OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

ech parejo ir man banas po 6 menesiu su flashintu xboxu nors i live ir nesijungiau nuo rudens pabaigos, bet uzteko tik ikist ethernet kabeli. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tipo nieko nepadariai tiesiog kabeli ikisai ir gavai bana ?

:) pas ji arba gamertagas su auto jungimusi i live. tada galejo iskart gaut tik isijunges

arba padare test connection

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jungtis tai nesijungiau, tiesiog kabeli ikisau. Bet manau kad senai ant bano jau sedejau nes kai paskutini karta buvau prisijunges i live tai buvo forza 3 ir 2k10 irasyti i hdd anksciau isleidimo. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taj kam zaidei jei dar nebuvo oficealei iseje game gi del to didele tikimybe gaut bana buna, mano po pusantros savaites gavo nuo jungimosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki ar bus mano xboxas uzsflagines jei as pats nejungiau live , bet buves savininkas jungė 2009 vasara net jei isirasyciau ta ixtreme LT.

Nes kitaip neapsimoka persiflesint xboxo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikriausiai taip. Jeigu tas zmogus buvo prisijunges kokioms 10minuciu tai gal ir nebusi, bet jei dar ir zaide tai tikrai 100%.

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijung i LIVE ir suzinosi. Silveri visos konsoles turi ir jis nemokamas, kame problemos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijung i LIVE ir suzinosi. Silveri visos konsoles turi ir jis nemokamas, kame problemos?

HDD dar uzbrickins! :D Pabandyk per cia patikrint
Redagavo Degenerated

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai prisijungsi tai faktas kad bana gausi, o iki tol ne. jeigu nesenai baninta (per paskutine banu banga) tada nebeleidzia irasineti zaidimu i HDD. raso tipo kad not supported ar kazka tokio. pabandyk isirasyti zaidima i HDD ir ziurek ar gausis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai prisijungsi tai faktas kad bana gausi, o iki tol ne. jeigu nesenai baninta (per paskutine banu banga) tada nebeleidzia irasineti zaidimu i HDD. raso tipo kad not supported ar kazka tokio. pabandyk isirasyti zaidima i HDD ir ziurek ar gausis

Nu man viskas gerai iraso zaidimusi hdd. Nu yra tokia sutuacija as pirkau is vieno zmogelio xboxa kuriam buvo padovanotas is Anglijos, ir jis pats sake kad nesijunge visai i xbl, o kaip kuriausi sau profili, pamaciau kad buvo jau kazkoks sukurtas profilis su xbl, tai vat noriu suzinoti ar ji baninta, nors pats nuo pirkimo neikarto nejungiau i live.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nera budo jokio kito patikimo ir veikiancio 100%, kaip tik pasijungti i LIVE ir suzinoti, baninta konsole ar ne. Fake ten visi kiti budai. Nori suzinot jungies i LIVE, jei nera bano zaidi, jei pareina banas, reiskias buvo jungtasi i LIVE ir tave apgavo pardavejas.

Tiesa kokia firmware tavo konsoleje? 1.61? LT? Nes jei ne LT, tai pirma persifleshink i LT, o tada tik junkis i LIVE.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nera budo jokio kito patikimo ir veikiancio 100%, kaip tik pasijungti i LIVE ir suzinoti, baninta konsole ar ne. Fake ten visi kiti budai. Nori suzinot jungies i LIVE, jei nera bano zaidi, jei pareina banas, reiskias buvo jungtasi i LIVE ir tave apgavo pardavejas.

Tiesa kokia firmware tavo konsoleje? 1.61? LT? Nes jei ne LT, tai pirma persifleshink i LT, o tada tik junkis i LIVE.

Net nezinau, tik zinau, kad pas mane hitachis ir paleidzia 3 wave zaidimus, o 4 jau ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pamirsk LIVE tada. Tik Liteonams yra LT, kitiems gali ir nebuti. Nori saugiai losti LIVE, parduodi sia konsole ir perki kita, Liteona. Arba lauki naujo, saugaus firmware. Kito budo nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.