neilazz

Skate 2

Rekomenduojami pranešimai

Ir nėra parašyta, kaip tą pumping padaryt, dar prieš tą užduotį galima filmuką pažiūrėti, bet vistiek nepagaunu kampo ką reik ten paspaust, kad pasdarytų tas pumping ...

Su kairiu analogu i prieki spausk kai i rampa pradesi kylt , taip nereikes stumtis ir pagausi geresni greiti ant half-pipe'u ar siaip rampu :mad2: .

P.S. Tik kai busi pakiles i ora , nebuk ispaudes i prieki kairio analogo nes isskrisi is rampos , zodziu reikia pasipraktikuot :D

Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na kaip jums sekasi žaisti šį geimą? :)

Gal yra norinčių online pažaisti?

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip žaidimas tikrai linksmas. Dar prie valdymo visiškai nepripratau. Šiaip misijos kai kurios yra sunkios, tenka paplūšėti, kol jas įveiki. Šiaip 8/10 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau prieš kelias dienas perėjau šį superinį geimą, t.y. beveik visas užduotis atlikau, ne tik pagrindines, bet visas kiek tik geimas jų davė. Tačiau tik dabar parašiau šią žinutę, nes anksčiau nebuvo laiko. Karjeroj liko atlikti tik "Hall of Meat" mini misijas (jei galima taip pavadint), o online irgi jau irgi ne per daugiausiai liko ką atlikt. :)

Šiame žaidime man patiko praktiškai viskas: misijos, online žaidimas, galimybė vaikščioti/skitch'int, perstrumti objektus, nauji triukai (yrač footplant'ai ir handplant'ai), fizika, muzika, aplinkinių žmonių reakcijos/įvairumas/replikos, didelis miestas su daugybe vietų skeitinimui ir t.t. Galėčiau vardint ir vardint... :)

Galėjo būti ne tokios niūrokos spalvos (vietomis) ir vaikščiojimas galėjo būti patogesnis, bet kadangi šis geimas nėra orientuotas į vaikščiojimą/lanstymą ir panašiai, todėl per daug manęs tai netrikdo. Žinoma tikiuosi, kad Skate 3 (labai tikiuosi, kad tokia bus ir jos nekantriai laukiu) judėjimas ne ant riedlentės bus padarytas žymiai patogesnis. :)

Misijos yra gan nesudėtingos (kai kurios tikrai lengvos) lyginant su Skate pirmąja dalimi arba aš tiesiog nebuvau pripratęs prie valdymo, triukų darymo prieš Skate pirmąją dalį. Na tiksliai nežinau kaip ten kas buvo, bet mano manymu, Skate 2 lengvesnis nei Skate. Skate 2 yra viena užduotis "Can you spell girl?" (S.K.A.T.E. užduotis prieš Eric Koston & Mike Carroll), kuri yra tikrai sunki, nes tie GODlike'ai (kas žaidė šią užduotį supras, kodėl taip sakau) botai atkartoja beveik visus triukus, jau net nekalbu, kad jie pirmi pradeda uždavinėti triukus, tačiau nugalėti juos vis dėl to įmanoma. Yra keli būdai kaip juos nugalėti (jei kam įdomu kokie jie, parašykit man PM). Man pasisekė ir juos nugalėjau "sausu" rezultatu :) Net neabejoju, kad vykdant šią misiją nukentėjo ne vienas džoistikas, TV ar dar kas nors iš realaus pasaulio daiktų, nes ši užduotis yra tikrai "grojanti nervais" :) Uhh, kažkaip užsikalbėjau apie vieną užduotį nors ir kitos užduotys tikrai labai smagios ir įdomios, tačiau nenoriu spoilint :)

Skate 2 online - tikrai labai fun dalykas ;) Vieną kartą pabandžiau ir taip užkabino, kad dar ilgai žaisiu. Tik gaila, kad kolkas lietuvių nerasta, bet ką padarysi... ;)

Man liko gauti tik du šio geimo achievementus "Online Legend" (50G) ir "Spare Parts" (50G). Iki pirmojo achievemento jau visai nedaug liko, o iki antrojo achievemento, tai dar teks nemažai kaulų susilaužyt.

