OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

tikiousi tu su tais pachintais zaidimais i live nelindai?

kada mazdaug chipinta (tiksliau flashinta) tavo konsole.

o su abgx nustatai autofix level 3 tada praskanuoji zaidima jeigu nieko rimto neranda tai viskas ok. isirasai ir zaidi

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tikiousi tu su tais pachintais zaidimais i live nelindai?

kada mazdaug chipinta (tiksliau flashinta) tavo konsole.

o su abgx nustatai autofix level 3 tada praskanuoji zaidima jeigu nieko rimto neranda tai viskas ok. isirasai ir zaidi

Ne, ne pachintais nelindau. Lindau su senesniais kaip gta IV nba 08 kur dar nereikejo patchint.

Mano konsole cipinta 2008 metu ziema. ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal paaiškint man žaliam, kaip suprasti patchinti žaidimai? čia paprastai atsiųstos iš torretų ir įrašytos į dvd?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal paaiškint man žaliam, kaip suprasti patchinti žaidimai? čia paprastai atsiųstos iš torretų ir įrašytos į dvd?

Ne, tai modifikuoti/patchinti zaidimai, kad butu galima zaisti tiems, pas kuriu xbox360 dvd-rom'o firmware yra 1.5 ir zemesne. Jei pas tave 1.51 ar 1.6 fw tai nieko patchinti nereikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, tai modifikuoti/patchinti zaidimai, kad butu galima zaisti tiems, pas kuriu xbox360 dvd-rom'o firmware yra 1.5 ir zemesne. Jei pas tave 1.51 ar 1.6 fw tai nieko patchinti nereikia.

ačiū, tai ir norėjau sužinoti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Biski kitoks klausimas bet vistiek del ban susijes :D Norejau paklaust ar galiu zaist zaidimus kurie nera oficialiai iseje jei nepasijunges as live dar? Neissisaugo kaip nors ten achievmentu datos ar kreonai jei blogi buna nepasilieka informacijos konsolej, kad paskui negauciau ban kai jungsiuos live...?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Biski kitoks klausimas bet vistiek del ban susijes :D Norejau paklaust ar galiu zaist zaidimus kurie nera oficialiai iseje jei nepasijunges as live dar? Neissisaugo kaip nors ten achievmentu datos ar kreonai jei blogi buna nepasilieka informacijos konsolej, kad paskui negauciau ban kai jungsiuos live...?

zinok neaisku, jei zaisi keleta dienu pries isleidima tai nieko, nes buna seleriai anksciau pradeda platint is po stalo, bet geriau jau palaukt ir nezaist, ar nelaukt ir pazaist i gaut banana ar dar koki kita vaisiu.

koks cia jau zaidimas kad negalima butu palaukt savaiteles kitos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai palauksiu td gal :) Nedega juk...

Ne į temą

Prie to pacio dar noriu paklaust ar lb blogai jei zaidimas taip isirase, bet as jo tikrai nenaudosiu live? Nebenoriu kito dvd gadint :) (foto ne mano.. pas mane buvo fear 2 zaidimas bet ta pati DMI problema) Nuotrauka
Redagavo Samadielka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai palauksiu td gal :) Nedega juk...

Ne į temą

Prie to pacio dar noriu paklaust ar lb blogai jei zaidimas taip isirase, bet as jo tikrai nenaudosiu live? Nebenoriu kito dvd gadint :) (foto ne mano.. pas mane buvo fear 2 zaidimas bet ta pati DMI problema) Nuotrauka
Manau jei neprijungsi prie live ir zaisi zaidima ant naujai sukurto profilio tai nieko neturetu atsitikti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei su tuo paciu profiliu dabar zaisciau, o po to live jungciaus vel su tuo paciu? (live dar nejungtas ir bus jungiamas uz ~menesio)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei su tuo paciu profiliu dabar zaisciau, o po to live jungciaus vel su tuo paciu? (live dar nejungtas ir bus jungiamas uz ~menesio)

Geriau kurkis nauja ir niekada ant to naujo neprijunk live. Bus tau viskas gerai tik achievmentu negausi ant savo pagrindinio. Jei prijungsi prie live tai labai didele tikimybe, kad gausi bana del achievmentu datos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau kurkis nauja ir niekada ant to naujo neprijunk live. Bus tau viskas gerai tik achievmentu negausi ant savo pagrindinio. Jei prijungsi prie live tai labai didele tikimybe, kad gausi bana del achievmentu datos.

ka tu cia sneki lempas? banas consolei dedamas o ne profiliui! nesvarbu ant kokio profilio gausi, su ta console nebepasijungsi prie neto, teks pirkt nauja atsisiust profili ar isidet HDD ir vel zaist LIVE, tk didesne rizika kad vel patikrins ta profili.

siaip jei abgx parodo viska ok, turetum niekada to ban'o ir nematyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b*****, o aš šiandien visai nepagalvojęs pažaidžiau fifa 10, kuris dar nėra oficialiai išleistas :) tai jau banas tikrai garantuotas? :) ir kas būna kai tą baną gauni? tiesiog per live negali lost? ar apskritai negali lost?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b*****, o aš šiandien visai nepagalvojęs pažaidžiau fifa 10, kuris dar nėra oficialiai išleistas :) tai jau banas tikrai garantuotas? :) ir kas būna kai tą baną gauni? tiesiog per live negali lost? ar apskritai negali lost?

negalesi prie LIVE jungtis, zaist galesi. irnieko baisaus kad ankciau zaidi, cia priklauso kiek anksciau, jei keleta dienu tai nieko.

Ne į temą

blem man cia deja vu su tokiais postais, kai rasai kiekvienam ta pati ir galvoji kad jau taip buvo. nors ir buvo is tikruju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka tu cia sneki lempas? banas consolei dedamas o ne profiliui! nesvarbu ant kokio profilio gausi, su ta console nebepasijungsi prie neto, teks pirkt nauja atsisiust profili ar isidet HDD ir vel zaist LIVE, tk didesne rizika kad vel patikrins ta profili.

siaip jei abgx parodo viska ok, turetum niekada to ban'o ir nematyt.

Gaidziai linkomanijoj pievu prirase vadinasi :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.