ExeeD

Irasau DVD pagal instrukcija bet vistiek meta error

Rekomenduojami pranešimai

Tai va nesenai parsiveziau nulauzta wii konsole.Isirasiau viena zaidima jis veike kuo puikiausiai tada pameginau isirasyti NBA Live 09 (visus zaidimus PAL rasiau) kai idejau nba diska i konsole rode kampe nba zenkliuka viskas ok ir kai paspaudziau ant ikonos viskas ok,bet kai paspaudziau tada Start atsirado juodas fonas kuriame parasyta kad reikia isimt diska ir isjungti konsole.. tada rasiau kita kompakta viskas veike,sekanty norejau Fishing zaidima isirasyti isirasiau ir viska taip pat kaip nba ismete. Nors darau viska pagal instrukcija ir nei per rarinima error nebuvo nei per IMGburn programa rode complete ir t.t kas cia galetu buti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iš kur žaidimus siuntiesi? Koks čipas? Kada laužtas? Kokia Wii update versija?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie versijas ir cipus neklausk nezinau :] tik zinau kad edmas man dejo ir idejo kokia Gruodzio 23 nu nesenai..Ir dar viena problema tas tenisas Pro Spin letai veikia.. kai zaidi paveluotai musa ir viskas letai.. o zaidimus is blackcats-games siunciau. o tas rabbits is lm ir tas veikia normaliai o kur edmas i diska irases prince of persia ir veikia normaliai..paaiskinkit apie tas versijas ar ten update reik daryt ar ten roma suletint reikia ar ka..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk palaikyti restart gal įsijungs meniu, pamatysi koks čipas :) Bėje, gali būt blogi išleidimai ar blogai parsipūsta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koki error koda meta? pas mane neveike NFS Undercover, paspaudus start juodas fonas pasirodydavo ir viskas. Pasorodo kad reikejo irasyt IOS58 (tiksliai nepamenu) beje i kokius dvd rasai zidimus? man errorus metydavo kai rasydavau i acme dvd kompaktus

Redagavo PunT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai spaudziu zaidimo start juodas fonas atsiranda ir error raso: "An error has occurred eject disc..."

...Versija 3.4E zaidimai is bcg.net chipas nezinau koks..

Redagavo ExeeD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skambink edmui ir pasiteirauk koki cipa tau idejo. Bandyk rasyt i verbatim DVD-R su Imgburn 6x greiciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va irasiau NBA Live 08 PAL ir viskas veike kuo puikiausiai ImgBurn x4 DVD+R Verbatim...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cipas: D2Pro paaiskinkit biski man cia geras ar prastas naujas ar senas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Cipas: D2Pro paaiskinkit biski man cia geras ar prastas naujas ar senas?

kiek sumokejai jei nepaslaptis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug mokejau virs 200lt o cia geras cipas tas D2Pro ?? noreciau daugiau informacijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug mokejau virs 200lt o cia geras cipas tas D2Pro ?? noreciau daugiau informacijos.

Geras D2Pro, bet pats manau geriau yra D2Sun <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu tai galit padet? is bcg.net atsisiunciau specialiai scrubbed zaidima ir ne scrubbed vistiek meta error.. po to is bcg.net atsisiunciau zvejyba irasiau ismete error po to ta pacia zvejyba is tpb.org atsisiunciau ir meta error.. Nors jau apie 5 zaidimus esu irases ir veike.. tai kas cia gali but???!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu tai galit padet? is bcg.net atsisiunciau specialiai scrubbed zaidima ir ne scrubbed vistiek meta error.. po to is bcg.net atsisiunciau zvejyba irasiau ismete error po to ta pacia zvejyba is tpb.org atsisiunciau ir meta error.. Nors jau apie 5 zaidimus esu irases ir veike.. tai kas cia gali but???!

Blogas įrašytuvas arba blogai nulaužtas Wii.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.