wordas

Del filmu ziurejimo ant xbox 360

Rekomenduojami pranešimai

nenoriu kitos temos kurti ar eina padaryti taip kad kaip nors is interneto per PC parsisiunti ta update isirasai i flash, cd ir suupdatini kaip NXE kad eina

Redagavo LYGIS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nenoriu kitos temos kurti ar eina padaryti taip kad kaip nors is interneto per PC parsisiunti ta update isirasai i flash, cd ir suupdatini kaip NXE kad eina

kazkada pats ieskojau budu kaip tai padaryti,bet taip ir neradau. tai pasijungiau prie xbl ir atsisiunciau,bet jei kabelis is boxo istrauktas interneto tai vistiek man nerodo,turiu butinai prie xbl prisijungt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar Imanoma paziureti koki filma be inerneto? nes as meginau isirasyt i cd filma paleidau ir raso kad update reikia ir pan.

be update rodys tik paprasta dvd formata.

divx xvid kad matytum reikia atsisiust update.

jei atsinaujinai dashboard'a tai updatint teks vel kad matytum divx xvid

na nestryminant hd video tai xbox'as supranta WMV HD formata su 5.1 garsu.

tokius video galima per live pirkti-nuomotis. arba paciam konvertuoti. tik kad uzima laiko.

TAIP tiek klausimu ir vienas pasake teisingai! xboxas be update sekmingai nuskaito betkokisu WMV formato filmus ... deja tokiu nelabai yra parsisiusti, nebent rastum specialu trackeri kaip tarkim xbox-sky kur specialiai meta jau suconvertintus WMV-HD video

neina... butinai prie interneto turi but pajungtas

kazkada pats ieskojau budu kaip tai padaryti,bet taip ir neradau. tai pasijungiau prie xbl ir atsisiunciau,bet jei kabelis is boxo istrauktas interneto tai vistiek man nerodo,turiu butinai prie xbl prisijungt.

tada manau tau kazkas blogai

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasmane po update nxe pastebejau, kad filmus ziurint per flasha vietomis palagina. Cia visiems taip pat, ar tik man?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasmane po update nxe pastebejau, kad filmus ziurint per flasha vietomis palagina. Cia visiems taip pat, ar tik man?

letos perdavimo spartos fleshas gal,man tai niekad nelagina,tik sakau jei neprisijunges prie xbl tai ir nerodo,nepakertu kodel,nejau man vienam taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nežinau kaip gali nerodyt nepajungtas i xbl filmų, aš kažkada parsisiunčiau prisijungęs kodekus iš xbl ir viskas dabar boxas nepajungtas su istrauktu laidu stovi ir viską puikiausiai rodo, visus filmus taip žiūriu ir vargo nematau, o kaip kitaip kodekus isirašyt tai ir aš būdų nežinau, kažkada taip pat ieškojau, bet teko pasijungt i xbox live ir atsisiųst.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš iš torentu update parsisiunčiau ir rodo visus filmus

Gal galetum tikslu psl pasakyt ? nes lb reikia sito dalyko :notworthy: Aciu is anksto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gal kas galit pasakyt is kur parsisiust aukstos rezoliucijos filmu jau pritaikytu zet per x360? xbox sky netinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas update nieko gero neduoda vistek daug ko neskaito.Galvojau pasidarysiu updae ir ziuresiu filmus. Ir pvz avi net nevisus skaito nes garso takeliai netinka arba dar kas panasaus

Redagavo Gintarinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man streaminant is kompo aukstesnes kokybes filmus jauciasi toks lagas biski, bet jis pakenciamas

Tas update nieko gero neduoda vistek daug ko neskaito.Galvojau pasidarysiu updae ir ziuresiu filmus. Ir pvz avi net nevisus skaito nes garso takeliai netinka arba dar kas panasaus

xboxas biski isranki k*** pvz neskaito filmo nes jis turi du garso takelius ir boxui nepatinka tai. pabandykit prisegta programa. jinai gali "islupti" garso takelius is failu, reikia palikt 2.1/stereo tai ta su mazesniu KBps

gidukas kaip tia daryt ^eng^:

Ne į temą

Almost every single new application or media player will play 5.1 audio and even if it cant it will downmix to stereo but the xbox 360 is awkward, So heres how you use the encodes we very kindly share for free.

after following the guide you will have 1 MP4 file with 1 x video track and 2 x audio tracks - audio track 1 is the 2 channel stereo @ 128 kbps and the 5.1 is between 384 kbps / 448 kbps and thats how to tell them apart

down load this app >>>> http://www.videohelp.com/tools/MP4Muxer

make a new folder anywhere you like and i mean any where and name it " MP4Muxer " it wont need installed just extract the rar file after download to your new mp4 muxer folder and then have a peek inside and youll see :

1 x read me .txt = ignore it

1 x mp4creator = ignore that aswell

1 x MP4Muxer = green circle and thats what we want biggrin.gif double click to open it

1- when it starts click on Demultiplex

2- browse to the MP4 with the 2 audio tracks

3- left click once to highlight the 5.1 audio ( its the track with the highest bitrate )

4- click delete track

then wait about 2 mins at most your file is now xbox 360 compatible or anything else that can only read stereo

delete track 2 if you only want 5.1 audio and its that simple no more muxing or messing

our releases are now all 5.1 and the 2 channel takes up about 100mb per 90 mins so its very little extra to seed to keep xbox 360 friendly

If you still have trouble come to the lounge and ask http://www.release-lounge.com

We are always finding new ways to bring you quality first

mp4muxer_0.9.3.zip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man streaminant is kompo aukstesnes kokybes filmus jauciasi toks lagas biski, bet jis pakenciamas

xboxas biski isranki k*** pvz neskaito filmo nes jis turi du garso takelius ir boxui nepatinka tai. pabandykit prisegta programa. jinai gali "islupti" garso takelius is failu, reikia palikt 2.1/stereo tai ta su mazesniu KBps

gidukas kaip tia daryt ^eng^:

Ne į temą

Almost every single new application or media player will play 5.1 audio and even if it cant it will downmix to stereo but the xbox 360 is awkward, So heres how you use the encodes we very kindly share for free.

after following the guide you will have 1 MP4 file with 1 x video track and 2 x audio tracks - audio track 1 is the 2 channel stereo @ 128 kbps and the 5.1 is between 384 kbps / 448 kbps and thats how to tell them apart

down load this app >>>> http://www.videohelp.com/tools/MP4Muxer

make a new folder anywhere you like and i mean any where and name it " MP4Muxer " it wont need installed just extract the rar file after download to your new mp4 muxer folder and then have a peek inside and youll see :

1 x read me .txt = ignore it

1 x mp4creator = ignore that aswell

1 x MP4Muxer = green circle and thats what we want biggrin.gif double click to open it

1- when it starts click on Demultiplex

2- browse to the MP4 with the 2 audio tracks

3- left click once to highlight the 5.1 audio ( its the track with the highest bitrate )

4- click delete track

then wait about 2 mins at most your file is now xbox 360 compatible or anything else that can only read stereo

delete track 2 if you only want 5.1 audio and its that simple no more muxing or messing

our releases are now all 5.1 and the 2 channel takes up about 100mb per 90 mins so its very little extra to seed to keep xbox 360 friendly

If you still have trouble come to the lounge and ask http://www.release-lounge.com

We are always finding new ways to bring you quality first

ooo geras :D thnx :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas gali atsakyti konkreciau is kur ta update'a atsisiust, as nesenai isigijau konsole ir man ta pati beda su filmais. neskaito irasytu disku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.