Robertas1994

kokie Formatai zaidimu?

Rekomenduojami pranešimai

norejau paklaust bet neradau,kokiu formatu PS2 zaidmus reikia irasinet i CD/DVD nes neradau.Ar tik .bin ar ir kitie eina isirasyt ir zaist,ir beje ar reikia kazka irasyt i CD/DVD iskyrus .bin falia ir dar toki kuris mazai uzima(.cue atrodo).Noreciau kad butu giduose pagalba kaip teisingai issirayt CD/DVD su Nero programa.Nes as cia zalias,nei zinau kokius falus issirasinet nei ka,as "zalias".Paeiskoje neradau sau pagalbos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

norejau paklaust bet neradau,kokiu formatu PS2 zaidmus reikia irasinet i CD/DVD nes neradau.Ar tik .bin ar ir kitie eina isirasyt ir zaist,ir beje ar reikia kazka irasyt i CD/DVD iskyrus .bin falia ir dar toki kuris mazai uzima(.cue atrodo).Noreciau kad butu giduose pagalba kaip teisingai issirayt CD/DVD su Nero programa.Nes as cia zalias,nei zinau kokius falus issirasinet nei ka,as "zalias".Paeiskoje neradau sau pagalbos

na visi formatai kuriuos atsisiunti is intero butent jei siunti ps2 zaidima,tai visi ir buna padaryti tokie formatai kad tiktu irasinet i diska iskart,aisku pirma israrinus :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsiprasau vat prie sitos temos norjau paklausti jeigu va su nero teisingai irasius tuomet cd tai tada normalei ant ps2 veiktu? nes man hardc0re-augas pasake, kad jei irasai su kazkuo kitu nei alcohol tada grajus ant ps2 strigs... ar tai tiesa? :shock:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsiprasau vat prie sitos temos norjau paklausti jeigu va su nero teisingai irasius tuomet cd tai tada normalei ant ps2 veiktu? nes man hardc0re-augas pasake, kad jei irasai su kazkuo kitu nei alcohol tada grajus ant ps2 strigs... ar tai tiesa? :shock:

Prie ko cia tas alcohol, as rasau pagrine su dvd decrypter'iu, jis irgi palaiko pagrindinius einamus formatus, esu ir su nero rases, irgi bedu neturejau, esme greiti kuo mazesni naudot, pasirinkt kokybiska laikmena, ir nera cia taip svarbu koki softa naudoji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu kad ner skirtumo su ko irasyti. Kas kam patogiau.

Rasiau su alcohol ir su Nero jokio skirtumo.

Del striginejimo tai su Nero irasiau zaidima didziausiu greiciu zaidimas strigo,

irasiau maziausiu greiciu viska veikia ciki :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir dar norejau paklaust,ar galima i DVD irasyt daugiau nei viena zaidima,jei atminites dar yra DVD.Ir ar jie veiks

Sunkus variantas, bet eina. Buna kai kurie zaidimai - rinkinukai. Bet juos reik moket irasinet. Taip paprastai, kaip, vieno zaidimo diska tai neirasysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sianden ryte radau kelis tuscius DVD diskus,ir pabandziau irasyti visu programu rinkini(7in1 ar kaip jis ten,ji sudaro ulaunch ir visokios kitos programos).rinkini sudare 2 failai,vienas .bin kitas .cue.Irasynejau i Acme,DVD-R diska(16x,4,7GB,120min) su nero startsmart programa.AS jau skaites ir zinojau kad reikia irasineti letu greiciu.Irasiau 4x greiciu ir pamaniau kad viskas.Istraukiau diska is CD-Romo ir idejau i PS2.Mano PS2 modelis plonas(slim) versija nezinau kokia(bet ps2 kitoje puseje 8 varztai ir modelis SCPH-700003).Diskas neveike o ps2 rode uzrasa "This disc cannot be Played".Kur cia gali but problema,ar su ps2(jam nepilni 2 metai) ar su disku.Patarkit man

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitos programeles man tilpo i paprasta CD.

irasynejau su Nero jokio greicio nekeiciau Maksimum kas buvo, CD nepamenu koks atrodo pats pigiausias .

Pasileidi NeroExpress ar koki ten naudoji. Pasirenki Express atveju disc image or saved project ir susirandi ta atsiusta failiuka, open ir poto burn

Veikia be problemu. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitos programeles man tilpo i paprasta CD.

irasynejau su Nero jokio greicio nekeiciau Maksimum kas buvo, CD nepamenu koks atrodo pats pigiausias .

Pasileidi NeroExpress ar koki ten naudoji. Pasirenki Express atveju disc image or saved project ir susirandi ta atsiusta failiuka, open ir poto burn

Veikia be problemu. :lol:

Taigi ir as pabandziau.Dariau taip pat kaip ir jus.irasymas truko kazkur 1 minute.Jau mintyse galvojau "jau veiks,jau veiks" ir...veikia.Aciu labai uz pagalba

Papildyta po 8 minutės(-čių):

Tik vat problemele labau letai nuotraukos atsidaro,ka galima padaryt?gal lazeri pravalyt reiketu ar ar taip letai nuotraukos visada atsidarines?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sianden ryte radau kelis tuscius DVD diskus,ir pabandziau irasyti visu programu rinkini(7in1 ar kaip jis ten,ji sudaro ulaunch ir visokios kitos programos).rinkini sudare 2 failai,vienas .bin kitas .cue.Irasynejau i Acme,DVD-R diska(16x,4,7GB,120min) su nero startsmart programa.AS jau skaites ir zinojau kad reikia irasineti letu greiciu.Irasiau 4x greiciu ir pamaniau kad viskas.Istraukiau diska is CD-Romo ir idejau i PS2.Mano PS2 modelis plonas(slim) versija nezinau kokia(bet ps2 kitoje puseje 8 varztai ir modelis SCPH-700003).Diskas neveike o ps2 rode uzrasa "This disc cannot be Played".Kur cia gali but problema,ar su ps2(jam nepilni 2 metai) ar su disku.Patarkit man

kai ydedi diska spaudi ir laikai R1 tada jungi konsole....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sianden bandziau Rome total war irasyt,bet sugadinau 3 Verbatim diskus tik :D.tai kaip teisingai zaidimus reikia irasyt,ar tinka ir toks budas MirkaLRS.Mano namuose liko ik vienas verbatimas ir koks 10 Acme :D disku.jei is paskuitinio karto nepavyks ir vel pirksiu po 15LT irasytus diskus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.