OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane dbr yra nebaninta konsole su liteon 1.6 firmware, paskituny karta prisiunges buvau per ban wave pirma savaite, kai daug zmoniu buvo isbaninti, o pas mane bano nebuvo, o poto daugiau ir nesijungiau. Tad dbr galvoju pasijungt y Live su 1.6fW ir paziuret ar nera ban, ar man pirma reikia perfleshint y LT ar nebutina? nes jei nebutu BAN tada nesciau flashint.

Siaip isviso losiau Live, gal kokia savaite arba dvi, GOW2 ir bad company1, o boxas naujas galima sakyt.

Redagavo zalgirietiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane dbr yra nebaninta konsole su liteon 1.6 firmware, paskituny karta prisiunges buvau per ban wave pirma savaite, kai daug zmoniu buvo isbaninti, o pas mane bano nebuvo, o poto daugiau ir nesijungiau. Tad dbr galvoju pasijungt y Live su 1.6fW ir paziuret ar nera ban, ar man pirma reikia perfleshint y LT ar nebutina? nes jei nebutu BAN tada nesciau flashint.

Siaip isviso losiau Live, gal kokia savaite arba dvi, GOW2 ir bad company1, o boxas naujas galima sakyt.

tai tu flagintas 99.9%, kad ir kokia pas tave fw butu vistiek gausi bana prisijunges.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel tu tuom taip isitikines? :)

Del sito?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel tu tuom taip isitikines? :)

nes tokiu kaip tu maciau ne viena, vieni netikejo, kiti norejo pabandyti prisijungti, treti dar visokiais budais bande pasitikrint ar turi flag. Bet pabaiga visiem buvo vienoda - Baned!

taip kad tavo reikalas ka tu darysi, as tik pasakiau ka galvoju.

beje pats turiu flaginta boxa, nesijungiu su juo i live, nes zinau kad pareis bananas, tiesiog nusiflashinau i ixLT ir losiu sau offline be jokiu activate.iso ir wave nesamoniu.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti tų, kurie žino. Jei gaučiau ban'ą. Tai jis butų ant konsolės ar HDD?

Redagavo DiOn3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti tų, kurie žino. Jei gaučiau ban'ą. Tai jis butų ant konsolės ar HDD?

tik ant konsoles, hdd galesi deti i nauja konsole ir jis veiks, profilis taip pat bus neuzbanintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Banas uzdes ant tavo konsoles. HDD nebaninamas, tik konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei gautai ban tai negalėtai i hdd nieko irašynėt ir negaletai live jungtis.

Redagavo Karaliuss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei gautai ban tai negalėtai i hdd nieko irašynėt ir negaletai live jungtis.

jei gautai bananas galetai rasyti i hdd, tiesiog reikietu nauja updeita inrasyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai, TAIP. jei bana gautum tai tik LIVE zaisti negaletum, o HDD banas nusiima su nauju updeitu. Net meistram nest nereikia, tik isirasai i USB Flasha ta updeita, ikisi i XBOX360 ir bano HDD kaip nebuta :)

Redagavo magu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai, TAIP. jei bana gautum tai tik LIVE zaisti negaletum, o HDD banas nusiima su nauju updeitu. Net meistram nest nereikia, tik isirasai i USB Flasha ta updeita, ikisi i XBOX360 ir bano HDD kaip nebuta :)

o is kur galeciau gauti toki update ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.