Venox2008

del seno televizoriaus

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, va atsibodo laukti PS3..tai shove mintis kad jei atsiras pinigu butu neblogai nusipirkti Xbox 360, nes jau atsibodo laukti kol bus Ps3 nulauzhtas ir noriu jusu paklausti kai ko:

turiu as telika Samsung'a bet jis ne HD, palaiko 50 - 60 hercu, na zhodziu griozdas.. :thumbup: o ant jo eitu visi x360 zhaidimai ar tik kai kurie, ir beje kiek zinau bet kokiu atveju ant tokio griozdo grafika nukentetu.. tj wa..kaip ten butu ish tikruju?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki, va atsibodo laukti PS3..tai shove mintis kad jei atsiras pinigu butu neblogai nusipirkti Xbox 360, nes jau atsibodo laukti kol bus Ps3 nulauzhtas ir noriu jusu paklausti kai ko:

turiu as telika Samsung'a bet jis ne HD, palaiko 50 - 60 hercu, na zhodziu griozdas.. :thumbup: o ant jo eitu visi x360 zhaidimai ar tik kai kurie, ir beje kiek zinau bet kokiu atveju ant tokio griozdo grafika nukentetu.. tj wa..kaip ten butu ish tikruju?

Veiktu visi,suprantama grafika kentetu,ir gan stipriai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima zaist ir su tokiu, as i darba xboxa vezuosi, tai ten stovi 54cm SONY. Labai normaliai as ten zaidziu viska ir su kolega kartais split screena palosiam, viskas matyt. Tikrai grafika nenukris iki ps2 lygio zaisi ir vargo nematysi. O jei noresi pasijungsi prie monitoriaus nusipirkes VGA kabeli uz 90lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu as telika Samsung'a bet jis ne HD, palaiko 50 - 60 hercu, na zhodziu griozdas.. :) o ant jo eitu visi x360 zhaidimai ar tik kai kurie, ir beje kiek zinau bet kokiu atveju ant tokio griozdo grafika nukentetu.. tj wa..kaip ten butu ish tikruju?

kazkaip jei tu lauki kol nulauz konsole,tik del to jos neperki,tai sena ireikejo imti uz kapeikas boxa ir losti,nesuprantu tu nori losti zaidimus ar laukti nulauzimo ???tai galima dar laukti sekancios konsoliu kartos ir del to nepirkti situ,dar galima laukti pavasario ir pan... :)

konsole imi tada kai tikrai nori su ja losti o ne del mados, ar del to kad nulauzta

del grafikos tai normaliai eis ant to teliko,jei svarbu yra zaidimu vidus o ne isore

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

suprask ir mane, zhmogau.. ash tiek neuzdirbu, kad galeciau sau pirkti originalius zhaidimus.. grafika man nera pats svarbiausias dalykas, nes pats turiu wii ir juo dzhiaugiuos negalvodamas apie grafika :throw: siaip tiesiog idomu kaip ten atrodytu xbox geimai ant SH tv, ar daug shlyksciau negu per trailer'ius :) xbox360 man tik tam tarpui kol galesiu nusipirkti PS3 ir jokiu cia nera madu, nes PC neapsimoka tobulinti ishvis, zinant kad ji reiketu upgradinti kas puse metu ir taip vis toliau :D ..tai belieka x360, nes norisi ninja gaiden palosht ir koki resident evil 5 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

suprask ir mane, zhmogau.. ash tiek neuzdirbu, kad galeciau sau pirkti originalius zhaidimus.. grafika man nera pats svarbiausias dalykas, nes pats turiu wii ir juo dzhiaugiuos negalvodamas apie grafika :throw: siaip tiesiog idomu kaip ten atrodytu xbox geimai ant SH tv, ar daug shlyksciau negu per trailer'ius :D xbox360 man tik tam tarpui kol galesiu nusipirkti PS3 ir jokiu cia nera madu, nes PC neapsimoka tobulinti ishvis, zinant kad ji reiketu upgradinti kas puse metu ir taip vis toliau :) ..tai belieka x360, nes norisi ninja gaiden palosht ir koki resident evil 5 :)

Aš žaidžiu ant kineskopinio ir kolkas tragedijos nematau, bet aišku svajoju apie HD Ready TV :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

suprask ir mane, zhmogau.. ash tiek neuzdirbu, kad galeciau sau pirkti originalius zhaidimus.. grafika man nera pats svarbiausias dalykas, nes pats turiu wii ir juo dzhiaugiuos negalvodamas apie grafika :throw: siaip tiesiog idomu kaip ten atrodytu xbox geimai ant SH tv, ar daug shlyksciau negu per trailer'ius :D xbox360 man tik tam tarpui kol galesiu nusipirkti PS3 ir jokiu cia nera madu, nes PC neapsimoka tobulinti ishvis, zinant kad ji reiketu upgradinti kas puse metu ir taip vis toliau :) ..tai belieka x360, nes norisi ninja gaiden palosht ir koki resident evil 5 :)

Viskas ten atrodys gerai, ka tu ten trailerius ziuri SD kokybe tai nelyginu net.

O jei perki xboxa, tai kam tau ps3? jis nepagerins tau grafikos ant kineskopinio tv. Vietoj jo geriau HD televizoriu nusipirktum

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

suprask ir mane, zhmogau.. ash tiek neuzdirbu, kad galeciau sau pirkti originalius zhaidimus.. grafika man nera pats svarbiausias dalykas, nes pats turiu wii ir juo dzhiaugiuos negalvodamas apie grafika :) siaip tiesiog idomu kaip ten atrodytu xbox geimai ant SH tv, ar daug shlyksciau negu per trailer'ius :) xbox360 man tik tam tarpui kol galesiu nusipirkti PS3 ir jokiu cia nera madu, nes PC neapsimoka tobulinti ishvis, zinant kad ji reiketu upgradinti kas puse metu ir taip vis toliau :) ..tai belieka x360, nes norisi ninja gaiden palosht ir koki resident evil 5 :)

viskas suprantama ir netgi labai,siaip geriausias variantas ir yra boxas,del zaidimu ir del to kad zaidimai dygs tiesiog tavo namuose niekur is ju neisejus :)

del grafikos ant senu teliku tai na nzn,as pats geriau jau rinkausi savo nenauja pc monika ,negu didesni bet sd telika kai tik isigijau boxa,pats pasijungtum,pamatytum skirtuma,nzn man svarbu ryskios sodrios spalvos,o ne teliko dydis,tuo labiau kad boxas labai gerai gyvena ir ant pc stalo,niekur kitur jo nestatyciau

del pc su tavim sutinku,butent del to viska losiu ant X, o exclusivus ant ps3,ps3 tikrai nera pagr konsole,jei kalba eina apie zaidimu losima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.