OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, uzejau i si foruma ir uzmaciau baisia naujiena sita;D As kadangi tik nusipirkes xbox nelabai gaudausi kas tas jtag, jei mano konsole atrista ixtreme 3.0 tai man bijot bano ar ne? as Zaidimus is cd ir harda isirasau ir zaidziu..

Jei jungies i interneta tai gali bijot, nors daba nebanina kolkas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei LT+3.0 ir zaidimus leidi sutvarkytus su abgx'u ir irasytus su iHAS (jei zaidimas XGD3 formato) tada neturetum bijot ban'o, taip kol kas saugiausia naudotis XBL su flashinta konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Taigi jau ilgai galvoju apie piratinių žaidimų paleidima multiplayer. Esu daug kur skaitęs, kad gali užbanint, ir taip dažniausiai būna, bet ar yra koks būdas, įsirašyti pvz.: Battlefield 3

pasiimti GOLD menesiuką ir pažaisti nesukant sau galvos apie baną. Ar reikia mokėti nežmoniškus pinigus originalių žaidimų pirkimui. Prašau paaiškinti, kokie pavojai, ar galima žaisti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu zaidi su flashinta konsole live, tai visa laika yra tikimybe gauti bana. Taciau jau ilga laika microsoft nedalina banu todel bent jau as zaidziu ir nesuku sau galvos del to bano.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Flashini i LT+3.0, XGD3 rasai su iHAS ir burner max fw i verbatim'us, visus zaidimus su abgx'u sutvarkai ir nesuki galvos del ban'o Nuotrauka Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Flashini i LT+3.0, XGD3 rasai su iHAS.plm.lt/"]iHAS[/url] ir burner max fw i verbatim'us, visus zaidimus su abgx'u sutvarkai ir nesuki galvos del ban'o Nuotrauka

ir gauni is ignoltos garantija rastiska dar .. :melvin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai ačiū, jau žadėjau originalių diskų prisipirkt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai ačiū, jau žadėjau originalių diskų prisipirkt :D

o dabar patikesi pasakom ir nepirksi ? saunu :melvin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakos, nepasakos... Jau daug kur esu girdėjęs apie tai, kam tuos pinigus leist didžiulius, jei tau geriau, gali pirkt originalius...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir gauni is ignoltos garantija rastiska dar .. :melvin:

Ne į temą

NO Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O neįmanoma jungtis į Live žaidžiant iš hard'o žaidimą? Ir jei gavus baną, kas būną? Kiek girdėjau gali net hard'ą uždaryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O neįmanoma jungtis į Live žaidžiant iš hard'o žaidimą? Ir jei gavus baną, kas būną? Kiek girdėjau gali net hard'ą uždaryt.

Aišku įmanoma, kodėl turetų būti ne? O kiek žinau dėl ban'o, tai negalima tik į Live jjungtis, anksčiau užblokindavo HDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai man užtenktų per Abgx perleist game ir įmest į hardą kaip visada? Tai nebūtina reiškiasi į diskus rašyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiai is HDD gali losti tik pasidares RGH, o tada joks live tau neveiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai taip, lošiu viską iš HDD, bet ne Live, tai norėjau sužinoti tiek ar įmanoma lošti Live tą žaidimą kuris yra leidžiamas iš HDD. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.