soxas

Meet'as

Rekomenduojami pranešimai

Na manau, kad tikrai jau reiketu ir meet'uka padaryt. Siulykit variantus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na manau, kad tikrai jau reiketu ir meet'uka padaryt. Siulykit variantus.

Na, manyciau reiktu kur nors gal palei Kowna, ar siaip kur nors vaizdingesnej vietoj, prie kalniuka arba ezeriuka ;) Orai nerealus, butu smagus poilsis. Kas zinot kokiu ramesniu privaziuojamu vietu? Antras variantas pajurys, bet tada daug kam manau butu toli... Na, soxui tai pats tas ;) visu pirma gal pradekim, kas varytu? Paskaiciuokim ar daug interesantu.

PS Jei nesunku visi norintys savo postuose paminekit amziu, bus bendras vaizdas kokie zmogai rinksis.

Man 28.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai visu pirma noriu pasakyt, kad ir nebutinai varyt prie tos juros. As atvaryciau bet kur su mielu noru, bet man reikia derintis prie darbo. Pvz. as liepos 1-15 dienomis turiu atostogas. Siulyciau gal i tas dienas isiterpti. Gal kur i gamta reiktu? Nes mieste tai nzn... Su palapinem butu visai fainai. Per nakti pasibludint. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai ciuju waryciau.Bet geriau kad meetas butu swaitgali..O del vietos tai iki kokio kauno ar Vln tai ore atwaziuot galeciau..Cia kur as gywenu yra labai geru wietu kur pasiautet ir ezeras prie pat ir pan...:lol: tik aisku reikia ir moket...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As abejoju kad kasnors gautusi susitartumete jau turit susitikt ir visi pastumtumete ir tik vienas koks ateitu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joo... matau, kad nieko cia neiseis. Ir musu vyriausias tyli... Tai ka ir besitart... Savaitgali rakinsiu... jeigu niekas nieko...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

=] nemanau kad ce kas gausis :) nebent jus ten "seniai" susirinksit :) , nu ka seip dar manau ka mazesni tarp ju ir as perjauni meetams :) nebent pavezhinsit kasnors *_*

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vyriausiasis tai čia aš? :)

Didžia dalim esu linkęs manyt, kad su jaunimu nieko nesigautu labai jau, nebent mes "seniai" :) kažka kažkur. Nesigautų didelis skaičius, bet vis šis tas. Pats esu linkęs į Kaipėdos pusę (nors esu iš Plungės). Bet ar ten būtų plotas kur "nusėsti" nakčiai? Any ideas? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai i palanga kur kopose :D na man tai klaipeda butu tikrai pertoli..man iki klp kokie 400km...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.