Tadas19

Del PSP Slim&Lite 2000 atrisimo

Rekomenduojami pranešimai

Brite dar nėra normaliai atrištas, be to Sony ištaisys tą klaidą, o cfw dar nėra. Bet greit turėtų nulaužt. O 2000 manyčiau kad jau visus galima nulaužinėt. Ar aš klystu? kažkur girdėjau. Jei klystu pataisykit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Brite dar nėra normaliai atrištas, be to Sony ištaisys tą klaidą, o cfw dar nėra. Bet greit turėtų nulaužt. O 2000 manyčiau kad jau visus galima nulaužinėt. Ar aš klystu? kažkur girdėjau. Jei klystu pataisykit

Su slim nauja motherboard tas pats kaip ir su brite, reikalai po truputi juda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.As jau turiu PSP(neatrista) ir noreciau paklausti,kodel kai norejau i ji kazka persikelti per USB kabeli,mano kompiuteris PSP nesurado.Kas gali buti nutike?Gal kartais netinkamas USB kabelis?Is anksto dekoju uz pagalba...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.As jau turiu PSP(neatrista) ir noreciau paklausti,kodel kai norejau i ji kazka persikelti per USB kabeli,mano kompiuteris PSP nesurado.Kas gali buti nutike?Gal kartais netinkamas USB kabelis?Is anksto dekoju uz pagalba...

Gal tu nenuėjai į USB mode su PSP?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man iskilo klausimas: ar imanoma su Psp Slim&Lite baterija (orginalia) pasigaminti Pandora baterija?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man iskilo klausimas: ar imanoma su Psp Slim&Lite baterija (orginalia) pasigaminti Pandora baterija?

Taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.