busters

update

Rekomenduojami pranešimai

Kai ko nesupratau.... turiu psp 3000 su fw 4.21. gidu sarase radau skilti kur oficialus atnaujinimai. psp pirkau bms megapoly, vilniuj. tai va. spaudziu giduose kur parasyta naujausi europos atnaujinimai (nes pirkau lietuvoj), ten toks uzrasas Yourpsp. atidaro man ta puslapi. ir ten paciam puslapio virsuj yra parasyta UK. cia tipo valstybe. o sarase lietuvos nera. tai ar galiu padaryt savo psp 3000 oficialu update? spaudziu ten virsuj skilti PSP tada firmware update ir galima siusti 5.02 versija. va sitam saite http://www.us.playstation.com/Support/SystemUpdates/PSP parasyta kad negalima daryt update modeliam kurie pirkti ne siaures amerikoj...tai va pasimeciau. gal galetumet man kas nors pasakyt is kur galiu parsisiust oficialu atnaujinima savo psp? nes labai nenoriu sugadinti jo.... be to nezinau, kuo skiriasi psp 3001, 3000, 3004?

ir dar tiksliai nezinau koks psp pas mane-3000, 3004 ar dar koks nors....nu bet zinau kad is 300x serijos.tas brite, naujausias.

Tas puslapis geras, viskas ten parasyta kaip updaitint. 300x, tas x tai parodo konsoles regiona, 4 europos, tarkim 3004, o kitu tikslai nepamenu. Redagavo busters

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai ko nesupratau.... turiu psp 3000 su fw 4.21. gidu sarase radau skilti kur oficialus atnaujinimai. psp pirkau bms megapoly, vilniuj. tai va. spaudziu giduose kur parasyta naujausi europos atnaujinimai (nes pirkau lietuvoj), ten toks uzrasas Yourpsp. atidaro man ta puslapi. ir ten paciam puslapio virsuj yra parasyta UK. cia tipo valstybe. o sarase lietuvos nera. tai ar galiu padaryt savo psp 3000 oficialu update? spaudziu ten virsuj skilti PSP tada firmware update ir galima siusti 5.02 versija. va sitam saite http://www.us.playstation.com/Support/SystemUpdates/PSP parasyta kad negalima daryt update modeliam kurie pirkti ne siaures amerikoj...tai va pasimeciau. gal galetumet man kas nors pasakyt is kur galiu parsisiust oficialu atnaujinima savo psp? nes labai nenoriu sugadinti jo.... be to nezinau, kuo skiriasi psp 3001, 3000, 3004?

ir dar tiksliai nezinau koks psp pas mane-3000, 3004 ar dar koks nors....nu bet zinau kad is 300x serijos.tas brite, naujausias.

Redagavo MantasST

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrištiem nesiskiria, o neatrištiem truputį skiriasi, bet nežinau kuo tiksliai :thumbsup4:

pirktu video zona

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.