OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Situacija mano dabar tikrai FTW. Įdėtas skelbimas, kad xboxą parduodu, žmogus man jau šiandien nori atvažiuot paimt, o xboxas paimė ir atsibanino. Tai dabar taip skaitos, kad parduosiu nebanintą xboxą užbaninto kainą. Profit ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Situacija mano dabar tikrai FTW. Įdėtas skelbimas, kad xboxą parduodu, žmogus man jau šiandien nori atvažiuot paimt, o xboxas paimė ir atsibanino. Tai dabar taip skaitos, kad parduosiu nebanintą xboxą užbaninto kainą. Profit ? :)

pasakyk kad sugedo ir viskas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

In yar faces :DDDDDD Gavau 1600msp !!!!! Ahhhahahahahh, raped. Kūūlba prikolas :DDD :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

In yar faces :DDDDDD Gavau 1600msp !!!!! Ahhhahahahahh, raped. Kūūlba prikolas :DDD :D

Aš tava vietoj neparduočiau nafik, o toliau loščiau, juk visgi vėl tapo pilnaverte konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tava vietoj neparduočiau nafik, o toliau loščiau, juk visgi vėl tapo pilnaverte konsole.

Jau parduotas tas xboxas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau parduotas tas xboxas :D

Tai darbar yra gera proga nusipirkti nauja konsole Redagavo audirs4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklausti, as pries kelias dienas pasijungiau pirma karta i xbox live kad pasidaryt naujausia siuo metu update, padare update viskas normaliai , tai noriu paklausti jei as siusiu tik demo manes neturetu isbanint, ar ir tokia pat tikimybe kaip zaidziant zaidimus xbox live, ir ar galejo mane isbanint kai siunciausi update is xbox live, zalias xbox live tai klausiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas čia tiksliai nežino nei už ką nei kada banina. Jei žaidei su flashintu xboxu žaidimus, tai tikimybė gaut baną iškart padidėjo, nes jau esi pasižymėjęs xboxo loguose. Jei xboxas flashintas ir nelošei jokių geimų, o tik siuntiesi demo, tai manau nelabai tave kas ir banins. Bet kaip ir sakiau, nieko tiksliai negalima pasakyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O norint siustis demo taip pat reikia uzsiregistruot, nu ten parasyt adresa pasto koda ir t.t. ar galima be registravimosi apsieit nes xboxlive noriu tik siustis demo, nes kai update xbox live pasidariau istraukiau is x360 interneto laida kad ko neprivirinciau nesamoniu, tai jusu klausiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visiskai nesvarbu ka tu darysi xbl'e bano tikimybe visur vienoda... zmones gauna bana connection testa darydami o jus cia snekat kad jai siusies demo tai mazesne tikimybe gaut ban nei kad zaidziant...VISUR VIENODA TIKIMYBE GAUT BAN jaigu prisijunges prie xbl tai ir viskas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tik noriu daugiau suzinot apie xbox live, pas mane kaip zinau stovi fw1.5x zinau kad senas tai man reikia atsinaujint i naujausia fw ir tada jungtis pilnai i xbox live, nes gal ne taip greit uzmatys MS su nauja fw ar tai neturi reiksmes kokia fw stovi dvd drive.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar tai neturi reiksmes kokia fw stovi dvd drive?

svarbiausia yra naudoti naujausia fw.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar norejau paklaust, as goldo nenoriu, o silver reikia irgi uzsiregistruot, nu ten miesta parasyt pasto indeksa ar nereikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar norejau paklaust, as goldo nenoriu, o silver reikia irgi uzsiregistruot, nu ten miesta parasyt pasto indeksa ar nereikia

Ar turi gold, ar neturi, registracija vienoda, bet jei Xbox nebuvo jungtas i live, tai gausi menesi nemokamo gold.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pasidariau tik update is xbox live ir daugiau nieko, iskart istraukiau is x360 imterneto laida, tai cia jau skaiciuojasi tas nemokamas gold tam menesiui, ar turi suvest tam tikrus duomenis i xbox live kad skaitytusi tas menesio goldas, paaiskinkit busiu dekingas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.