Vayiel

Mėgstamiausias Game [PS2]

Rekomenduojami pranešimai

God of war visos dalys, Godfather, Persona 4, FF visos dalys, DBZ Infinite world, GH visos dalys.

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iškirian vieną geriausia tai bus Shadow of the Cloussus .. jis mane tiesiog apkerėjo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iškirian vieną geriausia tai bus Shadow of the Cloussus .. jis mane tiesiog apkerėjo

APie sita game vis daugiau zmoniu raso ta pati :D

Ne į temą

ar visi FF filmukai neissijungia ? tiek ilgai tenka laukti kol prasideda game :D gal kas patartumet nuo kurios dalies geriausia pradeti losti ? nesakykit jog nuo pirmos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

APie sita game vis daugiau zmoniu raso ta pati :D

Ne į temą

ar visi FF filmukai neissijungia ? tiek ilgai tenka laukti kol prasideda game ;) gal kas patartumet nuo kurios dalies geriausia pradeti losti ? nesakykit jog nuo pirmos...

Ne į temą

tai aišku nup pirmos geriausia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tai aišku nup pirmos geriausia :D
gal turi dar ka gero pasiulyt pazaisti ? bet ne kokie pokemon naruto ir panasiai nes man jau 22+ tai nelabai mane traukia tokie game...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal turi dar ka gero pasiulyt pazaisti ? bet ne kokie pokemon naruto ir panasiai nes man jau 22+ tai nelabai mane traukia tokie game...

Ne į temą

Ar taip ar taip nebūčiau siūlęs :D GoW serija ,DMC serija , GTA serija Re serija jei mėgsti siaubekus fai fatal Fame (Projet Zero) .. būtų galima vardinti ir vardinti ,pažėk treke yra išties gerų žaidimų kurių bent vienas manau tau patiks :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ar taip ar taip nebūčiau siūlęs ;) GoW serija ,DMC serija , GTA serija Re serija jei mėgsti siaubekus fai fatal Fame (Projet Zero) .. būtų galima vardinti ir vardinti ,pažėk treke yra išties gerų žaidimų kurių bent vienas manau tau patiks :)
Ne į temą

Na manaubandysiu FF serija losti :D tik neapsisprendziu nuo kurios pradet :D apie X rase kad ant galo game yra nesamoniu truputi... na ziuresiu bandysiu kai isseks mano game pasiteirausiu ko nors naujo ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Final Fantasy X ir XII o del Final Fantasy XII vienintelio game pirkciau ps2... del FF XIII dalies xbox360 net pirkau nes 12 dalis apkerejo... jai atsibosta kas nera labai imanoma tai po 2men vel gali losti ir idomu lb (bent jau man) . Youtube gali pasiziureti video kaip puikiai praeiti ff xii , is kokiu mobu mustis itemus , weaponus ar dar ka , bet patarciau tuom naudotis tik perejus nors 1 karta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Na manaubandysiu FF serija losti ;) tik neapsisprendziu nuo kurios pradet ;) apie X rase kad ant galo game yra nesamoniu truputi... na ziuresiu bandysiu kai isseks mano game pasiteirausiu ko nors naujo ;D
Žaisk nuo kurios nori nes kiekviename FF žaidime kita istorija o FFX gale viskas ten normalu nėra jokių nesąmonių (bent jau man).
Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.