OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,

pas mane yra LT+ fw. vakar pasijungiau į xbl. pasidariau updateitus. Tai kaip galima dabar pasitikrinti ar esi flagintas? Kiek supratau, tai galimas ir toks atvejis, kad kai tikrini ar esi falgintas, tai uzsiglafini automatiškais pats save. Kaip to išvengti?

Ar esi flagintas, pasitikrink su XVal. Giduose yra gidas. Arba tiesiog čia: http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/Ek...FluvBpsPeAC.php.

Tikrindamas ar esi flagintas - neužsiflaginsi.

Ar tas flagas ką nors reiškia - niekas nežino, nes dar niekas negavo bano.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

xval rodo labai neteisinga info. tikrinau banintą konsolę - tai parodė kad viskas ok (secure data is clean), tad velnias ten žino kaip suprasti, jei duoda prisijungti į livę, reiškia dar ne viskas prarasta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xval rodo labai neteisinga info. tikrinau banintą konsolę - tai parodė kad viskas ok (secure data is clean), tad velnias ten žino kaip suprasti, jei duoda prisijungti į livę, reiškia dar ne viskas prarasta :)

Na aš tai sakyčiau, kad XVal kartais rodo ir neteisingą info. Ir tai turbūt šiai dienai patikimiausias įrankis flagui pasitikrinti.

Plius matomai yra visokių niuansų, kodėl banintoje konsolėje nerodo jokių flag'ų. Gal todėl, kad tuo metu, kai banino, tuometinis Dashboard'as ne į X reikšmę rašydavo security event'us, gal dabar banintiems jokio flago nėra, nes MS, patikrinę, kad konsolė baninta - nieko ir nerašo, gal X reikšmė pasikeičia tik tada, jei konsolė būna prijungta prie Live ir t.t. ir pan.

Tad sakyti, kad XVal rodo labai neteisingai - negalima.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

juokingiausia bus tai, kad patys makai įdėjo šia programą ir taip gauną kiekvieną, kas įveda savo konsolės ID :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

juokingiausia bus tai, kad patys makai įdėjo šia programą ir taip gauną kiekvieną, kas įveda savo konsolės ID :)

:)

1. Programa nebendrauja su internetu.

2. Tą programą pabandė ir tie, kas neflašino savo X'ų.

Taip kad naudos MS'ui iš tos programos būtų nedaug.. net jei ji ir siųstų duomenis į MS :) O šiaip MS'ui net nebūtina tai. Gi MS tą X reikšmę ir taip mato kiekvieną kartą vartotojui prisijungus prie LIVE :)

Vienu žodžiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia kaskada klause kai bana gauni kokios pasekmes ir atsake zmones ,kad tik nebegalesi eit i live ,o kaskur girdejau ,kad banas uzblokuoja harda ,cia mitas ar taip pasitaiko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Budavo seniau... Dabar nei banu nebera. tfu tfu tfu... :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit man trumpai paaiskint kokia cia dabar situacija. Sugalvojau pazaisti XBL, tik noriu issiaiskinti kelis dalykus. Pas mane FW 1.6. Po konsoles flashinimo buvau tik karta prisijunges prie XBL, bet dar pries tas BAN bangas, o dabar tiesiog zaidziu zaidimus su active.iso offline, bet juos tiesiog rasau tiesiai i DVD be jokiu abgx. Nezinau ar konsole flaginta, tikiuosi ne. Tad noreciau issiaiskint ka reiketu padaryt, norint saugiai jungtis i XBL ir kad nebereiketu naudoti to active.iso ir veiktu zaidimai su AP2.5 and so on. Ar uztektu atsinaujint i LT+?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit man trumpai paaiskint kokia cia dabar situacija. Sugalvojau pazaisti XBL, tik noriu issiaiskinti kelis dalykus. Pas mane FW 1.6. Po konsoles flashinimo buvau tik karta prisijunges prie XBL, bet dar pries tas BAN bangas, o dabar tiesiog zaidziu zaidimus su active.iso offline, bet juos tiesiog rasau tiesiai i DVD be jokiu abgx. Nezinau ar konsole flaginta, tikiuosi ne. Tad noreciau issiaiskint ka reiketu padaryt, norint saugiai jungtis i XBL ir kad nebereiketu naudoti to active.iso ir veiktu zaidimai su AP2.5 and so on. Ar uztektu atsinaujint i LT+?

