marchiusm

UFC undisputed 2009

Rekomenduojami pranešimai

Turi jungtis prie LIVE ir zaisti intenete.

O tai nesamone tada sakyciau jei taip per carrer losdamas negali pasikelti lvl hm..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai nesamone tada sakyciau jei taip per carrer losdamas negali pasikelti lvl hm..

Ne į temą

nuo kada zaidziant pries botus tau lvl kyla? kyla tik tada kai zaidi pries kitus zmones. COD, GOW, FN3 ir tt, ten taip pat kyla lvl tik LIVE multiplayer rezime.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bet cia jug ne tokie levelei kaip ant gow ar cod. Cia tik Kovos meno lvl.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu klausima:

ar kam pavyko ispirti prasisukant i galva???

beje, nors si straipsniuko parashiau, tachiau sis geimas nera toks geras... duociau jam tik 6 ar 7 balus... maniau su draugu bus smagu zaisti. buvo - 3 minutes...

o smugiu ivairoves trukumas, gonybos neefektyvumas ir nebutinumas, shitam geimui duoda daug minusiuku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prasisukant nei karto neisejo inspirt

Įspausk kairįjį sticką ir nukreipk nuo priešininko. Kai tavo valdomas kovotojas pradeda bėgti atgal (o man atrodo kad veikai ir su priekiu) paspausk spyrimo mygtuką (man atrodo kad A). Tada bus spyris prasisukant. Beje kaikurie kovotojai moka prasisukant ir iš rankų duoti, bet...

Valdymas yra labai ribotas, judesiai animuoi gal ir gerai, tačiau peršokimas nuo animacijos prie animacijos verti tik 1 balo. Aplamai THQ nuvylė, bent jau tokia mano nuomonė. nei karjeros rėžimas įtraukiantis. Asmeniškai aš dabar FNR4 žymiai labiau esu susižavėjęs...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

karjera tai tikrai nieko gero(na bet man ir FNR4 karjera nepatiko), o pats gameplay bent man patinka, aisku kai kurios vietos padarytos netikroviskai ziurint is realiu mma kovu puses, bet zaist smagu, ypac su draugu salia. Tiesiog reikia praleisti daugiau laiko, kad ygyt ygudziu parteryje ir klinche

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man tai irgi patiko pradzioje. Poto tos kovos vis tos pacios buna. Jei priesininkas nedaro lauzimu, laimesi. Daro vien lauzimus, kisi... Ir taip visa laika. 1vs1 dar siektiek pagyvina geima, bet neilgai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nemokat isvis zaist ir be to nieko nesuvokiat apie mma,zaidimas gan geras kaip pirmas po 5metu tai isvis galeciau pasakyt kad labai geras.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinok nevisu skoniai vienoi tau sis zaidimas patinka man ne ir viskas tuo pasakyta...Ir nereikia isliet taip jau piktai savo nuomones...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien kaip ir titrus man parodė, ir ale baigiau žaidimą, nors net diržo nelaimėjau, neužkėliau statų savo žaidėjo, jis čia tipo gal per daug galvą susitrankė? Ir jį išmetė? Ar kas čia darosi? ;) Nieko nepagavau... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekaip nerandu kur ten ir kaip ten pasikelti ta lvl nes kaip minejo jau cia kazkas iki galvos nedakelia kojos mui tai stilius jau tapau cempionas ir visvien dar 1 lvl kur ten ka reik padaryt kad pasikelciau lvl

Seip ten buna tokios treniruociu stovyklos tai pasirenki smugines technikos treneri ir sulaukes tos stovyklos ten jis pasneka tada spsudi ant task start ir kovoji sparinge 4 min. Paspaudes pause nueini i task list ir ten rodo uzduotis, kurias reikia ivykdyti uz kiek viena uzduoti duoda po 10 tasku. Tai va surinkes per kelias stovyklas 150 tasku pasikelsi kovines technikos lygi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.