OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki norėjau paklausti: jeigu aš atsisiunčiu temų į kompa ir per usb jas persikeliu į xbox 360 ar už tai gali duoti bana? Gal galit parašyti už ką duoda ban, o už ką duoda kitokias nuobaudas? Ačiū iš karto. Ir dar kaip pasižiūrėti ar esi flagintas?

žinai mes visi čia dirbam ms ir žinom už ką dalina bananus. Vien už flešintą konsolę yra reali galimybė gauti baną ir tuo viskas pasakyta.

O dėl flaginimo, tai niekaip tu nepasižiūrėsi, kai ateis banas, pamatysi savo teliko ekrane :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tiesiog noriu pasakyt kad jei MS ras vel buda kaip aptikti ar diskasukio firmware originali ar fleshinta,tai is abgx jokios naudos,kris visi kaip ir per praeita ban wave.

o vargas tame,kad daugelis su senesniais geimais myza i bata nerasdami jiem ten tu ssv2,sokineja per forumus su klausimais kur rast ir panasiai. ir vel pasikartosiu jog neaisku,ir niekas nezino or tos pastangos ateity duos naudos...

Man pastangos atsiperka tuom, kad, jei noriu išbandyti piratinę versiją, esu tikras, jog toje kopijoje nėra CRC klaidų.

Tikra tiesa.. niekas nežino, ar MS žino, jog konsolės yra su modifikuotu dvdrom fw ar ne. Bet praleidimas per abgx yra 3 minučių darbas. Ar tai didelės pastangos? Man ne. Lyginant su DVD rašymo laiku.

Priminei istoriją, kai aš neradau SSv2 Lips Number One Hits kopijai (beje.. dar ir šiandien nėra), tai per eBay užsisakiau originalų Lips DVD diską :D Problem solved! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

bullka, noriu paklaust, pats su flashinta konsole? Jei jo, tai kiek laiko esi su flashu ir kiek laiko be bano? Na čia taip, įdomumo dėlėi. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

bullka, noriu paklaust, pats su flashinta konsole? Jei jo, tai kiek laiko esi su flashu ir kiek laiko be bano? Na čia taip, įdomumo dėlėi. :D

Nepagaunu kampo, kodėl manęs daugelis šito klausia (flashinta ar ne). Tiek čia forume esu gavęs tokių klausimų, tiek per Xbox žinutes.

Afro: NIEKAS VISAME PASAULYJE NĖRA GAVĘS BANO SU LT arba LT+ FW (visiškai nepriklausomai ar naudojo abgx ar ne, ar įžūliai prieš išleidimo datą žaidė ar ne). T.y. šie FW yra pasirodę lygiai prieš metus (gal daugiau truputi) ir dar absoliučiai niekas negavo bano. Nebent buvo flagintas dar su fw v1,6 ir buvo išbanintas tik pasijungęs prie LIVE. Tačiau naujos konsolės su LT/LT+ - NE!

Ar atsakiau į klausimą.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nepagaunu kampo, kodėl manęs daugelis šito klausia (flashinta ar ne). Tiek čia forume esu gavęs tokių klausimų, tiek per Xbox žinutes.

Ne į temą

Tiesiog įdomu, nes daug kam atsakai dėl ban'ų ir kitų panašių dalykų. Tai tiesiog noriu sužinot kaip pas patį situacija.

EDIT - dėkui. :D

Redagavo AfroManX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia visi vinioja aplinkui pasakojimus apie tuos banus .. Galit man trumpai ir aiškiai paaiškinti viską ? Jeigu gauni live bana tai ir hdd bana gauni ? Jei su naujausiom fw gausiu bana ? Jeigu nusiflesines konsole sedziu live zaisdamas originalu zaidima gausiu ban ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia visi vinioja aplinkui pasakojimus apie tuos banus .. Galit man trumpai ir aiškiai paaiškinti viską ? Jeigu gauni live bana tai ir hdd bana gauni ? Jei su naujausiom fw gausiu bana ? Jeigu nusiflesines konsole sedziu live zaisdamas originalu zaidima gausiu ban ?

Kadangi pastaruosius metus dar niekas negavo bano, nelabai ir išeina kažką čia Tau atsakyti.

- Anksčiau gavę baną ir atsinaujinę dashboard iki naujausio (tai buvo 2010 pavasarį), atsiblokuodavo hdd.

- Tie, kas žaidė originalius, irgi gavo baną.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei gausiu bana per live , tai gausiu ir per hdd ?

Kadangi pastaruosius metus dar niekas negavo bano, nelabai ir išeina kažką čia Tau atsakyti.

- Anksčiau gavę baną ir atsinaujiną dashboard iki naujausio (tai buvo 2010 pavasarį) atsiblokuodavo hdd.

- Tie, kas žaidė originalius, irgi gavo baną.

Redagavo Baikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki noriu paklausti jei prisijungčiau prie live negaučiau hdd bano? jei pas mane yra 12611

Redagavo ErikasLT1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki noriu paklausti jei prisijungčiau prie live negaučiau hdd bano? jei pas mane yra 12611

Pora klausimų:

- O kokia DVD FW versija?

- Ar kada nors buvo ixtreme v1.6? Jei buvo, ar buvo jungtasi į LIVE su tuo fw?

Jeigu nuo pat pradžių DVD FW versija buvo LT1.x arba LT+ - bano tikrai negausi nepriklausomai nuo Dashboard versijos (atsiribojant nuo visokių hipotetinių flag'ų ir pan.).

O šitame forume yra nors vienas Xbox legalas? <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesvarbu koks pas tave x'as <_< ar dashboard, nuo bano neapsisaugosi, aisku jei turi LT+ tada apsisaugosi, tikimybe negauti bano yra gal 99% bet zmones sako su LT+ niekas dar nera uzbanintas, tai tu svarbiausia nusiflashink i LT+ ir galesi zaisti online ir negausi bano, bent jau tikrai negreitai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki taigi gavau žinute į pm ir labai susigundžiau:Pranešimas

PRODUKTO PAVADINIMAS: 20Gb-60Gb-120Gb-250Gb su ŽAIDIMAIS viduje!

Specifikacija:

• tinka Xbox 360 SLIM (visi modeliai)

• tinka Xbox 360 OLD/FAT (visi modeliai)

• nereikalinga flešinti Xbox 360

• nereikalinga naudoti DVD+R DL diskų

• galima žaisti "SinglePlayer"

• galima žaisti "MultiPlayer"

• reikalingas pajungimas prie Interneto

Ar už tai negresia ban? Ar tai yra saugu?

Redagavo DoZyMaY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki taigi gavau žinute į pm ir labai susigundžiau:Pranešimas

PRODUKTO PAVADINIMAS: 20Gb-60Gb-120Gb-250Gb su ŽAIDIMAIS viduje!

Specifikacija:

• tinka Xbox 360 SLIM (visi modeliai)

• tinka Xbox 360 OLD/FAT (visi modeliai)

• nereikalinga flešinti Xbox 360

• nereikalinga naudoti DVD+R DL diskų

• galima žaisti "SinglePlayer"

• galima žaisti "MultiPlayer"

• reikalingas pajungimas prie Interneto

Ar už tai negresia ban? Ar tai yra saugu?

Niekas uz tai bano kolkas negavo ir tuos zaidimus galima paciam atsiust is xbox360iso.com ir perkeles i USB o poto i vidini xbox 360 hdd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas uz tai bano kolkas negavo ir tuos zaidimus galima paciam atsiust is xbox360iso.com ir perkeles i USB o poto i vidini xbox 360 hdd

Bet ten reike su profiliais žaisti ane?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.