repture

Xbox Live ir zebra Bavo Zte modemas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki taigi turiu tako interneta ir si Bavo zte modema. Taigi mano manymu jis turetu veik kaip rauteris is pirmo ir trecio lizdo bet pajungus xboxa raso, kad negali pasijunkt nes kazka reik paciam modeme sukonfigint. Gal kas junget prie tokio modemo ir galit patart ka ten pacio modemo nustatymuose reik keist?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki taigi turiu tako interneta ir si Bavo zte modema. Taigi mano manymu jis turetu veik kaip rauteris is pirmo ir trecio lizdo bet pajungus xboxa raso, kad negali pasijunkt nes kazka reik paciam modeme sukonfigint. Gal kas junget prie tokio modemo ir galit patart ka ten pacio modemo nustatymuose reik keist?

vien mastymo tavo neuztenka, pas tave bevielis kiek suprantu toks didokas, baltas? Jis jau lb yra senas, bet neblogas ant jo viska gali drasiai pasileisti. Otu ikisi laida i porta bet ziuri neina. VAU! tai gal visu pirma reikia padaryti kad is to porto iseitu signalas? kad IP adresus dalintu modemas ir t.t.. o ne kisti kas kur papuola.

P.s. takas ID? cia jau senai kiek zinau pas juos tokiu planu nebera. Pasikeiski plana gausi nauja modema kuris jau bus sukonfigintas ir paciam tik tada laida tereikes ijungti ir viskas.

Cia kai sekretore viena buvo... atvarau as i imone... sako pas mane internetas neveikia ( vidasu tinkle) o kituose pc veikia. O kad prispaudinejus kur kas yra belekur it tinkleske disabled pasidarius tai p*... bet man tokie patinka zmones is ju ir gyvenu :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai paaiskinkit kaip sukonfigint ta modema, kad veiktu kaip rauteris ar reiks is telekomo zmogu kviestis:) nes nenoriu as bet ko ten primakaluot, kad paskui problemu butu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai paaiskinkit kaip sukonfigint ta modema, kad veiktu kaip rauteris ar reiks is telekomo zmogu kviestis:) nes nenoriu as bet ko ten primakaluot, kad paskui problemu butu:)

taip, reikes kviesti, ko nemoki reikia jug kreiptis i ta kas moka ir zmogui uz tai pinigus moketi nes toks jau ju darbas, o ten kike zinau 1 val uz toki darba 100 LT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.