OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Na po N forumų skaitymo ir c4e parašymų interpretavimo nutariau ir aš padaryti update ir eiti į Live.

tai TU kiek zinau esi "legalus" zaidejas, tai kodel bijojai update darytis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai TU kiek zinau esi "legalus" zaidejas, tai kodel bijojai update darytis?

Konsolės flashinimas nėra NELEGALU! (pas mane ji ir yra flashinta; niekada to neslėpiau) O jei konsolė flashinta - nesvarbu, ar žmogus "legalus ar nelegalus" - banas gresia lygiai taip pat vienodai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As losiu live ir is principo dejau ant to bano.

Ne į temą

Einu aš jaučiu daryti ta updata :dwn:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Darykit darykit ta update :dwn: ir loskit LIVE :) nes as asmeniskai atsiprasant dejau ant to bano, pats losiu laimingas :)

Ne į temą

tuo labiau kad greitu metu iseis nauja FW LT+

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Darykit darykit ta update :) ir loskit LIVE :dwn: nes as asmeniskai atsiprasant dejau ant to bano, pats losiu laimingas :)

Ne į temą

tuo labiau kad greitu metu iseis nauja FW LT+

O nesusimąstei, kad gali netyčia dar iki to LT+ FW išėjimo baną gauti? :)

Labai nustebau, kad čia visi laikosi nuomonės, kad LIVE reikalingas tik vienam kitam. Aš tikrai nedaug lošiu Online. Bet be LIVE man ta konsolė - tik truputi daugiau nei plastmasės gabalas po televizoriumi. Toks drastiškas palyginimas būtų su kompiuteriu, iš kurio ištrauktas tinklo kabelis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nesusimąstei, kad gali netyčia dar iki to LT+ FW išėjimo baną gauti? :dwn:

Labai nustebau, kad čia visi laikosi nuomonės, kad LIVE reikalingas tik vienam kitam. Aš tikrai nedaug lošiu Online. Bet be LIVE man ta konsolė - tik truputi daugiau nei plastmasės gabalas po televizoriumi. Toks drastiškas palyginimas būtų su kompiuteriu, iš kurio ištrauktas tinklo kabelis.

Ir kas kad bana gausiu XBL :) sedesiu offline ir megausiuosi toliau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki klausimelis retokai uzsuku tai galvoju paklausiu gal kas atsakys:) gal atsirado koks budas nuimt ban nuo koncoles nes jau atsibodo filmus is .avi pervertinet i xbox video failus. Jai taip tai gal zinot kas Kaune sugeba tai padaryti? aisku ne uz dyka:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki klausimelis retokai uzsuku tai galvoju paklausiu gal kas atsakys:) gal atsirado koks budas nuimt ban nuo koncoles nes jau atsibodo filmus is .avi pervertinet i xbox video failus. Jai taip tai gal zinot kas Kaune sugeba tai padaryti? aisku ne uz dyka:)

kiek pamenu kažkas čia minėjo, kad galima pakeisti motinos plokštė į jasperio ir banas kaip ir nusiims. nepamenu kur tai rašė, atsuk porą puslapių atgal (arba šitoje temoje, arba temoje kur buvo apie RROD). bet pačiam būtų aktualus toks dalykas, nes naujos konsolės pirkti nesinori, o į livę su kiekvieną dieną vis labiau traukia. aišku tai kainuoja gan brangiai.

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek pamenu kažkas čia minėjo, kad galima pakeisti motinos plokštė į jasperio ir banas kaip ir nusiims. nepamenu kur tai rašė, atsuk porą puslapių atgal (arba šitoje temoje, arba temoje kur buvo apie RROD). bet pačiam būtų aktualus toks dalykas, nes naujos konsolės pirkti nesinori, o į livę su kiekvieną dieną vis labiau traukia. aišku tai kainuoja gan brangiai.

tai kainuot turetu beveik ta pati kas ir nauja konsole keist, nes motina ir yra visas xbox 360.pasijung prie jos maitinima tik ir vintikus, ir viskas.veikiantis xbox bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kainuot turetu beveik ta pati kas ir nauja konsole keist, nes motina ir yra visas xbox 360.pasijung prie jos maitinima tik ir vintikus, ir viskas.veikiantis xbox bus.

iš esmes taip, bet klausimas buvo kaip tai padaryti neperkant naujos konsolės :)

o šiaip tai sakė čia kažkas kad už 300 litų tai daro (ar mate kur daro), tad vis vien išeina pigiau nei naują pirkti, o ir seną falconą fig kam dabar prastumsi

Redagavo KypuTeTpaBy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jungiuos į live ir rašo ar įdiegti system update?

Jei spaudžiu no tada nejungia prie xbox live.

Jei padarysiu system update, nebus man ban ir galėsiu toliau lošti su xbox?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.