Snikerzz

xbox 360 HDTV vaizdas

Rekomenduojami pranešimai

ViPeRkillz parašė:

nu, tai kokios dar tau linijos trugdo, taip ir neatsakei.

na tarkim zaidi koki zaidima ir nesi ijunges AA funkcijos ir zaidimo detales yra kreivos laiptumo formos linijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  pafkapfk parašė:

tai pirk verbatim pakuote is fis kompiuteriai 10 disc pakuote kainuos 54 litus kazkur o tu acmes ir livesstar nepirk nes ten gryniausias meslas man ydomu kaip isvis jie pastave vekia matyt geras recorderis kompe :D

word... jeigu kasnors dar perka verbatimus po 12lt tai sokit nuo savo gyvenamosios vietos...
  Majjoras parašė:

Prie to pacio paklausiu:

Ar gali buti, kad skiriasi vaizdo kokybe nuo prastu DVD-DL (acme..) ir nuo geru DVD-DL (Verbatim...) ?

Ne į temą nes galvoju acme kainuoja ~30lt 10disc, tai man butu pigiau negu pirkti Verbatim discus, o del lago tai turbut reiktu acme disca su irasytu zaidimu ikelt i HDD ir is hardo geimint...

geriausiu atveju keli metai ir DVD romas pareis ant daliu... diskai skiriasi pagaminimo kokybe. acme ir livestar turi nedideliu nelygumu kurie iskraipo lazeri ir jis tiesiog gadinas. verbatim kokybiski ir tokiu bairiu neturi...

o jei rimtai tai vienas is dvieju: ar tau tik teksturas iskraipo viena kokia dali ar VISA ekrana? jei visa ekrana tai jauciu telikas kazkas neto, arba tiksliau per geras akis, traukis kol nebematysi. o jei tikviena dalis tia tada nedakuria teksturu normaliai ir greiciausiai ne tavo kalte. o tas antialiasing tai cia negalvok kaip kazkoks stebuklas. pc gameryje jis buvo labai gerai apibudintas kaip "kremas nuo rauksliu". tokie KARTAIS padeda bet ne 100%. ir isvis ko tu knisies zaidimo nustatymuose? ar neuztenka xboxe nustatyt atitinkama grafika (1080i ar 1080p) ir uzteks?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Snikerzz parašė:

na tarkim zaidi koki zaidima ir nesi ijunges AA funkcijos ir zaidimo detales yra kreivos laiptumo formos linijos.

Skaityti daugiau  
tu ka pirma kart losi konsoliu zaidimus? kokia dar AA funkcija konsolese,cia viskas buna naudojama visada ,jokiu isjungimu nera,dauguma zaidimu turi ta dalyka su tom linijom cia, bet niekas nekraipia demesio,nezinau kas ten tau taip trukdo? tu cia lygini su pc zaidimais kai isijungi AA ? nebent su max nustatymais,nes su mid tai net nera ka lygint cia su pc :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten esme yra kad persmulkios detales ir ju tiesiog nesugeba atvaizduot normaliai. ko tu ten tikies kad tau atvaizduos laidus arba sviestuvo poliu normaliai, isvis ko tu tokias dalis pastebi ? :Dzaisk ir nesijaudink (beje ir as kazkaip nesupratau kaip jis cia konsolese keitineja AA :D )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kiler01 parašė:

ten esme yra kad persmulkios detales ir ju tiesiog nesugeba atvaizduot normaliai. ko tu ten tikies kad tau atvaizduos laidus arba sviestuvo poliu normaliai, isvis ko tu tokias dalis pastebi ? :Dzaisk ir nesijaudink (beje ir as kazkaip nesupratau kaip jis cia konsolese keitineja AA :mad2: )

Skaityti daugiau  

Daviau kaip pavizdi ta AA nieko as ten nekeitineju ei isvis ant konsoles tas yra imanoma. Na tai viska supratau kai zaidime nesugebama normaliai atvaizduoti gaunaso tos laipotumo formos linijos. Kaip ir sakiau zaidziu ra3 gow2 tai grafika puiki ir tu liniju isvis beveik nera. Zodziu isvada padariau kad cia nei telikas nei konsole kaltas o priklauso taip kaip kurejai sukurs ant konsoles ta zaidima.

