Auris555

Problemos su temomis

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. :) Ir iškilo man tokia kvaila bėda. Temos pradėjo blogai rodyt - iconos viena ant kitos, neveikia gameboot, lieka senos temos detalės ir pnš. Gal kas galit padėti kaip sutvarkyti. Ieškojau info nete ir radau, kad vhs katalogą reikia pakeisti į originalų ir viskas turėtų susitvarkyti. Ar šis variantas veiktu? Ir jei taip tai kur galėčiau surasti tuos failiukus?

Pas mane rodo:

Nuotrauka

Nuotrauka

O turėtų rodyti:

Nuotrauka

Pas mane PSP 2000 5.00m33-4

Iš anksto dėkui už atsakymus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. :) Ir iškilo man tokia kvaila bėda. Temos pradėjo blogai rodyt - iconos viena ant kitos, neveikia gameboot, lieka senos temos detalės ir pnš. Gal kas galit padėti kaip sutvarkyti. Ieškojau info nete ir radau, kad vhs katalogą reikia pakeisti į originalų ir viskas turėtų susitvarkyti. Ar šis variantas veiktu? Ir jei taip tai kur galėčiau surasti tuos failiukus?

Pas mane rodo:

Nuotrauka

Nuotrauka

O turėtų rodyti:

Nuotrauka

Pas mane PSP 2000 5.00m33-4

Iš anksto dėkui už atsakymus :)

tu cia CXMB wartoji?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali buti netinkama CFW. Bandyk isikelti per naujo :)

Bandžiau. Tas pats. Kitiems veikia tos temos kurios pas mane neveikia(su ta pačia 5.00m33-4).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandžiau. Tas pats. Kitiems veikia tos temos kurios pas mane neveikia(su ta pačia 5.00m33-4).

O tu plugin ijunges cxmb?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprastas bairis. pas mane taip pasidaro kai uzsimeti cxmb ir uzmeti NEcxmb tema (neatsimenu kaip as tai sugebejau padaryt...) tada jau viskas sulipa. pabandyk nuejes i temu pasirinkima pakaitaliot original/custom ir ta tema kur uzsidejai, nes sitos cxmb dazniausiai turi po kelis variantus.

EDIT; ai va as ta su sausainiais uzsimetu ;)

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu plugin ijunges cxmb?

Įjungęs.

paprastas bairis. pas mane taip pasidaro kai uzsimeti cxmb ir uzmeti NEcxmb tema (neatsimenu kaip as tai sugebejau padaryt...) tada jau viskas sulipa. pabandyk nuejes i temu pasirinkima pakaitaliot original/custom ir ta tema kur uzsidejai, nes sitos cxmb dazniausiai turi po kelis variantus.

EDIT; ai va as ta su sausainiais uzsimetu :thumbsup4:

Perjungiu iš

Nuotrauka

Nuotrauka

į original:

Nuotrauka

Nuotrauka

Perjungiu iš:

Nuotrauka

Nuotrauka

į original:

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.