Charisma

Windows 7 Beta 1 (Build 7000)

Rekomenduojami pranešimai

Na pagaliau isauso ta diena kai isirasiau Windows 7 beta 1 (build 7000)

ipudziau daug , tj pagalwojau reiktu sukurt tema ,kur visi galetume tj ispudziais pasidalinti , kas patiko , kas ne , ka reiktu keist.

Mane labiausei suzavejo tas, kad Microsoft pagaliau pradejo mokytis is sawo klaidu . Windows 7 performance tikrais ispudingas manau kad net lenkia xp savo greiciu ir stabilumu , wm playeris dar kartjs susivelia bet seip viskas jega. Veikia dauguma programu kurios neveikdavo ant Vistos. Prie kaikuriu detaliu valdymo dar reikia priprasti , bet seip tikrais super dalykelis suliau visiem isbandyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na pagaliau isauso ta diena kai isirasiau Windows 7 beta 1 (build 7000)

ipudziau daug , tj pagalwojau reiktu sukurt tema ,kur visi galetume tj ispudziais pasidalinti , kas patiko , kas ne , ka reiktu keist.

Mane labiausei suzavejo tas, kad Microsoft pagaliau pradejo mokytis is sawo klaidu . Windows 7 performance tikrais ispudingas manau kad net lenkia xp savo greiciu ir stabilumu , wm playeris dar kartjs susivelia bet seip viskas jega. Veikia dauguma programu kurios neveikdavo ant Vistos. Prie kaikuriu detaliu valdymo dar reikia priprasti , bet seip tikrais super dalykelis suliau visiem isbandyti.

Pritariu tikrai gera OS labai stabiliai veikia nors yra dar tik beta :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būreli ant vadovo PC pastebėjau, kad yra Windows 7 įmesti tai ir biški pratestavau tai labai patiko stabilumas ir performance kaip kiti sakė tai labai laukiu jau pilno realease.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu tikrai gera OS labai stabiliai veikia nors yra dar tik beta :thumbup:

Man paaiskinkit jus "kompiuteristai". kaip testavot stabiluma?

Man asmeniskai XP nebuvo uzluzusi jau minimum 2metai. NE KARTO. Blogi draiveriai ir pan-nera sistemos kalte, ar vartotojo bukumas. Tad jusu stabilumas -juokina. turi dvi diena so raso apie stabiluma ;)

Kaip greiti matavot? Ar tuo pat metu turejot NAUJAI irasyta XP? panaudokit window s7 6mensius kai registras bus prikistas slamsto, kai defragmentuosis diskas su sisteminiais failais tada kalbekit apie greiti.

Minimalūs Windows 7 reikalavimai: 1 GHz taktinio dažnio procesorius, 16 GB laisvos vietos ir 128 MB vaizdo plokštė, palaikanti DirectX 9

XP:

PC with 300 megahertz

128 megabytes (MB) of RAM

1.5 gigabytes (GB) of available hard disk space*

Super VGA (800 x 600)

CD-ROM or DVD drive

nusaukit bet kaip Windows 7 gali buti greitesne? :D

Redagavo Tommix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tommix tiesa sakai.

Man asmeniškai Windows XP geriausi, į nieką jų nekeisiu. Aš nesuprantu, kam kuria Windows'us kurių reikalavimai vis didesni ir didesni.

Bėje - Windows XP niekaip iš rinkos neišstums, nes Microsoft jau nieko naujo ir nepasiūlo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tommix tiesa sakai.

Man asmeniškai Windows XP geriausi, į nieką jų nekeisiu. Aš nesuprantu, kam kuria Windows'us kurių reikalavimai vis didesni ir didesni.

Bėje - Windows XP niekaip iš rinkos neišstums, nes Microsoft jau nieko naujo ir nepasiūlo.

kam kuria? :thumbup: kaip manai kam kuria komercine imone? - del pinigu Billui ju vis mazai. Juk Windows 7 irgi tera vista s pakeistu interfeisu siektiek-viskas nieko naujo, nieko naudingo... kadangi Vista buvo ir yra nesekmingas MS produkta sbando kuo greiicau tai uzmirsti atvesdami i rinka dar viena slamsta.. Kur matet ka doperacine kurtu 2metus? nebuna.. reikia 4/5 metu ka dbutu kazkas naujo.. Realiai windows ideali sistema, ganetinai lanksti, pats geriausias userio interfeisas, nepaliginsi su LINUX, kai norint instalinti kodeka ar dar ka reikia skaityti manualus kaip tai padaryti..ir t.t. Linux'ui ner aprogramu.. ZMones susiinstalina linuz ir sedi su emuliatoriais apsileide Windows skirtas programas :D

MacOS geriau, bet taipogi sudetingesne uz Windows, nor sprogramu paisrinkimas didelis ir prkatiskai visi grandai kurie yra Windowse-yra ir MAcOS, bet.. jei turi pc -tai macos gali kelti problemu tad..kas belieka..

