Ainaras1986

pre-Orderiai, re-Seleriai, scalper'iai ir BEPRUOČIAI

Rekomenduojami pranešimai

@Javelin Dėkoju. :) Taip dėl dolby vision šiektiek erzina bet yra kaip yra šiuo atveju. Btw @cheburator yra teisus 20 metų samsai yra downgradinti, bet oh well ka padarysi, money is spent :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Prieš 6 minutes, cheburator parašė:

@Javelin Lauk geriau 2021m modelių, nes 2020m. modeliai yra prastesni už 2019m., tiek Samsung tiek LG.  Šitas vyrukas drąsiai kalba apie TV trūkumus, ne taip kaip kiti apžvalgininkai kaip kad RTINGS ir pan. QUANTUM TV - YouTube

Sutinku, bet ir 2021 nesiruošiu teliko keist. Dabartinis tikrai puikiai rodo, vienintelio ko trūksta, tai įstrižžainės, o ir pinigų tiek neuždirbu kad kas 2-3 metus telikus keisti. Dėl dawngrado, tai tu visiškai teisus. Pvz. dabartinia LG 4k LED telikai yra tik 8bit+FRC paneles, tik 8K 10 bit. Bet ten vargo vakarienė, paskaityk RTINGS (šiap jie gana objektyviai rašo, nežinau kuom tau neįtiko), ten NANO 99 IPS paneles native kontrastas 500:1, shame on me, 2% HDR peakas apie 250 cd/m. Vnž nieko gero.

P.S. Nors man asmeniškai patinka LG, bet OLEDo vistiek nepirkčiau, taip kol neišdega orgazmas ir rojus žemėje (nors ir ten yra visokių fiškių, pvz. ABL), bet kai išdega po 2-3 metų normalaus naudojimo, tai nuo superinės vaizdo kokybės lieka nulis. Man geriau, kek mažiau tobulumo, bet kad bent 5 m. be problemų rodytu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Damn, čia šiais laikais tiek degradavo LCD panelės? Iki 8bit? Mano senukas Samsungas D8000 12bit panelė, na bent jau tiek reportina GPU. Ant LG 55" CX oledo ABL pastebėjau pats tik dabar kai padariau testą, iki tol nekrito net į akis kadangi naudoju Dark Mode visur kur įmanoma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@cheburator, ne visai degradavo, bet downgradas šiais metais marketingo ir didesnio gamintojo pelno prasme tikrai įvyko. Ir pas abu didžiosios gamintojus (LG ir Samsung). TV 8bit+FRC paneles visada buvo vidutiniame segmente (kiek suprantu jos pigiau kainuoja), bet dabar reikia stumti 8K telikus, kurie šiuo metu dėja neturi jokio panaudojimo (kol kas), tai jiems paliko 10 bit. Dėl ABL tai nežinau, realybėje nesusiduriau, bet kiek skaičiau forumose, tai didžiusia problema, kai ilgesnį laiką rodo tamsia sceną, tai tuomet tv ženkliai sumažina ryškumą ir įvyksta black crush, dingsta tamsių tonų detales, paspaudus mygtuką ryškumas grįžta į normalią padėtį. Jeigu tau nekrito į akis, tai gerai, džiukis.

