OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Aš manau, kad MS nemato kada tu lošei žaidimą offline, nes paprasčiausiai atjungiant xboxą nuo elektros automatiškai nusiresetina laikrodis, nes xboxas batarkės neturi. Tad MS matys, kad tu pradėjai žaisti žaidimą 2005 metų kažkurį ten mėnesį.. = kas ištikro nepasako nieko naudingo MS'ui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš manau, kad MS nemato kada tu lošei žaidimą offline, nes paprasčiausiai atjungiant xboxą nuo elektros automatiškai nusiresetina laikrodis, nes xboxas batarkės neturi. Tad MS matys, kad tu pradėjai žaisti žaidimą 2005 metų kažkurį ten mėnesį.. = kas ištikro nepasako nieko naudingo MS'ui.

Kas trukdo MS'ui žaidimo paleidimo faktą užfiksuoti profaile diske? :thumbsup4: Ir jokie laikrodžio reset'ai nepadės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku kad mato kada ka zaidei :thumbsup4: as vakar zaidziau red rain xboxas nebuvo pajungtas i interneta o siandien pajungiau nuejau i www.xbox.com ir rodo kad zaidziau nors su pajungtu interneto jo nezaidziau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isirasiau Portal 2 dar jam oficialiai neisejus, aisku jo zaist online net negalvojau dar, net ji zaizdamas interneta atjugdavau, bet pamirsau, kad archievmentus siuncia i xbox.com, tai jau atsistojau i pretendentu eile gaut bana?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku kad mato kada ka zaidei :thumbsup4: as vakar zaidziau red rain xboxas nebuvo pajungtas i interneta o siandien pajungiau nuejau i www.xbox.com ir rodo kad zaidziau nors su pajungtu interneto jo nezaidziau

Klausimas buvo NE APIE TAI!

Kalusimas buvo: ar mato, kad žaidei prieš išleidimo datą?

Dabar nueik į tą patį xbox.com ir pažiūrėk, ar matai datą/laiką, kada žaidei tą žaidimą offline.

Isirasiau Portal 2 dar jam oficialiai neisejus, aisku jo zaist online net negalvojau dar, net ji zaizdamas interneta atjugdavau, bet pamirsau, kad archievmentus siuncia i xbox.com, tai jau atsistojau i pretendentu eile gaut bana?

Dar kartą perskaityk, ką rašiau aukščiau.

http://www.playmanija.lt/forumas/t11092/xbl-banas-bendra-tema-visiems-klausimams/page__view__findpost__p__219032

Yra labai daug šansų, kad žaidžiant offline - MS neregistruoja žaidimo pradėjimo ir achievement'ų gavimo datos.

PS: O kas dėl eilės.. be abejo Tu joje stovi nuo tos dienos, kai sugalvojai pradėti piratauti. Shame on you!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tikiuosi neuzbanins, bent is gailescio :D nes ir zaidimu per online pirkausi, ir tasku pirkausi ir orginaliu zaidimu pirkausi ir dideles sumas mokejau, nes pas mane slimas, bet kadangi pagaliau ji nulauze.... tai nutariau jog reikia ir man. dekui uz atsakyma...

ps. na jei bano negausiu, issikepsiu Crysis 2 ir ateisiu tau bullka duot i kaulus :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tikiuosi neuzbanins, bent is gailescio :D nes ir zaidimu per online pirkausi, ir tasku pirkausi ir orginaliu zaidimu pirkausi ir dideles sumas mokejau, nes pas mane slimas, bet kadangi pagaliau ji nulauze.... tai nutariau jog reikia ir man. dekui uz atsakyma...

ps. na jei bano negausiu, issikepsiu Crysis 2 ir ateisiu tau bullka duot i kaulus :D

Na tai Tavo account'o su visais taškais bei online turiniu ir nebanins niekas. Tik konsolę... :D

Iš LM forumo prieš 20 minučių:

Visi baninti xbox'ai gali prisijungti prie LIVE, jei kam reikia, kokio Optional Media Update, tai skubėkite.

Kiek tame teisybės - no idea.

EDIT: EFnet fw forumas taip pat sako tą patį - banintos konsolės gali jungtis prie Live. Keista....

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xbox-Scene'ę parašyta naujieną, kad pabandžius naują Beta Dashboard'ą, update'inimo procese į DVD Drive'ą yra įrašomą originali firmware. Tai manau reiškia kad galėsim gaut unban'us. C4EVA sakė kad jei pasidarysim DVD Key backup'us prieš update'inimą, tai galėsim įsirašyti nauja firmware, kuris leis žaisti ant Live su piratiniais žaidimais.

Laukiam laukiam naujo Dashboard'o :) Bus vėl geri laikai. Čia manau MS sugalvojo paerzinti Sony, kadangi PSN išjungtas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia rimtai del sito kad MS nebanina konsolių išskyrus jtag ir kt. exclusive atvejus?

greiciausiai kad taip, pasimokino jie po to kai isbanino daugiau kaip milijona vartotoju ir puse is ju nuejo ir ps3 nusipirko :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kokie gali buti tie exclusive atvejai?

Net nzn ,bet uz jtag arba slimo dvd drive spoofinima gausi bana o seip dabar jie sunkei duos banus nes jiem geriau palaukt naujo dasho ir visi gaus reflash.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane tai senas xbox 360. Dar vienas klausimas o as db turiu GTA IV tik isirases nepaleides per xbgx360 tai man vel reike perkepti ji ?Nes noriu aiti GTA IV live palosti biski bijau del ban

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane tai senas xbox 360. Dar vienas klausimas o as db turiu GTA IV tik isirases nepaleides per xbgx360 tai man vel reike perkepti ji ?Nes noriu aiti GTA IV live palosti biski bijau del ban

Įdek įrašyta diską į PC ir patikrink su AGBX :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.