Daug kur tenka skaityti kad raso zmones, staripsniai-kad kai atejo WinXP-zmone spriesinosi jai, keike ir t.t. - cia visiska nesamone, zmone sja pamilo. NEBELIKO jokiu 2x ctrl+alt+del kad restartuoti pc kai kox notepad pakinba.. Zinoma pries tai buvo WindowsNT, 2000 bet namu varotojams neturejusiems win2k xp buvo kaip atgaiva tad nesamones raso daugelis blog'u kai lygina vistos niekam tikiskuma ir zmoniu keiskmus su xp laikais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jus pjaunat 7/XP/Vista, o tema apie ka? Nustokit nusisneketi, kai kas paklaus, kas geriau, tafa oi galesit pasneketi.. Issilieti, kad ir ant manes, dabar- i tema.

Gaila, bet naujuju windowsu nebandziau, nors tikiuosi- teks <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stai Tommix pasiziurek i performance testa ....

Deja NE VIENAS is pateiktu "greitesniu" dalyku VISISKAI nieko gero nereiskia, tik tai kad sistema eda koki 2x daugiau ramo nei kitos. kai xp eda ~ 200mb/ram normalioj busenoj kiek eda windows 7 pazejot?

Instaliacija-dieve mano ji VISISKAI nieko enreiksia, jei failai maziau suspasti-tai ir instaliacija bus greitesne. Jei integruotas zip archiveris greiciau spaudzia-tai gal koficeantas mazesnis ssupaudimo, jei fialus greiicua kelia-gal defragmentacija mazesne..zodziu pasakos eiline spasakos kurios buvo ir su višta.

bet as isbandysu kadanors pazesim :) o jei bus toks pat marazma skaip vistoj-esi admin'as bet istiesu nesi admina sir viskam reikia spausti-run su amdino teisem-eina na*** su tokiom sistemom... cia lyg linuxe sedi root teisem ir sudo [ne šudo] komanda naudoji viskam.

Tikri greiciio testai buna kai irasai sistema i 1Ghz celeron kompa su integruota plokste-va pazeciau tada rezultatus ne stetsuose nerealus kompai 4GB.. KAM KOKIEM tikslam 32bit sistemoj gali reiketi 4GB?? NIEKADA neisnaudosi NIEKADA..zodziu š**** ne testai.

Redagavo Tommix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deja NE VIENAS is pateiktu "greitesniu" dalyku VISISKAI nieko gero nereiskia, tik tai kad sistema eda koki 2x daugiau ramo nei kitos. kai xp eda ~ 200mb/ram normalioj busenoj kiek eda windows 7 pazejot?

Instaliacija-dieve mano ji VISISKAI nieko enreiksia, jei failai maziau suspasti-tai ir instaliacija bus greitesne. Jei integruotas zip archiveris greiciau spaudzia-tai gal koficeantas mazesnis ssupaudimo, jei fialus greiicua kelia-gal defragmentacija mazesne..zodziu pasakos eiline spasakos kurios buvo ir su višta.

bet as isbandysu kadanors pazesim :thumbsup4: o jei bus toks pat marazma skaip vistoj-esi admin'as bet istiesu nesi admina sir viskam reikia spausti-run su amdino teisem-eina na*** su tokiom sistemom... cia lyg linuxe sedi root teisem ir sudo [ne šudo] komanda naudoji viskam.

Tikri greiciio testai buna kai irasai sistema i 1Ghz celeron kompa su integruota plokste-va pazeciau tada rezultatus ne stetsuose nerealus kompai 4GB.. KAM KOKIEM tikslam 32bit sistemoj gali reiketi 4GB?? NIEKADA neisnaudosi NIEKADA..zodziu š**** ne testai.

Ne į temą

Pirmas testas atliktas su AMD Phenom 9700/ Radeon 3850/ 4gb ram

o antras su Intel Pentium D /GeForce 8400gs/ 1gb ram

Ne į temą

Ant Windows xp net media center nera , o ant xp media center edition eina tik su senais tuneriais

Ne į temą

Gink tu ta sawo xp kiek nori , vistiek windows 7 zymei patogesnis , ir draugiskesnis zmoguj

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet as isbandysu kadanors pazesim :thumbsup4: o jei bus toks pat marazma skaip vistoj-esi admin'as bet istiesu nesi admina sir viskam reikia spausti-run su amdino teisem-eina na*** su tokiom sistemom... cia lyg linuxe sedi root teisem ir sudo [ne šudo] komanda naudoji viskam.

Aš matau kad esi kaip koks užsipyres senelis kuris turi savo nuomone kuri yra 50 metu senumo ir jos laikosi ir niekada netikes kitais žmogau technologijos keičiasi win 7 buvo spec kurta vien ant greto veikimo ir turi visiškai kita branduoli kuris jai leidžia veikti spračiai ir greičiau. O tas leisti ir run in admin s yra tam kad sumažintu virusu veiksnigumą užtai vista galėjai naudoti bet anti virus ir tiek s nesurinksi kaip su xp. Kiek pamenu man sakė xp nebus niekad skirta žaidimam ji darbui o kas dabar atsitiko visi kas sakė taip keistai dabar ant xp yra. Tai čia taspats win 7 neveiks greičiau žiurėk man jai po metu nesakysi pas mane win 7 ir man viskas veikia super.

Redagavo Lukrin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na cia daug diskutuot ner ko, man priimtina formule: XP>Vista, Vista<Win7. XP man patiko, ir manau pavykes produktas. vistas kazkas amoralaus, o jei Win7 geresnis performance nei vista (pati M$ supranta kad sh isleido) as uz win7.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.