kiler01

koks geras x360 video converteris?

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, žėkit papuoliau į tokią bėdą: būna parsisiuntus filmą jis yra formato kurio XBOX360 nepalaiko, tada arba ji convertuoji arba taškai savo laiką ieškodamas kito formato. Taigi man reikia konverterio kuris perverstu video į reikiamą formatą per normalų laiką o ne tai, kad pusvalandžio serija tvarkytų 2h.

Jeigu kasnors žinot tokį tai prašau pasakykit :)

Jau išbandžiau xilisoft ultimate video converter - nežinau gal dėl to, kad portable versija convertavimo laikai didžiuliai.

river past video cleaner - gera programa kuria tikrai galima naudotis, bet suknistas .MKV palaikymas į kurį kūrėjams nusispjaut...

iš ėsmės man reikia programos convertinančios MKV (matroska) failus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Cia .MKV formata pakeicia i MP4 per ~10minuciu (kadangi x360 paleidzia MP4 problemu nekyla.) Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet ojo soft total video converter tikrai rekomenduoju viska visiskai convertina, pvz parsisiunti is youtube video o tau tik muzikos reik tai vat gali su anuo video i muzika convertinti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet ojo soft total video converter tikrai rekomenduoju viska visiskai convertina, pvz parsisiunti is youtube video o tau tik muzikos reik tai vat gali su anuo video i muzika convertinti

Tu pasiskaityt jo paskutini sakini nekalbejes veju apie jokius Youtube.

Ne į temą

+ Nerasinek antra karta to pacio nes ispejimja gausi
Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tu pasiskaityt jo paskutini sakini nekalbejes veju apie jokius Youtube.

Ne į temą

+ Nerasinek antra karta to pacio nes ispejimja gausi
sitas video konverteris ir konvertina mkv
Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

sitas video konverteris ir konvertina mkv

Reikia skirt kur konvertina (uztrunka mazdaug puse to video failo laiko) ir kur pakeicia konteineri (kas uztrunka ~10minuciu nors failas sveria ~10GB).Jam reikejo greito budo kad x360 paleistu ta video faila kuris yra .MKV,greitesnio budo neras.

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia .MKV formata pakeicia i MP4 per ~10minuciu (kadangi x360 paleidzia MP4 problemu nekyla.)

sitas pakeicia tik galune kad xbox priimtu? ir ten kai paskaiciau tai reikai per media center sharint? tai jeigu as koki 1080p sharinsiu mano kompas pavirs skrebuciu (6600geforce :)) is esmes reiketu kazkaip nenaudojant jokiu isoriniu laikmenu perkelt is pc i boxa. turit ideju?

Ne į temą

Reikia skirt kur konvertina (uztrunka mazdaug puse to video failo laiko) ir kur pakeicia konteineri (kas uztrunka ~10minuciu nors failas sveria ~10GB).Jam reikejo greito budo kad x360 paleistu ta video faila kuris yra .MKV,greitesnio budo neras.

na zekit: jeigu betkoks, nevisai tinkamas failas - tada as ji sukonvertinu. turiu normalu tam konverteri. bet jis uzsibugines ant MKV tai man reikia kas convertintu mkv arba dar geriau butu kas galetu convertint VISKA neprarandant kokybes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sitas pakeicia tik galune kad xbox priimtu? ir ten kai paskaiciau tai reikai per media center sharint? tai jeigu as koki 1080p sharinsiu mano kompas pavirs skrebuciu (6600geforce :)) is esmes reiketu kazkaip nenaudojant jokiu isoriniu laikmenu perkelt is pc i boxa. turit ideju?

na zekit: jeigu betkoks, nevisai tinkamas failas - tada as ji sukonvertinu. turiu normalu tam konverteri. bet jis uzsibugines ant MKV tai man reikia kas convertintu mkv arba dar geriau butu kas galetu convertint VISKA neprarandant kokybes

As filmu nesharinu,keliu i USB ir per x360 ziuriu nes PC per silpnas mano tokiems dalykams.Sitas kuri daviau link pakeicia konteinery t.y. is MKV perkelia i MP4,jis ima visus bet tie visi kiti (ne .MKV) be proto ilgai uztrunka,nes sukurtas jis tik MKV failams.Keiciant MKV filmus kokybe islieka tokia pati.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As filmu nesharinu,keliu i USB ir per x360 ziuriu nes PC per silpnas mano tokiems dalykams.Sitas kuri daviau link pakeicia konteinery t.y. is MKV perkelia i MP4,jis ima visus bet tie visi kiti (ne .MKV) be proto ilgai uztrunka,nes sukurtas jis tik MKV failams.Keiciant MKV filmus kokybe islieka tokia pati.

tai neblogai tada :) dar palaikysiu tema atidaryta, gal dar kokiu gudru ideju bus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.