JGOD

Diskusijos apie PSP 3000 modelį

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

BSK OT,bet gal galit pasakyt,kodel as vienam puslapy nematau visu postu,o man reik spaudinet ant kiekvieno,kad pamatyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal galit paskyt, kokius dalykus galima veikt ant psp 3004? žinau, kad nenulaužiamas...o gal ką nors vis dėlto galima su juo nuveikt? temas galima kelt? pas mane fw 4.21. Nieko flashint nenoriu. Kokie pasiūlymai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

BSK OT,bet gal galit pasakyt,kodel as vienam puslapy nematau visu postu,o man reik spaudinet ant kiekvieno,kad pamatyt?
Ne į temą

Pastave nustatymuos taip padaryta, nueik i nustatymus kur yra puslapio po "atsakyti" ir "nauja tema", ir kur parasyta rodymo rezimas nustatyk standartas, turetu viska normaliai rodyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit paskyt, kokius dalykus galima veikt ant psp 3004? žinau, kad nenulaužiamas...o gal ką nors vis dėlto galima su juo nuveikt? temas galima kelt? pas mane fw 4.21. Nieko flashint nenoriu. Kokie pasiūlymai?

Nieko negali modint, nes homebrew veikia, tik ant CFW. Gali naudoti, tik tai, kas yra oficialu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali isidet orginalias temas, gali isimest portus, gali is playstation store siustis ir zaist psp demo zaidimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar gali muzikos klausytis, žiūrėt filmus, internetas, žaist UMD žaidimus :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas tie port'ai? ir kur rast oficialių temų? nes kiek aš jų radau, tai labai mažai jų yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir buvau bms ziurejau irgi psp ten buvo tik 3004.sake kad ju jau nebegamina istikruju juos dar gamina jie tik parina kad is ju priktu.as baituke nusipirkau jau iskart atarista o umd diskai kainuoja 100-200lt .tikrai nepirk is bms nezine kada juos atris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir buvau bms ziurejau irgi psp ten buvo tik 3004.sake kad ju jau nebegamina istikruju juos dar gamina jie tik parina kad is ju priktu.as baituke nusipirkau jau iskart atarista o umd diskai kainuoja 100-200lt .tikrai nepirk is bms nezine kada juos atris

Ir kaip. Viskas gerai is baituko? Jokiu problemu? Atminties kortele tikra? :mml:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Girdejau toki dalyka kad psp 3004 galima atristi pakeiciant motinine plokste , gal zinot kas keik tai mazdaug kainotu? Ir kokie minusai , aciu.

Redagavo mmwiss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.