kiberboi

Reikia pagalbos del x360 pakeitimo.

Rekomenduojami pranešimai

nzn kaskaip man cia idomai jau 3 diena dar neuzkaito :)

manau gali jau aust minti kaip ji parduot, nes cia tau ne zephyr'as, neuzlinks pakaitinus gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

manau gali jau aust minti kaip ji parduot, nes cia tau ne zephyr'as, neuzlinks pakaitinus gerai.

nu as jau nebezinau ka daryt gal pasilikt o as cia per tuos savo kaitinimus negalejau jo pagadint bisky?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nzn kaskaip man cia idomai jau 3 diena dar neuzkaito :)

Matos kas nelabai zino ka reiskia uzsidirbti pinigus ir is teveliu pinigu gyvena. Kojas eik jiem plauti ir kompa laizyk nuo dulkiu rodydamas savo padeka o ne tycia gadinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matos kas nelabai zino ka reiskia uzsidirbti pinigus ir is teveliu pinigu gyvena. Kojas eik jiem plauti ir kompa laizyk nuo dulkiu rodydamas savo padeka o ne tycia gadinti.

Ne į temą

"Kojas eik jiem plauti ir kompa laizyk nuo dulkiu" cia tai posakis isverte mane beveik is kedes, reikes atsiminti :):):):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as jau nebezinau ka daryt gal pasilikt o as cia per tuos savo kaitinimus negalejau jo pagadint bisky?

Taine - pataisei biski...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka tu cia veli is kur tu zinai kas man ji pirko? is savo pinigu nusipirkau jei nezinai tai nesnekek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka tu cia veli is kur tu zinai kas man ji pirko? is savo pinigu nusipirkau jei nezinai tai nesnekek.

Ne į temą

jug jis kiekvienoj temoj turi "sustra" komentara parasyt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

jug jis kiekvienoj temoj turi "sustra" komentara parasyt...
basslover laaaaaabai gerai pasakei :innocent:

Del rrod'imimo tai jei jau pradejai, uzbaik

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

basslover laaaaaabai gerai pasakei :innocent:

Del rrod'imimo tai jei jau pradejai, uzbaik

tj kad matai nekaista jis o man garantinio 3 men liko :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tj kad matai nekaista jis o man garantinio 3 men liko :/

Kaitintojai jus kaitintojai, imkit nuo ziebtuvelio ta spragsianti kur kibirksti skelia, ir davai per visus kontaktus....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rimtas vyras :thumbsup4::D:D:P:P :P :P Negaliu man juokas ima. Kaip as pasakyciau nuo DURNUMO nera vaistu :P Jei netaip kazkas bus ir nepakeis tau garantinis xbox 360 , o kas tada ? Sedesi ir grausi nagus ziuredamas i beverte balta dezute.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paimk uzdenk anklode, ir ijunk fena kad ir mamos pasiemes, taip kad jis pustu i skyles sone. Gali dar ir i plevele isukt pries viniodamas ankloden tai toki kaip siltnami padarys turetu visvien perkaist xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paimk uzdenk anklode, ir ijunk fena kad ir mamos pasiemes, taip kad jis pustu i skyles sone. Gali dar ir i plevele isukt pries viniodamas ankloden tai toki kaip siltnami padarys turetu visvien perkaist xD

nu idomu kiek atlaikys reiks dar palaikyt ranksluosciuose :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.