OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Kaip ir praeitais metais vėl lošiau prieš pat banų bangą to net nežinodamas :rofl: Jo, šiandien dar bano nebuvo. Yay, it's so exciting :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tai kaip bandėt kas jungtis į live su falshintu xbox?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai kaip bandėt kas jungtis į live su falshintu xbox?

Updatinau flashinta konsole, viskas ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir aš galiu pritart, kas bijot į LIVE jungtis nesijaudinkit bano nėra ir galit lošt online, tik nežinau kaip su tais naujais game.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai kol dar nėra naujo ixtreme LT, geriau neupdeitinsiu dashboardo dar, nors ir bano nėra. Jau geriau pabūsiu offline ir žaisiu senus ir naujus žaidimus, negu turėsiu naują dashboardą, sėdėsiu online, bet negalėsiu lošt naujų geimų. Viską supratau tikriausiai gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kaip cia suprast, kaip taip su nauju dashboardu ir nauju game negalima bus zaist??

Kolkas tik su fable 3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kaip Fable 3 nelošiu tai visi kiti eina žaidimai, taip kad man tai tik paprastas update, be ban, kaip ir seniau :oops:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kaip Fable 3 nelošiu tai visi kiti eina žaidimai, taip kad man tai tik paprastas update, be ban, kaip ir seniau :oops:

O tu nepagalvojai, kad taip kaip yra su fable bus ir su kitais naujai išėjusiais žaidimais? O jei taip bus, tai ką tada darysi? :)

Redagavo Xadex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va sulaukiau update ir noriu paklausti ar apsimoka nufleshyti xbox 360 ,nes kazkaip pries update nesinorejo flashyti kad nagauciau ban.

Ir ar yra kokia rizika .t.t Nesu specas sioja srityja tada nesmerkit jai netaip viska isdesciau dekui uz atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deje, updatint yra saugu :) Jokiu problemu nera skelbia C4E, tik nepatartina bandyt zaist Fable 3 nes jis tikrai su A.P 25 apsauga :) visi seni geri, jau draugas zaidzia mw 2 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deje, updatint yra saugu :) Jokiu problemu nera skelbia C4E, tik nepatartina bandyt zaist Fable 3 nes jis tikrai su A.P 25 apsauga :) visi seni geri, jau draugas zaidzia mw 2 :)

Per Live mw 2 zaidzia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.