busters

Resistance Retribution

Rekomenduojami pranešimai

Atsisiunciau as EU PAL versija , paleidziu geima ir man ta kaukole su ginklais sukasi ir viskas , lauk kiek nori nieko nevyksta , gal kam tjp buwo ??

Redagavo Charisma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

stai jums downloadas su kuriuo man viskas pilnai veikia ir as dabar zaidziu:

resistance: retribution (link)

nezinau zaidimas man neatrodo idomus, perejau jau kazkiek, is esmes uzlendi uz kokio kampo ir tada jau reflekso laikas, spaudi saudyt ir vel uzlendi kada jie pradeda.. kai buna daugiau tu chimeru tai tiesiog uzkrauni ten su razor lygtias ta diska ir paleidi BAM iskarto kokie trys guli... bet savsiem stebuklas tai rocket launcheris: issauni ir gali ore sustabdyt raketa... jooooo

net nezinau kaip vertint ta zaidima... turbut kokie 7/10 perdaug ispustas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

stai jums downloadas su kuriuo man viskas pilnai veikia ir as dabar zaidziu:

resistance: retribution (link)

nezinau zaidimas man neatrodo idomus, perejau jau kazkiek, is esmes uzlendi uz kokio kampo ir tada jau reflekso laikas, spaudi saudyt ir vel uzlendi kada jie pradeda.. kai buna daugiau tu chimeru tai tiesiog uzkrauni ten su razor lygtias ta diska ir paleidi BAM iskarto kokie trys guli... bet savsiem stebuklas tai rocket launcheris: issauni ir gali ore sustabdyt raketa... jooooo

net nezinau kaip vertint ta zaidima... turbut kokie 7/10 perdaug ispustas

Jai atrodo labai lengvas tai isjunk auto aim, tada pasirodo visas idomumas, bent jau man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras zaidimas! Jau Bonnos mieste ten daug perejau, labai fainas, patiko mintis, kad ateiviai praeityje. Rekomenduoju :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesuprantu isbandziau visas versijas ir man vistiek pradzioj arba ta kaukole su ginklais sukasi ir nieko nevyksta arba ji pradeda suktis ir psp padaro restart , nesuprantu kas cia per nesamone gali but , ar niekam tjp nutike nebuwo ?

Redagavo Charisma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O koks firmware? Pas mane 4.01 M33 ir normaliai eina. Is torrent.lt atsisiunciau

pas mane 5.02

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk updaitint, gal koks bugas yra firmfare.

Ne į temą

lol , praskanawau ta update , ir man sako kad rado senesnia versija , bet neleidzia i senesnia versija updeitinti, tj db nezinau gal downgradint reikia
Redagavo Charisma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

lol , praskanawau ta update , ir man sako kad rado senesnia versija , bet neleidzia i senesnia versija updeitinti, tj db nezinau gal downgradint reikia
Ne į temą

Taigi atsisiusk is dark alex puslapio update imesk i psp\game folderi ir paleisk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

dekuj uz pagalba , bet vakar sawo memory stick sulauziau :) , tj db kol negausiu naujo nieko nebesisiusiu :)
Redagavo Charisma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.