jei nesi flagintas turetu ustekt LT+ ir xbl gold . Ir seip zaidimus turetum dar patikrinti kuriuos isirases ar saugus . Redagavo ButasJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žaidimus iš esmes iki wave7 po LT+ kurios įrašei galima ir netikrinti, jie bus geri. Nes kaip skaičiau kažkur (ar net čia kažkas rašė), kad LT+ nebijo kreivų nepatikrintų relyzų iki w7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žaidimus iš esmes iki wave7 po LT+ kurios įrašei galima ir netikrinti, jie bus geri. Nes kaip skaičiau kažkur (ar net čia kažkas rašė), kad LT+ nebijo kreivų nepatikrintų relyzų iki w7

Nebūčiau tuom tikras.

LT, LT+ reikalauja SSv2. Kaip Tu patikrintum, ar kopija jį turi ir tuo labiau įsriegtum (jei neturi) be abgx360?

Paskutinis pvz: Bulletstorm scene release'as yra padarytas greičiausiai su Kreon firmware (ne 0800) ir turi SSv1. Kaip žinia, Kreon FW negali nuskaityti SSv2 informacijos iš originalių diskų.

Jei jau pirataujat, darykite tai kokybiškai ir rafinuotai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebūčiau tuom tikras.

LT, LT+ reikalauja SSv2. Kaip Tu patikrintum, ar kopija jį turi ir tuo labiau įsriegtum (jei neturi) be abgx360?

Paskutinis pvz: Bulletstorm scene release'as yra padarytas greičiausiai su Kreon firmware (ne 0800) ir turi SSv1. Kaip žinia, Kreon FW negali nuskaityti SSv2 informacijos iš originalių diskų.

Jei jau pirataujat, darykite tai kokybiškai ir rafinuotai :D

bet kiek is to realios naudos nezino niekas,tad tikslo ten vargt nematau jokio...

losiu bet ka ir pries isleidima ir su ssv1 ir man visiskai p* ant to...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet kiek is to realios naudos nezino niekas,tad tikslo ten vargt nematau jokio...

losiu bet ka ir pries isleidima ir su ssv1 ir man visiskai p* ant to...

Na požiūrio klausimas čia.

Kaip kas nori, taip tas ir elgiasi.

Bet žaidimo kopijos praleidimas per abgx360 nėra vargas, kaip kad bandai pasakyti.

Prisiminkime pvz su Halo Reach.

http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...mp;#entry183116

Kai pasirodė pirmoji bloga kopija (scene name: Halo Reach RF XBOX360-Ungodly) ir visi puolė keptis.

Vėliau, kaip ir buvo prognozuota, paaiškėjo, kad kopija yra ?ucked!

Būtent abgx360 ir padėjo tai išaiškinti. Žaidimas veikė, tačiau neveikė kažkurie map'ai.

Na bet elkitės kaip išmanot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na požiūrio klausimas čia.

Kaip kas nori, taip tas ir elgiasi.

Bet žaidimo kopijos praleidimas per abgx360 nėra vargas, kaip kad bandai pasakyti.

Prisiminkime pvz su Halo Reach.

http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...mp;#entry183116

Kai pasirodė pirmoji bloga kopija (scene name: Halo Reach RF XBOX360-Ungodly) ir visi puolė keptis.

Vėliau, kaip ir buvo prognozuota, paaiškėjo, kad kopija yra ?ucked!

Būtent abgx360 ir padėjo tai išaiškinti. Žaidimas veikė, tačiau neveikė kažkurie map'ai.

Na bet elkitės kaip išmanot.

tiesiog noriu pasakyt kad jei MS ras vel buda kaip aptikti ar diskasukio firmware originali ar fleshinta,tai is abgx jokios naudos,kris visi kaip ir per praeita ban wave.

o vargas tame,kad daugelis su senesniais geimais myza i bata nerasdami jiem ten tu ssv2,sokineja per forumus su klausimais kur rast ir panasiai. ir vel pasikartosiu jog neaisku,ir niekas nezino or tos pastangos ateity duos naudos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki norėjau paklausti: jeigu aš atsisiunčiu temų į kompa ir per usb jas persikeliu į xbox 360 ar už tai gali duoti bana? Gal galit parašyti už ką duoda ban, o už ką duoda kitokias nuobaudas? Ačiū iš karto. Ir dar kaip pasižiūrėti ar esi flagintas?

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.