Citata

geriausiu atveju keli metai ir DVD romas pareis ant daliu... diskai skiriasi pagaminimo kokybe. acme ir livestar turi nedideliu nelygumu kurie iskraipo lazeri ir jis tiesiog gadinas. verbatim kokybiski ir tokiu bairiu neturi...

Na jei pas manes sunku gauti tu verbatimu tai perku Livestar ir zaidimus uzkart rasau i hdd tai juk tada lazeris beveik nenaudomas ar klystu tai ir lazeris maziau gadintus. Redagavo Snikerzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Snikerzz parašė:

Na jei pas manes sunku gauti tu verbatimu tai perku Livestar ir zaidimus uzkart rasau i hdd tai juk tada lazeris beveik nenaudomas ar klystu tai ir lazeris maziau gadintus.

Skaityti daugiau  

Siaip jo, bet nevisi zaidimai gerai eina is HDD. Ir i HDD daug netilps, tiesiog reiks trinti kai pabos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Snikerzz parašė:

Daviau kaip pavizdi ta AA nieko as ten nekeitineju ei isvis ant konsoles tas yra imanoma. Na tai viska supratau kai zaidime nesugebama normaliai atvaizduoti gaunaso tos laipotumo formos linijos. Kaip ir sakiau zaidziu ra3 gow2 tai grafika puiki ir tu liniju isvis beveik nera. Zodziu isvada padariau kad cia nei telikas nei konsole kaltas o priklauso taip kaip kurejai sukurs ant konsoles ta zaidima.

Ką tu čiia nusišneki? Spėju tavo tv kašką blogai rodo, nes aš žaidžiu ir tai ant kineskopinio tv, bet jokių linijų dar per 10+ žaidimų nemačiau, tai manyčiau arba Tavo tv bėdos, arba kompkakto, arba boxas per greit nuflashintas...

Skaityti daugiau  
Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  narkase parašė:

Ką tu čiia nusišneki? Spėju tavo tv kašką blogai rodo, nes aš žaidžiu ir tai ant kineskopinio tv, bet jokių linijų dar per 10+ žaidimų nemačiau, tai manyčiau arba Tavo tv bėdos, arba kompkakto, arba boxas per greit nuflashintas...

Skaityti daugiau  

ant kineskopinio tv nesimato zinok, cia tau ne lcd ir ne HiDef.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

s cia nesigaudau pas mane yra hdready du telikai vienas monitorius/televizorius LCD 21colio bet neturi HDMI tik DVI IN, kitas paprastas LCD 110cm turi hdmi jungti tai koki man laida pirkt? dazniausiai jungsiu prie monitorius kartais prie didelio

ir dar kuo skiriasi gears of war classic nuo paprasto ar platinum

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  mantazs13 parašė:

s cia nesigaudau pas mane yra hdready du telikai vienas monitorius/televizorius LCD 21colio bet neturi HDMI tik DVI IN, kitas paprastas LCD 110cm turi hdmi jungti tai koki man laida pirkt? dazniausiai jungsiu prie monitorius kartais prie didelio

Skaityti daugiau  

Na jei jungsi prie monitoriaus tau reikes XBOX360 VGA HD AV CABLE ir VGA to DVI adapter tik taip galesi pajungti.

O kai jungsi prie didelio gali naudoti tuos laidus kur buvo koplekte arba nusipirkti HDMI.

Ne į temą
  mantazs13 parašė:

ir dar kuo skiriasi gears of war classic nuo paprasto ar platinum

Skaityti daugiau  
na jei perki originalu tai priedais (knygutes, papildomas DVD koks ir tt.), jei siunti tai nelabai kuo.
Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  mantazs13 parašė:

o blogiau rodys per DVI jungti negu HDMI? Ir ar tas laidas kur komplekte tai pat rodo kaipp HDMI?

