vytux

REIKIA 5.00 m33-4 flash0

Rekomenduojami pranešimai

Turiu tokia beda. Man reikia Butinai 5.00 m33-4 , bet Ne 5.00 m33-3.2 . Prasau gal kas duotu man nes nerandu buten m33-4. Nes prisidirbau su flash0 ir psp neveikia. Parsisiunciau kazkoki 5.00 m33 flash0 bet, nieko.

Tai gal kas uzupload'intu???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu tokia beda. Man reikia Butinai 5.00 m33-4 , bet Ne 5.00 m33-3.2 . Prasau gal kas duotu man nes nerandu buten m33-4. Nes prisidirbau su flash0 ir psp neveikia. Parsisiunciau kazkoki 5.00 m33 flash0 bet, nieko.

Tai gal kas uzupload'intu???

Neina, kiekvienas PSP turi savo Flash0 failus, taip kad, reikia atsiristi is naujo PSP..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiekvieno PSP flash0 yra skirtingas,Bandydamas ideti kito psp flash0 tu uzbrikinsi pati psp ir tau liks vienas budas : flasint is naujo

Edit: Aplenke ^^

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebent keitei temas old school budu keiciant flash0 failus, jei taip tai tau tereikia vsh originalios temos ir pakeisti tik flash0 vsh aplanka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, ar sunku idet pabandyt??? Jau kategoriskai nusistatet. Noriu tik pabandyt gal pavyks :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausyk bandytojas, tau nieko neiseis, tik gausi full brick, kiekvienas PSP turi savo flash0 failus, kiti jie tau nepades

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jus nenusisnekekit. Yra programu ir susitvarko. jau susitaisiau. Nu nzn jei paste flash0 tai gal ir ghauciau fulol brick. bet buvau bandes ir neuzsibrikino :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes uz tave juk geriau zinom

Nesigincinu, as apie kitas konsoles nesidomiu.

Bet psp imanoma susitvarkyti ir tokiam kuris tavo manymu (maziau ismano).

Gyveni kad ismokitum. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jeigu keiti tik vsh failus jokio psp tu neuzbrikinsi nes ten tik originalios temos failai. Bet jei keiti apskritai visa flash0 brickas bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu keiti tik vsh failus jokio psp tu neuzbrikinsi nes ten tik originalios temos failai. Bet jei keiti apskritai visa flash0 brickas bus.

Matai as su flash0 nebuvau susidures tai nelabai ka zinojau. Bet nesuprantu tuomet, as visai flash0 buvau pakeites 2 kartus. Ir nebuvo full brick. Nu svarbu viskas dabar gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.