kiberboi

Reikia pagalbos del x360 pakeitimo.

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki turiu tokia problema, turiu flashinta x360 ir nesenei buvau uzbanintas xbox live bet dar turiu savo x360 garantiny kuris galios dar 3 menesius , ( xboxas pirktas BMS), tai ar iseitu man kokiu nors budu pasikeisti baninta x360 i kita x360. pvz:.uzkaitint xbox iki RROD ir nuvest tvarkyt gal pakeistu i kita?

Draugui buvo uzkaites flashintas ir banintas xbox, tai jam nesutvarke bet nauja dave ,bet pirktas ne BMS buvo.

Prasau pasiulykit gal turit geresniu pasiulymu ar minciu?

Is anksto dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu matai, gali bandyt rrod padaryt, bet gali ir neiseit jei naujesnis xboxas :)

jei perkais su ranksluosciais, meistrai niekaip nepasakys nuo ko jis sugedo, ir tikrai jo netaisys o duos kita greiciausiai.

pirma paskambink jiem, apsimesk lama ir sakyk, kad neveikia ir rodo 3 lemputes :) ka daba daryt?

o jei sakys pakeisim, tai drasiai viniok i vata :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir kas kad uzkais, atves ir vel isijungs.

Seip tai sukciaut negrazu...

jeigu naujesnis xboxas tai taip, jis tam atsparesnis, bet jei senos laidos tai jam bus xana nuo perkaitimo.

o del sukciavimo tai lietuviu tauta labai gudri palygininus su kitom, matau cia tik pliusus. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu matai, gali bandyt rrod padaryt, bet gali ir neiseit jei naujesnis xboxas :)

jei perkais su ranksluosciais, meistrai niekaip nepasakys nuo ko jis sugedo, ir tikrai jo netaisys o duos kita greiciausiai.

pirma paskambink jiem, apsimesk lama ir sakyk, kad neveikia ir rodo 3 lemputes :) ka daba daryt?

o jei sakys pakeisim, tai drasiai viniok i vata :)

tai viskas aisku reiks sukt i ranksluoscius :) ir pagraint porha h iki RROD tada vest jiem bet jei sutaisys tai bus nekas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai viskas aisku reiks sukt i ranksluoscius :) ir pagraint porha h iki RROD tada vest jiem bet jei sutaisys tai bus nekas :)

ka tu galvoji jie tau x-clamp'a darys? abejoju :)

netaiso tokiu dalyku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu naujesnis xboxas tai taip, jis tam atsparesnis, bet jei senos laidos tai jam bus xana nuo perkaitimo.

o del sukciavimo tai lietuviu tauta labai gudri palygininus su kitom, matau cia tik pliusus. :)

Ne į temą

nu viperi cia tu pavarei :) jei taip visi galvos kaip vienas kita apipisti tai

kur mes tada nueisime ka? ir kur cia pliusas kai sukciauji ??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turetu flashint.. seip nieko cia gero kad taip apsukt bandysi, man vientik daikto butu gaila. o beto jei banintas LIVE tai jau ir per leaf negali zaist?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turetu flashint.. seip nieko cia gero kad taip apsukt bandysi, man vientik daikto butu gaila. o beto jei banintas LIVE tai jau ir per leaf negali zaist?

per leaf galima bet man gaila kad live negaliu lost del to ir meginsiu taip padaryt beto turiu 12menesiu live membership taip kad geraiu jau jie man nauja duotu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pakeisi xbox gausi per nauja flashintis.O jei vel gausi bana?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei pakeisi xbox gausi per nauja flashintis.O jei vel gausi bana?

Kad flashint reiks per nauja zinau bet man svarbu prie xbox live sugryzt o del bano tai surizikuosiu as pries tai losdavau zaidus pries isleidimo datas ir pan o kiti ten tuos zaidus tikrina per kaskokias programas ar yra kazkas surasyta stealth ar dar ten kazkas nzn.Tai daugiau savo klaidu nekartosiu reik atsargesniam but.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nu viperi cia tu pavarei :) jei taip visi galvos kaip vienas kita apipisti tai

kur mes tada nueisime ka? ir kur cia pliusas kai sukciauji ??

Ne į temą

No offence, bet ar pats nesukciauji? Konsole flashinai? Zaidimus is linkomanijos ar kitur siunti? Lygiai taip pat ir tu apsukineji microsofta ir zaidimu gamintojus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

No offence, bet ar pats nesukciauji? Konsole flashinai? Zaidimus is linkomanijos ar kitur siunti? Lygiai taip pat ir tu apsukineji microsofta ir zaidimu gamintojus :)

Ne į temą

tu nemaisyk kur yra seip ********* (nepabijokim tai pasakyti tie kurie flashinas boxus) o kur grynas

sukciavimas, jis flashinos boxa taigi turejo zinoti kad yra galimybe gauti bana live,

taigi o daba ka daryti......palei jus tai ir toliau reikia sukciauti kad vel gautum nauja konsole,

cia sazines reikalas kiekvieno zmogaus bet taip mastydami mes ir toliau liksim laukiniais (no offence kazkam

ar kazkieno nusistatymams, cia tik mano nuomone)

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vesiolas has a point.. nemanau kad reiketu seip, bet ziurint i tai kad turi dar ta LIVE 12men.. tai nzn, parduok tu ji ar ka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.