FeatFest

Neisijungia is pirmo sykio zaidimas

Rekomenduojami pranešimai

Turiu tokia keista ir nervuojancia problema :) . Nezinau ar taip turetu buti, bet mano nuomne tikrai neturetu taip buti. Kaip isirasau zaidimus ir man is pirmo sykio kazkodel daznai nepasileidzia daznai reikia spauūdineti RESET migtuka. Rodo raudona fona ir tiksliai nepamenu ka ten raso.

Chipas : Matrix infinite

PS2 slim'as

Diskas : Verbatim DVD-R ir DVD+R

Greitis : 4x visada

Programa : imgburn

Failas : visada rasau tik .iso failus

P.S Administratoriai jei tokia tema jau yra tai nepykit. Naudojaus paieska,bet neradau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Negali buti. Mano ps2 visai naujas net metu nera. Kokie 3-6 menesiai tera. Netikiu. Gal kas nors kita. :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nezinau, bet as kaip pas pusbroli zaisdavau tai kartais irgi nepasileisdavo is pirmo karto zaidimai ant Slim'o, tai as issiaiskinau kad mes disko gerai neprispausdavom nes ant jo PS2 turedavo trakstelti. :)

Sorry jei nesamone suveliau bet taip man buvo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negali buti. Mano ps2 visai naujas net metu nera. Kokie 3-6 menesiai tera. Netikiu. Gal kas nors kita. :) :)

o gal tavo ps2 nemegsta tu verbatim,arba taviskis megsta - jei naudoji +

dar vienas variantas kaltas dvd rekorderis tavo,blogai iraso,gal jau ne naujas,pasilpes,as turiu tokiu zaidimu kur kad uzsikrautu reikia koki 10 kartu resetint ps2 ir vartyt i sonus kad pagautu pradzia,bet cia buvo kalte del seno rekorderio ir del ps2 lazerio susidevejimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man taip pat yra buve kelis kart...as kai isirasiau kazkoki geima taip pat su imgburneriu ir idejau y ps2 tai rausdonam fone ismesdavolentele "erora" tai as po to nosi nukabines :) dejau orginalu zaidima ir sugalvojau da karteli pabandyt ta isirasyta...ir pasileido is kart, be jokiu parkiu! Okita kart kai nutiko taip pat tai vel idejau orginalu zaida ir kai viskka uzkrove, pakeiciau i ta naujai irasyta geima, taip pat pradejo veikt...tai nzn nuo ko taip atsirinka ar cia sutapimai ar kas, bet man atrodo kad su lazeriu kaskas buna negerai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman. as naudoju ir - ir +.

P.S nezinau kodel bet man nepaleidzia filmu. per ps2 zinau kad turetu. Raso "This disc can not be played" . Rasiau i verbatim dvd su nero 7 (kai rasiau net nepagalvojau ka reik paleisti per ps2) ziurejau matrix chipo setings nustatymose nebuvo parasyta nieko su filmais. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman. as naudoju ir - ir +.

P.S nezinau kodel bet man nepaleidzia filmu. per ps2 zinau kad turetu. Raso "This disc can not be played" . Rasiau i verbatim dvd su nero 7 (kai rasiau net nepagalvojau ka reik paleisti per ps2) ziurejau matrix chipo setings nustatymose nebuvo parasyta nieko su filmais. ;)

pirma pamirsk ta nero, zaidimu kepimui naudok imgburn,antra rasyk kuo mazesniu greiciu,2-4x ,trecia filmus tikrai rodo visi ps2,tik cipai skirtingai persijungia,ben jau pas mane tai reikia isjungt ps2 ir ijungiant palaikyt power nopke apie 5sekundes,tada persijungia cipas, gali det dvd filmus ar ps1 zaidimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as zaidimus rasau su imgburn tik filmus rasiau su nero 7 bet kai rasiau visai buvau pamirses kad ps2 filmus leidzia.

P.S meginau kaip rasei bet man vistiek nepaleidzia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kai as turejau savoje PS2 kazkoki lieva cipa , filmus reikejo paleidineti taip:

1.ijungi konsole

2.spaudi eject

3.idedi DVD filma

4.uzdarai

5.ir 2 kartus greitai spusteli reset

ir jeigu kuriam nors punkte padarai netaip nepasileis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai zodziu. Pasakykit ka man daryti kad galeciau ziureti filmus per savo ps2.

Kiek kainuotu [jei reiktu ka nors taisyti]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai zodziu. Pasakykit ka man daryti kad galeciau ziureti filmus per savo ps2.

Kiek kainuotu [jei reiktu ka nors taisyti]

o tai jei irasytus filmus nori ziuret per ps2, tai turi juos per spec. programa paleidus ziuret (pvz sms media player-geriausia).. jei idedi diska tik ir paleist nori kaip zaidima, tai ir raso tau kad "disc could not be played" :thumbsup4: Redagavo tomashex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Gali būti kad iki dabartinės XBox konsolių kartos gyvavimo ciklo sulauksim naujo (ar atnaujinto) XBox kontrolerio, kuris palaikys funkcijas, panašias kaip Sony Dualsens, t. y. adaptive triggers ir haptic feedback (kas būtu visai logiška, seniai jau reikėjo). Bent jau Filas Spenceris apie tai kalba. Jeigu ne šiai kartai, tai būsimai, kurios visai galim sulaukti ir 2026 m. (būtu stiprus ėjimas iš Microsoft) tai tikrai.  
    • So, so. Tokia europetiška Stellar Blade versija (bent jau taip pasirodė). Pasižiūrėsim kas išeis.
    • Jau turiu. Early acsess buvo 02 06, pilnas paleidimas 02 11 visoms patformoms. Na ka gi - nauja Civilizacijos serija visada šventė!!!. Žaidžiu priepuolimais per sūnaus kompą, taigi dabar esu pirmos sesijos pabaigoje. Vizualai puikia padarytas, toks labiau kaip Civ V ramesnis stilius, dėl gamplay tai daug visokių naujovių. Puse kontento aišku dar įdės eigoje. Turiu ir konsoline versija ž atrodo identiškai, bet su pulteliu žaidžiasi sunkai, visgi tai yra PC žaidimas. Daugiau apie įspūdžius parašysiu kiek vėliau. To be continued kaip sakoma😄
    • Šitas. Po kokių gerų pusės metų gulėjimo stalčiuje (nors 2 buvo puikiai suėjęs) pagaliau užsikabinau ir labai patinka. Gėda prisipažinti, bet kelis kartus bandžiau pradėti ir mesdavau priėjęs pirmą rimtą encounterį zombių kaime - pradžioje vis nesuprasdavau kad jų visų nereikia bandyt išžudyti, o tik atsilaikyti kurį laiką😁 Bet dabar veža kaip turi būt, esu gal kokiam 9 chapterį. Formulė pparasta, bet visa dar smagi. Ir tiesa dabar jau puikiai optimizuotas. Performance mode ant vanilines PS5 labai gerai atrodo.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos