Sarasnoos

E74

Rekomenduojami pranešimai

Zaidziau siandien Skate2 ir pamaciau jog man vaizdas pablogejo, su linijom ir trugdziais lyg pasidare, hm galvoju istrauksiu HDMI kabeli ir vel ikisiu, ta ir padariau, bet vaizdas buvo toks pats. Tada isjungiau Xboxa ir vel ijungiau, pamaciau 1 Red Ring, o televizoriuje ismete erorra E74. Galvoju wt*. Na nieko tiesiog perjungiau elektros laida i kita kistuka, ir vel viskas ok. Bet vel zaisdamas si karta Fifa, Nba ar bet kuri, po keletos minuciu prasideda vel tokios lyg bangos televizoriuje vertikalios, baltos. Gal cia mano HMDI kabelis suejo, reiks nuvaziuot ir pasiimt HD AV. Bet jeigu ir tai nepades kas man tada gresia? Xboxas Flashintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kiek taisymas kainuoja?

Priklauso kas taiso :whistling: pvz visi "populiarus meistrai" ima ~200lt uz lite-on flasha, o va as pas kita vyruka uz 100lt-70lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas puikiai veike metus, del flashinimo jokiu problemu. Visgi manyciau gal del HDMI kabelio yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, sita problema tikrai ne del HDMI kabelio, bet nezinau nuo ko ji atsiranda. Kazkas minejo kazka apie fleshinima, tai gal kazkas blogai su fleshinimu? Nezinau tiksliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo cia yra GPU problema, o tavo pavyzdys truputi ne i tema buvo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo cia yra GPU problema, o tavo pavyzdys truputi ne i tema buvo ;)

pavizdys buvo del kainu

GPU ir yra beveik vaizdo plokste... taip pat su vaizdu ;)

Redagavo turiuVaiku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ijungiau Xboxa be zaidimo ir palikau 10min, vaizdas nepasikeite, o idejus zaidima, vaizdas pasikeite t.y pradejo tos juostos lyst.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Verbatimai 2.4x. Esme tame jog visi rasyti i verbatimus. Anksciau viskas veikdavo puikiai, o dabar visgi beda bus manau GPU.

Kokios dar mintys? (think)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bus esme greiciausiai GPU. Nesk taisyti, mano pazystamas sita problema tvarke mokejo 150lt, bet nezinau kame buvo problema. Tik zinau, kad taspats E74 error ir dege viena raudona lempute.

P.S Youtube pilna filmuku apie si error'a, net yra apie sios klaidos taisyma keletas. Bet nezinau ar jie veiksmingi.

Redagavo eQuity

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.