OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi neseniai issigijau xbox 360 arcade ir turiu klausima. Jaigu nusipirkciau zaidima pvz MW3 ir nusipirkciau xlive 12 menesiu, Jaigu pas mane flashinta 3.0 LT+ ir jai as paleisiu legalu MW3 prisijunges i acc man konsoles neuzbanins? arba jaigu paleisiu zadima isirasyta per pc pvz PES 2012 tada gausiu bana? taigi po kol kas tiek klausimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jai su fleshinta konsole zaisi org zaidimus tai vistiek yra beveik tokia pat galimybe gaut bana,kaip zaidziant su neorg zaidimais.jau seniai kas gavo bana taip kad nesijaudink ir zaisk toliau :blink:

Redagavo MGnon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet jaigu as pasijunksiu i xlive ir paleisiu piratini zaidima? nes man idomu ar gauciau bana su fleshinta konsole paleides org zadima ant xlive

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesupratai atsakymo,kuris ir taip aiskus,jei flashini konsole nera skirtumo tu zaisi org ar piratini game vistiek ban gausi,nes pagal firmware man rodos suseka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ir jeigu tau idomu,tai palošus su flashinta konsole ir po to atstačius į originalia fw vistiek yra tikimybė gauti baną.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki norejau paklaust as i interneta buvau prisijungias vienas karta su fleshinta consele (atsisiust media update) . Db neseniai kj jungiau bo tj man mesdavo errora disc unsuported(kazkur girdejau kad jei sita errora meta iskart console flaga gaune ) . Tj yra tikimybe kad as flaga gavau . ir jei gavau tj gal man jungtis i live ir laukt bano ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki norejau paklaust as i interneta buvau prisijungias vienas karta su fleshinta consele (atsisiust media update) . Db neseniai kj jungiau bo tj man mesdavo errora disc unsuported(kazkur girdejau kad jei sita errora meta iskart console flaga gaune ) . Tj yra tikimybe kad as flaga gavau . ir jei gavau tj gal man jungtis i live ir laukt bano ?

Turi dae.bin reike i LT+3.0 flesinti bent as taip manau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turi dae.bin reike i LT+3.0 flesinti bent as taip manau

tj tas dae.bin nuo Black ops neveikiancio ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tj tas dae.bin nuo Black ops neveikiancio ?

Kai atnaujinai dae.bin neleidizia plaeisti AP2.5 ziaidmu ir XGD3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai atnaujinai dae.bin neleidizia plaeisti AP2.5 ziaidmu ir XGD3

Tj kad man paleidzia visus geimus tiek ap2.5 tiek xgd3 tik kad bo niekaip neveikia (blogai isirase turbut )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip sužinot fw ir ją updatint? :)

Įsijungi consolę ir nustatymuose kai užeini ( į pačius options kur reguliuot gali video, audio nustatymus ) ir pačioi apačioi bus system information ar kažkas pan. Gal suprasi :)

O kam tau ją updatinti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Mano draugas turi flashintą į FW 3 naudotą xboxą. Jis nori prisijungti į XBL ir jam siūlo update kai jis testuoja prisijungimą į XBL. Ką daryti? Ar priimti tą update? Ar nenusiims FW?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.