irmis

Nesikrauna DEV

Rekomenduojami pranešimai

Žodžiu situacija tokia.PS2 nebenori krautis iš atminties kortelės.

Anksčiau būdavo instaliuoji kokį SMS ar dar ką nors ir paspaudus "reset",o po to trikampį arbą R1 užkrauni reikiamą programą o dabar kraunasi tik PS"browseris"

Įdomu tai jog įdėjus CD su pvz :SMS ir pasirinkus "launch"plejeris pasileidžia,bet ne visus CD ar DVD nuskaito.Raso tipo "illegal cd".Nors tuo tarpu,jei čipo meniu nurodai "boot"sektoriu,kaip DEV1.SMS užsikrauna ir visus CD<DVD rodo puikiai.

Kame čia gali būt problema ir kaip su ja susitvarkyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tai ir nurodyk čipo settinguose DEV.1 ir užsave'ink. Kame čia problema?

paspaudus "reset",o po to trikampį arbą R1 užkrauni reikiamą programą

Kam tą trikampį spausti? Reikia iškarto R1 laikyti, kad boot'intų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Problema tame,kad tada gaunasi labai nepatogu.Jei nustatai,kad ktrautūsi DEV.1,tai tada kraunasi tik tai,kas įrašyta į atminties kortelę ,o norint paleist žaidimą reikia vėl eit į čipo nustatymus ir vėl pertatyt ant "auto".Tada galima žaist.

Man kažkaip reikia atstayt funkciją,kad čipe nustačius "auto",paleidžiant konsolę,vėl veiktų trikampis,ar R1.kurie leidžia dev tada ,kai man to reikia.o leidžiant konsole su žaidimu,krautų žaidimą.

As nukopijavau DEV seivą į kitą atminties kortelę ir nunešiau ją ant kito PS2.Ten viskas veikia.

Tai vat ir klausimas toks.Kas čia nutiko,kad pas mene ši funkcija neveikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keista, labai keista.. Koks čipas pas tave? Jeigu originalus čipas dėl visa ko firmware pabandyk atnaujint (bet privalai būti tikras, kad čipas yra originalas ir neklonas, antraip labanakt čipui būtų). Beto pabandyk dėl visa ko per google rasti čipo (jei žinai pavadinimą) gamintojų puslapį ir jų forume/support'e paklausti apie tokį čipo elgesį.

Daugiau net nežinau kuom bepadėt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čipas dėtas pas tave.2007.02.08 .Matrix infinity.150 lt.Nemanau,kad jis bus originalas :-)

Gal taikai garantiją tokiais atvėjais :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čipas dėtas pas tave.2007.02.08 .Matrix infinity.150 lt.Nemanau,kad jis bus originalas :-)

Gal taikai garantiją tokiais atvėjais :-)

Kaip suprast "Čipas dėtas pas tave" , pas tave tai pas ka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane? :lol::( :( umm hello? :( aš čipų nededu, aš tik reklamuoju meistrus :(

Na jo už tokią kaina nebus orgas. Taigi paskambink tam pačiam meistrui kur dėjei čipą ir paklausk, Dimos ar Edmo. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.