Skaityti daugiau  

nu DVI tai ir yra HDMI tik be garso, bet tu darai su perejimu is VGA taip kad kokybe bus prastesne negu HDMI. Be to sakei kad neturi monitorius HDMI jungties, taip kad daugaiu nera is ko rinktis.

O tas laidas is komplekto vadinasi Component, ir taip jis mazai skiriasi kokybe nuo HDMI.

Aisq cia visi gyncinasi ir drasko akis kad HDMI belekaip geriau yra, bet jie

Rodyti paslėptą turinį

, nekreipk demesio. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Taip, tačiau iš jo galėsi žaisti tik Xbox One, Xbox 360 ir originalaus Xbox žaidimus. XSX žaidimai nepalaikomi ir juos reikia žaisti iš vidinio SSD.
    • Ar galima pajungti isorini hdd?
    • @Mldc Bus tikrai gerai. Aš irgi to nesuprantu jeigu veikėja moteris viskas jau woke ar juodaodis žmogus-voras (Miles Morales) nu tai b** pasidomėkit prieš rašant, pasiskaitytų knygas raganiaus atžvilgiu o juoduko voro komiksus tegul paskaito kuriems irgi n metų. Anksčiau nifiga niekam nerūpėjo, o dabar jau verkia nat kiekvieno kampo kaip ir dėl naujo Naughty dog žaidimo. Man kaip tik smagiau žaisti už moterį protagoniste visur kur tik galima imu moteris tiek AC tiek CP2077 ir pan.  
    • Dar kas keisčiausia, jog yra žmonių, kurie skundžiasi, jog The Witcher 4 pagrindinis personažas bus moteris ir dar netradicinės orientacijos...bet ji tokia knygose  šiaip aš toks esu labiau anti woke pažiūrų ir už žodžio laisvę, bet kartais, kai kurie anti woke žmonės nusivažiuoja ir žiauriai. Apskritai moterys kaip main personažai niekam netrukdė kaip Portal žaidimuose, trukdyti tik dabar pradeda, kai woke studijos užkrauna žaidimus ar filmus woke mintimis, vietoje stipraus personažo ir istorijos, ir kai dirbtinai kūrėjai savo pažiūras bando įpiršti, ko niekam nereikia, tada tai problema, o čia bet čia knygose taip, kurioms gal 30 metų...čia kaip tik respectina OG material. Tad kiek nesuprantu interneto liaudies, nes kai perspaudžia kur nereikia yra irgi blogai, nesvarbu kurioje pusėje woke ar anti woke. Dėl knygų tai gimtadienio proga gavau visas 8 knygas dovanu, tai kai rasiu laiko per pusmetį ketinu visas perskaityti būtinai. Dabar kaip tik The Wicher 3 per naujo pradėjau žaisti, nu tai ką...šedevras. Manau ir šita dalis neatsiliks, nesugadins kaip serialas visko, kur tik pasityčiojo iš knygų, žaidimų, vis tiek lenkai kuria, manau bus gerai.
    • @Mldc Tai niekas nesako, kad vyresnės Ciri išvaizda bloga, kaip tik labai gerai, juk subrendus dabar ji tikiu, kad bus masterpiece ši dalis. W3 n kartų perėjęs ir visus kartus gavęs pabaiga kaip ji tampa ragane, tad mano pabaiga canon gaunasi  bet pereit reiks dar sykį prieš W4, o kad Ciri bus main veikėja čia aiškiau nebūna, visa istorija sukasi aplink ją tiek knygose tiek žaidymuose. Buvau pradėjęs skaityti jau penktą knygą, bet teko daryti gan ilgą pauzę ~3m., tad mastau knygas pradėti skaityti iš naujo.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos