Sarasnoos

E74

Rekomenduojami pranešimai

Hmm, visdelto reiks patikrint su HD AV kabeliuku, kad bereikalo nevest.

Jo pirma apziurek, gali buti ir kita problemele, poto bereikalo sumokesi pinigus. Bet jei nepavyks tai vesk. Pazystamam sutaise pries ~2men dar kolkas jokiu nusiskundimu neturi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

E74: AV cable error... There is a problem with the AV cable, try using a different AV cable. If the cable is known to be working then there is a 90% chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip connected directly to the AV cable) in rare cases it is the GPU.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

E74: AV cable error... There is a problem with the AV cable, try using a different AV cable. If the cable is known to be working then there is a 90% chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip connected directly to the AV cable) in rare cases it is the GPU.

Pas mano drauga buvo parejus GPU, bet tu bandyk kita AV kabeli, nes matau cia raso, kad dazniausiai buna tame problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidziau siandien Skate2 ir pamaciau jog man vaizdas pablogejo, su linijom ir trugdziais lyg pasidare, hm galvoju istrauksiu HDMI kabeli ir vel ikisiu, ta ir padariau, bet vaizdas buvo toks pats. Tada isjungiau Xboxa ir vel ijungiau, pamaciau 1 Red Ring, o televizoriuje ismete erorra E74. Galvoju wt*. Na nieko tiesiog perjungiau elektros laida i kita kistuka, ir vel viskas ok. Bet vel zaisdamas si karta Fifa, Nba ar bet kuri, po keletos minuciu prasideda vel tokios lyg bangos televizoriuje vertikalios, baltos. Gal cia mano HMDI kabelis suejo, reiks nuvaziuot ir pasiimt HD AV. Bet jeigu ir tai nepades kas man tada gresia? Xboxas Flashintas.

Man buvo panasi problema tik nupirkus xbox.. Retai, bet mesdavo E74.. Kai nuveziau y garantini, microsoftas dave nauja xbox'a... Kai domejausi apie sita klaida, atrodo rase, kad tai kazkas su GPU gali buti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va foto, paziurekit koks vaizdas buna pradejus zaist po poros minuciu.

http://www.imageno.com/idajvrsqres6pic.html

http://www.imageno.com/pis45muslg2npic.html

http://i40.tinypic.com/xggr9k.jpg (sita foto biski per daug fototikas padare baisia is tikro netaip jau stipriai matos)

http://i39.tinypic.com/10n4w9j.jpg

Tai visgi GPU problema?

P.S Nesuzinojai kur draugas taise?

Viskas aisku, problema su GPU, nes neveikia ir su HD AV jau pradejo mesti vien E74 errora. Kas taiso vilniuje?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na seip tose foto nelabai tiksliai matosi ta problema ir ar ten problema ar TV langeliai :thumbsup4:, bet panasiai man yra buve (http://i40.tinypic.com/xggr9k.jpg) kaip sitoje foto su PC VGA rode ant geimu... Kvadratėliais, linijom... taip panasiai kaip ir pas tave :) Mano manymu problema gali buti GPU :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ijungiau Xboxa be zaidimo ir palikau 10min, vaizdas nepasikeite, o idejus zaidima, vaizdas pasikeite t.y pradejo tos juostos lyst.

buna problema del laidu,bet jei rimciau tai buna del GPU,tiesiog kai ijungi boxa GPU neturi ka veikti ir viskas eina,bet kai paleidi zaidima jis gauna darbo ir tada atsiranda beda,E74 - panasi beda kaip ir 3 rrod ,ir taisoma panasiai

jei nori pats taisyt - ieskok info,nenori - nesk meistram

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau geriausias varijantas yra nest i garantini. Nuvaziuosiu pas dima atstatys firmware, uzdes lipduka ir nuvesiu i garantini, turetu pakeist. O po to dima nuflashins su nuolaida, nes jau viena kart flashintas. Manau jau geriau pasiimt nauja xboxa nebu ji pataisyt ir laukt kol suges ir butu pasibaigusi garantija, nes iki garantijos galo liko pora menesiu, o su nauju xboxu ir garantija nauja gaunu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau geriausias varijantas yra nest i garantini. Nuvaziuosiu pas dima atstatys firmware, uzdes lipduka ir nuvesiu i garantini, turetu pakeist. O po to dima nuflashins su nuolaida, nes jau viena kart flashintas. Manau jau geriau pasiimt nauja xboxa nebu ji pataisyt ir laukt kol suges ir butu pasibaigusi garantija, nes iki garantijos galo liko pora menesiu, o su nauju xboxu ir garantija nauja gaunu.

kam tas atflashinimas kaip tau jie patikrins kad flashintas? geriau pasirupink kad lipdukas butu normaliai uzklijuotas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.