OutSider

XBL Ban'as! Bendra tema visiems klausimams!

Rekomenduojami pranešimai

Nieko nepadarysi. Updeitus gali siustis is MS per PC, zaidimus gali losti ir be Live su tam tikrom programom ir ijungtu PC. Info forume pilna.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Daryti nieko negali nebent nusipirkti nauja xbox. Live jau nebepalosi.

Beto ar tikrai zinai kad gavai ban? Gal tik taip kaskokios neto problemos? Per test connection pasitikrink status codus jei ismeta Z: 8015 - 190D tada tikrai gavai ban.

Redagavo GorDo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane tai sitas sudomino bet daugiau info neieskojau

na va ir radau info kad cia fake taip kad nieko nepadarysi reikia keisti konsole

Ne į temą

The xbox 360's are banned via console serial number. When connecting to xbox live, the console serial number in the NAND is checked against a banned list on the servers to determine if it is allowed or not.

So therefore the only way to unban it is to dump the nand, decrypt it, change the serial number, re-encrypt and fix any and all hashes, and flash it back.

The xbox 360 first of all does not run any unsigned code. It HAS to be signed, or some new exploit found (but then the HV would most likely catch it). Also, no such code could be sent to the 360 via a USB cable. If it was to act like a network, it would not only have to send the right information for the box to accept it, it would also have to be able to re-encrypt and sign all the chit going to the 360 (done via RSA most likely), which also let me point out that the card in that video doesn't have the hardware necessary to do this in any reasonable time. then you run into the problem that the usb port won't accept any sorta injectable code to even read/write to the NAND. So therefore, it's very impossible with his setup.

You would need first an exploit, then run linux to get your NAND and all information necessary to do it either by hand or some private program.

ALSO AS SOMETHING ELSE TO POINT OUT. The only way you could get the 360 to boot any sorta custom firmware would require your own modified firmware in the NAND itself (due to the patching process), something of which the usb ports would not even begin to work until the system kernel is patched+loaded.

Redagavo snaiperr

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tave uzbanino, viskas nieko negali daryt. Jei nori lost per Live, pirk nauja konsole. Rakinkit tema viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galmybe atbaninti tikrai yra :) tereikia tureti kita konsole nebaninta, mirusia nuo rrod ar e74 tarkim ir sukeisti konsoliu id :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, va neseniai per savo ziopluma prisidirbau. Vakar zaidziau pachinta zaidima ir palikau x'e. Siandien prijungiau x'a prie live, kad pazaisti fable 2 per neta ir buvau visai pamirses apie pachinta zaidima x'e. Tai jau vadinasi gausiu bana ar butina ta pachinta zaidima isijungti ir kazkiek laiko pazaisti, kad gautum bana?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip butina pazaist, nes cia viskas rankiniu budu vyksta. Jei pamato jog pas tave neorginali kopija ragas. Nes nupacinti zaidimai neturi stealth failu, ir matosi jog neorginali kopija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, va neseniai per savo ziopluma prisidirbau. Vakar zaidziau pachinta zaidima ir palikau x'e. Siandien prijungiau x'a prie live, kad pazaisti fable 2 per neta ir buvau visai pamirses apie pachinta zaidima x'e. Tai jau vadinasi gausiu bana ar butina ta pachinta zaidima isijungti ir kazkiek laiko pazaisti, kad gautum bana?

Niekas tiksliai nežino kaip yra:

Eina kalbos, kad net pažaidus pačintus žaidimus, konsolė atsimena ir vistiek gali užblokuoti.

Maksimum patarimas toks: nusiflešinti iXTreme 1/6

Suformatuoti HDD

Ir padaryti iš Interneto RecoveryGamerTag

Tu nieko neprarasi nebent seivus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As zaidziau daug pacintu geimu, ir dabar nusiflashines i 1.6 zaidziu per laiva. (Nepacintus :D). Ir dar neuzbanino tfu tfu tfu.

Ne į temą

Padeka butu neprosal.
Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip butina pazaist, nes cia viskas rankiniu budu vyksta. Jei pamato jog pas tave neorginali kopija ragas. Nes nupacinti zaidimai neturi stealth failu, ir matosi jog neorginali kopija.

:D Aciu dievui, kad neisijungiau to zaidimo per klaida ir aciu tau uz atsakyma :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Padeka butu neprosal.

Ne į temą

kai nusipelnysi pasakyk, duosiu. dabar kolkas nieko ypatingo nepasakei

jo variantas gan radikalus toks. istikro yra daug geriau nepagailet tu litu ir nusiflashint i naujausia versija. bet jeigu jau taip nenori. tai istrauk interneto laida is xboxo ISVISO. ir jau kai turesi kokiu nors reikalu su live tada ji ikisk. apsisaugosi nuo tokiu apsizioplinimu. o seip tia laikausi prie nuomones kad reikia ji pazaisti kad sugaudytu tave.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

kai nusipelnysi pasakyk, duosiu. dabar kolkas nieko ypatingo nepasakei

jo variantas gan radikalus toks. istikro yra daug geriau nepagailet tu litu ir nusiflashint i naujausia versija. bet jeigu jau taip nenori. tai istrauk interneto laida is xboxo ISVISO. ir jau kai turesi kokiu nors reikalu su live tada ji ikisk. apsisaugosi nuo tokiu apsizioplinimu. o seip tia laikausi prie nuomones kad reikia ji pazaisti kad sugaudytu tave.

Cia nelabai i tema, bet... Jau turiu fifa10 ant x, bet nezinau ka daryti, jei issitrauksiu laida interneto, ir ikisiu release date, gausiu bana ar ne? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Cia nelabai i tema, bet... Jau turiu fifa10 ant x, bet nezinau ka daryti, jei issitrauksiu laida interneto, ir ikisiu release date, gausiu bana ar ne? :D

Ne į temą

IMHO esu lygtais girdejes kad banina pagal achievementu data. kol nera ikista laido i konsole ir ji ne live, achv datos nenustato lygtais. o jeigu jos nenustato tai ir banint negali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi, turiu xbox routeri ir taip toliau. Siandien pasiskolinau organalu cd is draugo ir prisijungiau, teko siustis updatus , registruotis accounta , bet galu galiausia viskas veike, ai tiesa rinkausi dar free trial (membership). Ir man dabar iskilo toks klausimas. As nezinau koks pas mane Firmware ar kas zodziu kur iXtreme. Pas mane konsole cipuota as tiesiog visa parsisiusta zaidima nupachindavau su programa 3rd.wave.patch-TL. (Linkomanijoje radau) ir man veikdavo. Dabar noriu prisijungti su bet kokiu zaidimu i live, kaip fifa gta iv ir t.t Parsisiunciau programa abgx360. Dabar tiesiog man reikia su ja viska padaryti kaip guide yra ir galesiu junktis live ir zaisti ? dekui is anksto. : D jeigu kas netaip nesijuokit, xbox live srity esu zalias. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.