorą persodint kokias dalis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu, pirkau naudotą console, nusiflashinau ją į naujausią versiją, prasitiesiau kabelį ir pyst - Baninta consolė... Man labai įdomu, ką tiksliai užbanina, ar procą, ar ką? Nes gal įmanoma turint console donorą persodint kokias dalis?

Uzban'ina motinine plokste, o keist nelabai apsimoka, geriau tokiu atveju nauja xbox'a pirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi norėjau paklausti ar galėčiau ant atrišto xboxa 360 slim, naudotis internetu. Ar negausiu bano, nes jau viena syki taip buvo

Redagavo edgaka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su atrista konsole bunant online visada yra tikimybe gauti bana.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei esi online, bet kada gali gauti bana. Nebutina siustis update ar dar konors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet kiek žinau, tik ubdate nesiusti ir tada viskas bus ok

jei update nedarysi negalesi LIVE naudotis, gal ban ir nagausi, bet online irgi nežaisi. O jei ismes update viena diena, tai pirma pasigooglink ka tas update daro ir jei saugu tai daryk, jei ne lauk kol atsiras kita iseitis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jaigu pas mane xbox slim su naujausiu Desbordu ir su LT 3.0 ir as ysirasau zaidima i ACME CD patikrinsiu per programa abgx bet zidimas nera XGD3 senesnis koks nors uzima 7.30GB ir as noriu jy zaist LIVE ,ar man bus tokia pati tikimybe bano kaip ir jai as buciau isirases sy geima i VERBATIM CD ir su iHAS CD-ROMU ...? ar kopaktas dauka reiske? ar norint zaisti laive reik viska rasyt i tuos verbatimus ar ne ? arce nekompakto labiausei reik bijot?

nepykit del klaidu neletuvis esu ...:dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jaigu pas mane xbox slim su naujausiu Desbordu ir su LT 3.0 ir as ysirasau zaidima i ACME CD patikrinsiu per programa abgx bet zidimas nera XGD3 senesnis koks nors uzima 7.30GB ir as noriu jy zaist LIVE ,ar man bus tokia pati tikimybe bano kaip ir jai as buciau isirases sy geima i VERBATIM CD ir su iHAS CD-ROMU ...? ar kopaktas dauka reiske? ar norint zaisti laive reik viska rasyt i tuos verbatimus ar ne ? arce nekompakto labiausei reik bijot?

nepykit del klaidu neletuvis esu ...:mml:

Nuo diskų nepriklauso, prieš rašant praleisk pro abgx360, naudok naująsias fw ir turėtų viskas normaliai būti. :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.