P.S. Pirkčiau OLEDą, nes perpixel local dimming, jeigu taip galima išsireikšti, niekur kitur negausi, bet tiek prisiskaičiau kai žmonės gauna burn in po 2-3 metų (ypač 17-18 m TV), aišku ne visi, kad kol kas nėra noro.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jo burn in pagrindinis dalykas kas atgraso, bet aš surizikavau, pasiėmiau sau naudoti prie PC. Reikia pakeisti naudojimosi įpročius biški. Jau pirmą savaitę padaręs 5% gray scale testą pamačiau kad naršyklės tab'ai paliko žymes viršuje, bet sekančią diena jau švarus vaizdas, nes kol TV išjungtas jis paleidžia pixel refresh'erį. Kiek domėjausi svarbu nepamiršti karts nuo karto pačiam rankiniu būdu įjungti pixel refresher, jis trunka kur kas ilgiau nei automatinis. Na, o jeigu jau burn-in kažkurioj vietoj įvyko tada jau viskas, nebepadės jokie pixel refresher'iai. Tai žiūrėsiu kaip čia bus, jei tris metus atitarnaus bus ok, labai nesigailėsiu, visgi pigiausias TV kokį tik esu pirkęs :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na biški atgaivinsiu temą. Nežinau kaip jums, bet man kažkur tai dingo hypas su to noru gauti PS5 čia ira dabar. Nusiraminau. Nėra normaliom kainom iš normaliu tiekėjų ir nereikia. Tikrai ramiai lauksiu pavasario ir žaisiu ką turiu ir ant ko turiu. Įtariu ir tie spekuliantai, kurie dabar dar laiko tikėdamosi parduot po 1200-1300, po Naujų pradės alkūnės griaužti ir kaina leist, bet būtu gerai iš jų vistiek nepirkt.

P.S. Vienintelio ko gailą kad didžiose šalyse (US, UK) kiek matau per reklamas vis po biški eina partijos ir labai norint yra galimybė gauti už adekvačią kainą. Na o pas mus yra kaip yra. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man panašiai. Tik ko norėčiau visgi dabar tai minimum arba RX 6800 arba RTX3070 bei Ryzen 5600X/5900X atnaujinimo savo PC, bet deja negaliu leisti sau tokios prabangos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 6 minutes, cheburator parašė:

Man panašiai. Tik ko norėčiau visgi dabar tai minimum arba RX 6800 arba RTX3070 bei Ryzen 5600X/5900X atnaujinimo savo PC, bet deja negaliu leisti sau tokios prabangos.

Geras pasirinkimas? Laikykis, viskas bus ir viskas ateis, tik reikia kantrybės. Live goes ON?

Aš tai dabar ant PC praktiškai tik Civ V retkarčiais žaidžiu ir iki šiol veža (žaidimas). Visa kita PRO.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką ten laikytis, pirmenybė būsto įsigijimui, tai prabanga atkrenta. Aš pereidinėsiu žaidimus kaip kiti - youtubėj :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pas mus rytoj vel restock beveik visose pardese. Bet jau pranese savaitgali, tai skalperiai galanda botukus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 4 valandas, Dellinkas parašė:

Nu pas mus rytoj vel restock beveik visose pardese. Bet jau pranese savaitgali, tai skalperiai galanda botukus

Tai aš ir sakau, kad net LT sėdint matai kaip reklamos eina apie rerstock visokiose Best Buy, Wallmart ir t. t. Visgi nors ir menka, bet galimybė gauti konsolę už adekvačią kainą. Na o skalperiaims tegul gula ant sąžinės jų taip "uždirbami" pinigai (jie gi sako kad sunkiai dirba spekuliodami konsolemis, čia "verslas"). Karma ateis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien sunkiai krauna Best Buy. Jau puslapis aplipes botais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ka jau uk ebay kainos perekupu krenta, visur prierasai arrives until christmas, toj baigsis aukso amzius pyderastam :D

Redagavo kybartai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2020-12-27 00:55, cheburator parašė:

kazin kaip greitai sitas KFC bus kaip FAILED project ?

Daug visokiu konsoliu is senai buvo pasirodziusiu kurios tik isejusios, spejo atsirasti keleta vienetu ir iskart CANCELED.
Norejau palyginti su kokiu SEGA Saturnu. Bet Saturnas palyginus dar neblogai buvo isplites, net viena ir as turejau kazkada senai.

2020-12-20 00:28, kybartai parašė:

nu ka jau uk ebay kainos perekupu krenta, visur prierasai arrives until christmas, toj baigsis aukso amzius pyderastam :D

jau ir youtubej apzvalgininkai vis pastebi kad scalperiai ir perekupai lose interest in PS5 reselinga ir eina perpadavineti kas atnesa daugiau $.

Pries kelias dienas maciau viena skelbiu skelbima kaip uz 650 pardave paprastaja kompaktine versija. Bet ten neperekupas buvo o kaip sake loterijoj laimejo. Parduotas buvo per 30min.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.