JGOD

Diskusijos apie PSP 3000 modelį

Rekomenduojami pranešimai

Si ta uzmaciau sia tema:

[Fanjita] You've probably seen the news that MaTiAz and FreePlay have found an exploit in the ancient game GripShift, which works on all PSPs (including PSP3000) and up to the latest Sony 5.02 firmware. This is great news, it's been a long time since a new game exploit was published, and it opens the way for at least user-mode homebrew on the PSP3000. Here at Noobz we saw the bat-signal calling for "someone who has experience in progressing exploits" to help out with developing this one further, and I'm glad to announce that we'll be joining forces with FreePlay and MaTiAz.

The exploit already includes an SDK to allow porting of homebrew by devs, but that's cumbersome. Our initial focus will be to make it easier to run standard homebrew via this exploit, by adapting eloader to it. This will be restricted purely to user-mode homebrew, since there is currently no public kernel-mode exploit that could be used here, and compatibility is likely to be patchy due to the security measures in the later firmwares which make determining all the syscalls almost impossible. Still, you can expect that at least some emulators and other popular pure user-mode homebrew will run.

Beyond that, if anyone finds a usable route to kernel-mode then a HEN and downgrader ought to be doable, but we're not focussing on that at this time.

Pre-announcements aren't normally the Noobz way, but in this case it seemed worthwhile to let people know, in case anyone was thinking of doing similar work. We won't predict timescales, especially as everyone is very busy at the moment and there's a fair amount of work to be done - so please don't ask.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Bet gaila jo atristi neimanoma nes procecorius turi apsauga ir motinine plokste kita jeigu uzrasyta 8c 8d irtt neatrisamas jeigu 8a 8b atrisamas
Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SVEIKINU!!!!!!!!!!!!

Pagaliau psp 3000 nulauztas!!!!!!

(gaila jog kol ismoks lietuviai ji nulauzt praeis nemazai laiko)

Ne į temą

Gal gali parodyti is kur gavai tokia info? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

graeitu laiku iseis kaip tik bus isleista cfw, bet tai bus tada kada nereiks gripshift geimo, nes jei isleis anksciau laiko, sony istaisys klaida ir pspvel reiketu atrisineti is naujo. Todel kantrybes zmones.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

" http://www.pspgen.com/psp-3000-5-02hen-cus...ite-184918.html

Jau nulauztas PSP-3000

Jau sukurtas Homebrew Enabler "aktyvuotojas" naudojantis GripShift exploit'u uz tai turime dekoti C+D (Creat and Destroy) komandos nariui jeok. Sios naujienos yra paskelbtos anksciau laiko, nes vienas nesaziningas sios komandos nariu paviesino sia infornacija internete ir pasiskelbe kad jis tai sukure.

Deja greitu metu neisvysime viesos versijos, paprastiems zmonem. Taip yra del to, kad Sony iskarto uzlopytu sia skyle nauja firmwares versija ir siuo exploitu nebebutu galima pasinaudotis. Siuo metu siekiama surasti buda kaip uzkrauti serviso rezima, kad nebereiketu to zaidimo disko kuris neisveikai brangiai jau dabar kainuoja, o jeigu per ji dar bus atrisinejama.... ir butu uzkirstas kelias Sony padaryti si modeli neatrisama programiskai, bent jau kuri laika kol Sony nesumanys isleisti naujesnes motininez plokstes, beje tai buvo padaryta programiskai del firmwareje esanciu klaidu o ne pacioje motinineje, tai jeigu bus isleista nauja versija tai jau bus dar sudetingiau, tai padaryti, bet kaip matome nieko nera neimanoma net jeigu tai sukure ir tobulino Japonai. Zmogiskasis faktorius vel padare savo. Tad sveikinu visus su sia zinia "

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dieve zmones kokie jus keisti, nejaugi sunku pasinaudot paieska? BENT JAU GIDUS PERZIURET? visam forume, kone kiekvienoj temoj gali perskaityt kad psp 2000 ATRISAMAS. Isskyrus kelias versijas su kitokiom motininem plokstem. Zmogau pabusk ir naudokis google. apgailetina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi labai laukiu, kada tai bus padaryta...Nes jau pradeda užknist sėdėt su šūsnim demo ir vienu pilnu geimu. :):D

Redagavo MantasST

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dieve zmones kokie jus keisti, nejaugi sunku pasinaudot paieska? BENT JAU GIDUS PERZIURET? visam forume, kone kiekvienoj temoj gali perskaityt kad psp 2000 ATRISAMAS. Isskyrus kelias versijas su kitokiom motininem plokstem. Zmogau pabusk ir naudokis google. apgailetina

Jau Visi PSP yra atrisami su naujom ir senom motininem plokstem, tik dbr hackeriai dirba prie to kad nereiketu pirkti GripShift'o atrisimui.

ISPEJIMAS!

NErekomenduoju atnaujinti psp i 5.03 OFW, nes atnaujinus PSP bus neimanoma atristi, net su gripshit'u, nes atnaujinus istaisomos visos klaidos! :D

Redagavo Turbo007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai manau, kad kvailai padariau, kad atsinaujinau į 5.03 OFW. Na bet aš nelabai nusiteikęs esu nulaužinėt. Gal kas pamanysit, kad aš kvailys ar bijau, bet aš jums atsakysiu, kad tiesiog nemėgstu tokių dalykų:) jei jau ruošiuosi turėt pilną geimą, tai man patinka turėt originalą, visus savo mėgstamus žaidimus ant pc ir gc aš turiu originalius, nu toks jau aš, mėgstu viską tvarkingai:) suprantu, daug kainuoja, bet apgaunam tik save:) kompanijose esantiem žmonėm irgi reikia valgyt:) Lietuvoj piratvaimas ir taip jau siekia 50 %, tai kažkaip netraukia manęs tie nelegalūs dalykai, juo labiau todėl, kad lietuviam tai, kas mokama neįdomu, daug geriau nusilaužt. Biedni mes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.