Mano skate.Reel account'as, galit pažiūrėt trumpus video.

Mano sponsoriai:

# Maikė: FLIP (Extremely Sorry);

# Batai: DC (CMI);

# Lenta: Alien Workshop (Fireside);

# Ratukai: Spitfire (Brown-Red Rum);

# Ašys: Independent (Foil Series Silver Ano Red).

Vertinu šį geimą 10/10 ir toliau Skate serija man išlieka pati geriausia iš visų geimų!

[>>] Jei yra norinčių pažaisti online šį geimą, parašykit man PM arba šioje temoje.

Tai tiek šiam kartui ;)

Edit: prieš ~30min gavau "Online Legend" achievementą ;)

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiunciau ir isbandziau.Pirmos dalies nesu bandes,tai nzn gal ten lengviau,bet bent man kazkaip nelabai eina tuos triukus daryt kazkaip sistemos neisisavinu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiunciau ir isbandziau.Pirmos dalies nesu bandes,tai nzn gal ten lengviau,bet bent man kazkaip nelabai eina tuos triukus daryt kazkaip sistemos neisisavinu.

Tai nenorėk per dieną įvaldyt daug triukų :down: Tiesiog praktikuokis, praktikuokis ir po truputį pats pradėsi jausti, kad vis lengviau daryti triukus :down:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neturiu nieko asmeniška, bet...

Pats įvardinai štai keleta minusų, bet žaidimui duodi vistek 10/10?

Man tai jis vidutinis 7/10 kažkaip daugiau nelintų rankos ršayt. By the way neprėjau.

Dar vienas minusas, akd challenges labai trumpi, galėjo ką nors primąstyt. :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neturiu nieko asmeniška, bet...

Pats įvardinai štai keleta minusų, bet žaidimui duodi vistek 10/10?

Man tai jis vidutinis 7/10 kažkaip daugiau nelintų rankos ršayt. By the way neprėjau.

Dar vienas minusas, akd challenges labai trumpi, galėjo ką nors primąstyt. :]

Bet aš radau šiame geime tiek daug pliusų, kad tuos kelis minusus atperka su kaupu :)

Nemažai smagumo šiam geimui suteikia online :) Nors jau beveik viską perėjau, bet šį geimą dar labai ilgai žaisiu :)

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai puikus zaidimas visa perejau ir eisiu dar dar ir dar :) Negaliu atsilost tiek daug visko ipac smagu hall of meat :) Uzduotys tikrai nelengvos labai sunkiai perejau can you spell girl ? Zodziu puikus zaidimas.

Dar klausimas dabar noriu eiti new game bet kaip pasirinkt new game ? :) Nes man pacioj pradzioj galima pasirinkt continue carer. Bandziua per options visu ieskojau bet niekur nera :\

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ciufa, dėl new career tai arba ištrink iš XBOX 360 Skate 2 seivus arba susikurk naują acc arba tiesiog gali jau įvykdytas misijas vykdyti iš naujo kai nueini į map'ą, paspausk X.

Aš irgi negaliu atsižaist šio geimo, nors visai nesenai gavau paskutinį (1000/1000G) šio geimo achievementą:

Spare Parts 50G (All Hall Of Meat paths complete)

Įvykdžiau visas misijas, įvykdžiau viską online, surinkau visus badges'us, tačiau noras žaisti nei kiek nesumažėjo :thumbsup4:

Ai dar liko parduotuvėj viską (drabužius, batus ir t.t.) atrakint ir likusius kelis spotus nukill'int (ir šituos atlikau :dribble:).

Čia vykdant vieną iš HoM mini misijų pavyko pagauti tokį kadrą (Judo kick į praeivį :D):

Nuotrauka

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš jau nebežaisiu. Ten reik labai daug nervų ir kantrybės turėt. Labai labai labai užknisantis game, nebent šiaip free ride paskate'int. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Renuols kamera galima pasikeist. O audris taip sitas zaidimas reikalauja nervu bet paskui kai ismoksti zaist viskas ;) buna. Seip buvau uzkliuves tik ant keliu uzduociu ipac uzkniso can you spell girl ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.