OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

ai negausite banų, na kažkodėl esu tikras, net galiu susilažinti ant vieno DVD DL disko :)

na kas prieštaraus? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nezinau, man kazkaip atrodo, kad sie metai bus neisimtis ir vistiek bus tas ban wave... Bet norisi tiketi, kad jo nebus ir nieko ban hammeris nepasieks :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kaip gerai kad neflashinau Xboxo.

O taip tai ir as manau, kad bus ta banu banga.. Microsoftas mus visus ismokys pirkt zaidimus man atrodo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Nesenai prisijungiau prie xbox live, mano konsole flashinta, tai idomu kiek laiko praeis kol gausiu bana. pasigirkit kas kiek laiko losiat live ir dar be bano.

As tai jau 2 metus xbox live neorgus losiau kaip cod mw2 ir panasei, manau daugelis gauna ban del to kad zaidzia xbl zaidimus kurie atsiranda anksiau torentuose, o veliau yra oficialiai isleidziami tai cia yra manau vienintele galimybe gaut bana

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai jau 2 metus xbox live neorgus losiau kaip cod mw2 ir panasei, manau daugelis gauna ban del to kad zaidzia xbl zaidimus kurie atsiranda anksiau torentuose, o veliau yra oficialiai isleidziami tai cia yra manau vienintele galimybe gaut bana

esi laimingas.taciau nusispjauk tris kartus ir lauk ziemos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, norejau pasitikrint ar as flagintas, buvau isemes HDD ir gavau banana. :D

Idedu atgal HDD viskas norm, bet norint zaisti is HDD zaidima raso kad ten banned ir t.t. Tai man dabar ikist laida ethernet, jungtis i Live isidejus HDD? Neistrins jie mano profile?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, norejau pasitikrint ar as flagintas, buvau isemes HDD ir gavau banana. :D

Idedu atgal HDD viskas norm, bet norint zaisti is HDD zaidima raso kad ten banned ir t.t. Tai man dabar ikist laida ethernet, jungtis i Live isidejus HDD? Neistrins jie mano profile?

tai jei tu banintas, tai tu LIVE nepasijungsi. juk jau senai yra DASHBOARD update isejas, kuris nuima ban nuo HDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei tu banintas, tai tu LIVE nepasijungsi. juk jau senai yra DASHBOARD update isejas, kuris nuima ban nuo HDD

Na taip, gal ne taip parasiau, tai isijunkti, ir ka tada? TIesiog priconnectins, ir atbanins HDD? Profilio neistrins?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, gal ne taip parasiau, tai isijunkti, ir ka tada? TIesiog priconnectins, ir atbanins HDD? Profilio neistrins?

Jei esi banintas, tai prisijungti negalėsi ir jokio update XBL nepasiūlys. Todėl turbūt reiktų nueiti čia, parsisiųsti DB atnaujinimą ir įsidiegti rankiniu būdu. Įsidiegus teoriškai turėtų nusiimti banas nuo HDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įsidiegus teoriškai turėtų nusiimti banas nuo HDD.

ne teoriskai, o praktiskai :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ką Saplio 31, dar bano negavau, taigi dar šiandien galite saugiai pažaisti XBL ir bano negauti, o rytoj išauš teismo valanda :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ką Saplio 31, dar bano negavau, taigi dar šiandien galite saugiai pažaisti XBL ir bano negauti, o rytoj išauš teismo valanda :thumbup:

Taip. Rytoj yra ta diena, kai XBL'e aktyvių vartotojų ženkliai sumažės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.