Samadielka

Kaspersky antivirusine

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, po ilgo laiko nusprendziau vel isirasyt kaspersky internet security.. Tik dabar problema su tais raktais. Cia nesenai tevas buvo nuvazeves pripildyt spausdintuvo kasetes ir tas kur pildo jam rode jog jie naudoja kaspersky trial'a kuris "nesibaigia". Ta prasme jis kazkoky faila is naujo ikelia i pacius windowsus ir trialas tarkim is 15 dienu atsistato vel i 30 dienu... Gal kas zino koky ten faila keitineja ir turi daugiau informacijos apie tai? Man atrodo ten registruos kazka keicia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nezinau siaip, bet galiu duoti NOD32, nesibaigianti. Tiesa jis yra v2, o ne naujausias v3. Uztat yra lengvas ant PC resursu ir be jokiu loginu amzinai atsinaujinta virusu database. :thumbup: jei domina PM.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau siaip, bet galiu duoti NOD32, nesibaigianti. Tiesa jis yra v2, o ne naujausias v3. Uztat yra lengvas ant PC resursu ir be jokiu loginu amzinai atsinaujinta virusu database. :thumbup: jei domina PM.

Lygtai v3 lagina ar sunkesnis ant resursu. Reikia naudoti antivirus o ne NOD32 Security. V2 yra meslina versija turinti daug bugu, prastai veikianti. As turiu rakta NOD32 bussiness edition veikia jau 5menesiai, vadinasi turiu ledini rakta, nereikia nei lauzyti jo nieko. pilnas intikas tu raktu. Manau, kas nori-atras.

Taigi, po ilgo laiko nusprendziau vel isirasyt kaspersky internet security.. Tik dabar problema su tais raktais. Cia nesenai tevas buvo nuvazeves pripildyt spausdintuvo kasetes ir tas kur pildo jam rode jog jie naudoja kaspersky trial'a kuris "nesibaigia". Ta prasme jis kazkoky faila is naujo ikelia i pacius windowsus ir trialas tarkim is 15 dienu atsistato vel i 30 dienu... Gal kas zino koky ten faila keitineja ir turi daugiau informacijos apie tai? Man atrodo ten registruos kazka keicia...

Nenaudok NIEKADA jokiu security, YPAC Norton - kompui ragas. Tau nereikia firewall ir pan. Vistiek nezinai ka su jais daryti [o ir jie nesaugo nuo to kas yra tavo paties padaryta-tokie dlaykai kaip SHARE, prieinami is viso intiko ir t.t.], tad geriau dekis nod32 ir bus ramu. Kaspersky atranda daug visiskai nezalingu "virusu" ir yra trenktas ir skenavimo metu eda nemazai cpu/hdd. Kaip bebutu pagal nepriklausomus tyrimus-virusbulletin - nod32 jau daug metu No1

Redagavo Tommix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na resursu kasperskis tikrai nemazai valgo, nesenai bandziau avast'a nes kazkas sake jog nebloga antivirusine taciau labai ja nusivyliau... Na o nod32 esu irgi girdejes nusiskundimu, tai netgi sunku ir rinktis tarp tu antivirusiniu... Ir koki ten ta noda siust? Business edition ? Ir raktus ant nodo lengviau gaut nei kasperskio?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beveik metus naudoju Bitdefender Internet Security 2008. Nusiskundimų neturiu... Kasperskis nepatiko, tingiu aiškinti dėl ko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kasperskis man nepatinka tik del tu raktu black liste, sunku lb rast ir greit juos ideda i black lista.. Na ir del resursu.. Bet siaip geriausia ir patogiausia kokia esu naudojes (dar naudojau avasta ir senais laikais nortona)... Tai dbr reikia gal ta noda isbandyt bet va dbr patarkit del to nodo, kokia versija siust ir is kur rakciuku gaut :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane ant laptopo stovi KIS o ant pc KAV, jau naudoju kaspersky kokius 4 metus, kam keist jei viskas tvarkoj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane ant laptopo stovi KIS o ant pc KAV, jau naudoju kaspersky kokius 4 metus, kam keist jei viskas tvarkoj.

O is kur raktus gauni? Nes as jau buvau dasiknises su tais raktais ir pasikeiciau i avast'a, bet kaip minejau tik nusivyliau juo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na resursu kasperskis tikrai nemazai valgo, nesenai bandziau avast'a nes kazkas sake jog nebloga antivirusine taciau labai ja nusivyliau... Na o nod32 esu irgi girdejes nusiskundimu, tai netgi sunku ir rinktis tarp tu antivirusiniu... Ir koki ten ta noda siust? Business edition ? Ir raktus ant nodo lengviau gaut nei kasperskio?

As metus laiko kazkur naudojau avasta, tai man jinai labai patiko ir problemu neturejau, bet po kiek laiko pakalbejas su draugais nusprendziau isbandyt Avira AntiVir Personal - Free Antivirus, kuria naudoju jau gal 4-6menesius. Ir taip pat problemu kolkas nebuvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia galima, tik jei suinstaliuotas jau kasperskis reikia pause protection padaryt, nes kitaip neileidzia i saita (ale virusas ten slepiasi <_< )

pas mane dabar nod'as ir comodo firewall, tai nieko nerodo. ;)

Ne į temą

PS:jei kam reikia NOD http://www.nod321.com/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu reiks bandyt su kis raktais... O kas geriau kis ar kav? Dar bandysiu pasinaudot sia antivir.. O tuos raktus daznai ideda i blacklista is to tinklapio? Nes jei reikes gan daznai keitinet raktus tai teks vel keist antivirusine, td jau noda reiks isbandyt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu reiks bandyt su kis raktais... O kas geriau kis ar kav? Dar bandysiu pasinaudot sia antivir.. O tuos raktus daznai ideda i blacklista is to tinklapio? Nes jei reikes gan daznai keitinet raktus tai teks vel keist antivirusine, td jau noda reiks isbandyt...

nu apie 3-4 men. jie laiko visi, nesvarbu koki ten atsisiunti.

pas mane abu stovi, nelabai jauciasi skirtumas, tik raktai skiriasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane dabar nod'as ir comodo firewall, tai nieko nerodo. :)

Ne į temą

PS:jei kam reikia NOD http://www.nod321.com/

Gali man paaiskinti kam tau paprastam zmogeliui reikia firewall. Idomiu kelis portus zinai ka reiskia, akd firewall naudotis. juokina mano paranojikai zmone,s kurie susinstaliuoja 3 antivirusines, 5 spyware scanerius firewall ir nesuvokia kad taip tik didina sansius kompo mirciai.

Redagavo Tommix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.