Snikerzz

xbox 360 HDTV vaizdas

Rekomenduojami pranešimai

Rasau zaidimus 2.4x greciu. Ar esat kas bande rasyti 2x greiciu, gal kas geriau butu? Nes turiu viena problemele... Zaidziu GTA4, RA3 ir ant gta4 daugiau matesi, kad butu nuimtas AntiAliasing (AA) liniju iskraipymai, kazkiek matesi ant ra3, bet nedaug. Kodel taip yra? As zaidziu ant HDReady LCD teliko, istrizaine 107cm. Buvau nustates 720p/1080i/1080p, taciau nieko nepaskeite.... na aisku vaizdas geresnis. Galvoju gal cia xbox'e kalte, o gal dvd diskai? Ra3 ir gta4 irasiau i livestar diskus po 5lt, o gow2(gears of war2) irases buvau i acme diska 6lt, tai liniju iskraipymu maziau. Jei del disku, tai turbut reikia pirkti man Verbatim 12lt dvd, nors zaidimus zaidziu is hardo, xboxas 2008-08-08 pagamintas.

Problemos pvz(liniju iskraipymai):

http://www.flickr.com/photos/korpios/1805865011/

Na jei kas nezinot tai nors parasykit ar yra koks skirtumas rasant ant 2x ar 2.4x zaidimus?

Redagavo Snikerzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai pirk verbatim pakuote is fis kompiuteriai 10 disc pakuote kainuos 54 litus kazkur o tu acmes ir livesstar nepirk nes ten gryniausias meslas man ydomu kaip isvis jie pastave vekia matyt geras recorderis kompe :thumbsup4:

Redagavo pafkapfk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As rasau 2.4x greiciu esat kas bande 2x yra koks skirtumas?

P.S ieskojau internete tos antialiasing problemos tai daug kas sako kad cia nei teliko nei xbox'o kalte cia priklauso kaip kurejai stengsis kurdami zaidima ideti antialiasing funkcija nors ka as zinau kiek tos teisybes... Nors pagalvojus man Gears of war 2 beveik visas zaidimas buvo tobulas jokiu liniju iskrypimu nebuvo tik vietom mapuose cia tikriausiai kaip ir sake priklauso nuo kureju stengimosi kuriant zaidima konsolei. Turbut pats atsakiau i savo klausima :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del disku tikrai ne,del boxo irgi ne,lieka laidas,telikas ir nustatymai,del disku gali buti teksturu velavimai,lagas,bet ne tokie dalykai,siaip daugely zadimu tai kazkiek matosi vistiek,aisku ne tiek daug,bet gal tu tiesiog kabiniesi cia prie nieko,parodyk kaip tau matosi ant to gta4 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

VIsada rasau rasiau ir rasysiu dl diskus maximaliu greiciu (8x) ir viskas visada puikiai eina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie to pacio paklausiu:

Ar gali buti, kad skiriasi vaizdo kokybe nuo prastu DVD-DL (acme..) ir nuo geru DVD-DL (Verbatim...) ?

Ne į temą

nes galvoju acme kainuoja ~30lt 10disc, tai man butu pigiau negu pirkti Verbatim discus, o del lago tai turbut reiktu acme disca su irasytu zaidimu ikelt i HDD ir is hardo geimint...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie to pacio paklausiu:

Ar gali buti, kad skiriasi vaizdo kokybe nuo prastu DVD-DL (acme..) ir nuo geru DVD-DL (Verbatim...) ?

Ne į temą

nes galvoju acme kainuoja ~30lt 10disc, tai man butu pigiau negu pirkti Verbatim discus, o del lago tai turbut reiktu acme disca su irasytu zaidimu ikelt i HDD ir is hardo geimint...

Ant zaidimu aisq nesiskiria vaizdo kokybe, ir be to reik irasyti i DVD+R DL o ne -DL kaip tu parases.

Siaip geriau verbatimus naudok, maziau problemu ateiti turesi, atsilieps manau zaidziant su lievos kokybes diskais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man jau biski atsiliepe turiu savo xboxa 3 metus po pirkimo gal iskart po savaites nusiflashinau ir visus geimus i philips rasydavau viskas buvo zjbs kokius metus paskui pradejo metyt clean cd aij galvoju nuvalysiu ir ok nuvalau palosiu pora val ir vel clean cd po 2 metu turejimo pradejau verbatimus vien pirkt lyg ir viskas ok praejo puse metu jau ir is verbatimu clean cd gavau o dbr jau net isvis isirasau nauja geima palosiu valanda ir meto clean cd nors geimas tik irasytas katik tai gerai kad atsirado ta funkcija i hdd rasyt kitaip jau man ragas butu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man jau biski atsiliepe turiu savo xboxa 3 metus po pirkimo gal iskart po savaites nusiflashinau ir visus geimus i philips rasydavau viskas buvo zjbs kokius metus paskui pradejo metyt clean cd aij galvoju nuvalysiu ir ok nuvalau palosiu pora val ir vel clean cd po 2 metu turejimo pradejau verbatimus vien pirkt lyg ir viskas ok praejo puse metu jau ir is verbatimu clean cd gavau o dbr jau net isvis isirasau nauja geima palosiu valanda ir meto clean cd nors geimas tik irasytas katik tai gerai kad atsirado ta funkcija i hdd rasyt kitaip jau man ragas butu :D

Ne į temą

lazeriui sakes, ziurek praeis dar puse metu ir HDD neisirasys :D
Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir i ka cia ziuret reikia ?? nesuprantu ko cia prikibai prie tu liniju,visuose zaidimuose jos buna kazkiek,ar tu cia matai kazka ko mes nematom? zinai telika nufotkint tai cia nieko neduoda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai nuotraukose dar cia mazai matosi istikruju tu liniju daugiau yra

kokios dar linijos? jos atsiranda kaip trugdziai kokie, ar tiesiog zaidimo texturos tau kreivinasi?

Jeigu texturos tai cia nieko nepadarysi, tokia jau zaidimo architektura.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokios dar linijos? jos atsiranda kaip trugdziai kokie, ar tiesiog zaidimo texturos tau kreivinasi?

Jeigu texturos tai cia nieko nepadarysi, tokia jau zaidimo architektura.

Kai antialiasingo nera AA ir nera lygios ir grazios pastatu masinu zmoniu linijos zodziu zaidimo fizika. Su texturom neturiu problemu nes zaidima zaidziu is HDD Redagavo Snikerzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai antialiasingo nera AA ir nera lygios ir grazios pastatu masinu zmoniu linijos zodziu zaidimo fizika. Su texturom neturiu problemu nes zaidima zaidziu is HDD

nu, tai kokios dar tau linijos trugdo, taip ir neatsakei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.