apsaauga

Siulau kooperuotis lietuviams i Live draugu sarashus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

na kadangi neseniai paciam teko isbandyti Live ir deja nusivilti "piktais" airiu, anglu ar amerikieciu paaugliais, sakau gal reiktu paplatinti vieni kitiems lietuviu Live naudotoju Gametagus ir priimti vieni kitiems i lista? :notworthy: bent jau lietuviskai galima ir pablevyzgoti veiksmo metu. Ka manot?

GorDo EDIT:

= Visi ikisiol norintys ko-operuotis i lietuviu grupe = (Eiles tvarka nuo pirmo posto)

Pirma grupe nariu norinciu draugauti rasite CIA

Antra grupe nariu norinciu draugauti rasite CIA

Trecia grupe nariu norinciu draugauti rasite CIA

Redagavo GorDo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

na kadangi neseniai paciam teko isbandyti Live ir deja nusivilti "piktais" airiu, anglu ar amerikieciu paaugliais, sakau gal reiktu paplatinti vieni kitiems lietuviu Live naudotoju Gametagus ir priimti vieni kitiems i lista? :notworthy: bent jau lietuviskai galima ir pablevyzgoti veiksmo metu. Ka manot?

Nebloga ideja, tik deja nesurinksi tiek zmoniu vienu metu kad galima butu be airiu zaisti. o gal ir is vis vienu metu tik keli prisijungs.

Atsimink kad anglijoj daugiau zmoniu kurie turi xboxus :excl: taip kad su jei tau zaidimas garantuotas 24/7, o su lietuviais... kaip kas ras laiko, ir be to vienas nori zaisti ta, kitas ana, taip ir gaunasi.

Minti palaikau, gerai drauguose tureti lietuviu prie kuriu zaidimo gali prisijungti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebloga ideja, tik deja nesurinksi tiek zmoniu vienu metu kad galima butu be airiu zaisti. o gal ir is vis vienu metu tik keli prisijungs.

Atsimink kad anglijoj daugiau zmoniu kurie turi xboxus :notworthy: taip kad su jei tau zaidimas garantuotas 24/7, o su lietuviais... kaip kas ras laiko, ir be to vienas nori zaisti ta, kitas ana, taip ir gaunasi.

Minti palaikau, gerai drauguose tureti lietuviu prie kuriu zaidimo gali prisijungti.

Na juk nebutinai Full house lietuviai. Svarbu bent vienas kitas, su kuriuo bent galima pasikooperuoti ir tame paciame team papliekti.

Kuo daugiau tevynainiu, tuo geriau.

Beje, mano Dark0|LT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na juk nebutinai Full house lietuviai. Svarbu bent vienas kitas, su kuriuo bent galima pasikooperuoti ir tame paciame team papliekti.

Kuo daugiau tevynainiu, tuo geriau.

Beje, mano Dark0|LT

Na man teke zaisti su lietuviu Live, tai anglai yra labai netolerantiskikai gai girdi kazkoki burbuliavima savo ausi. :notworthy:

Pamatysi :excl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir siaip ten nelabai tolerantiski apsamanoje vaikuciai sedi, vienas mane jau vakar grasino nuzudyti, is danijos berods :notworthy: speju tevai jam nera ijunge Parental Lock or smth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir siaip ten nelabai tolerantiski apsamanoje vaikuciai sedi, vienas mane jau vakar grasino nuzudyti, is danijos berods :D speju tevai jam nera ijunge Parental Lock or smth

pfff, tai jeigu tu cod or smth zaidi tai toks ir tikslas nuzudyti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del tu agresyviu anglu tai nieko cia nuostabaus. Pas juos vaikai negeria alkoholio kaip pas mus, todel jie sedi tamsoi, pelesyje ir neturi draugu del to nemoka bendrauti, zaidzia tik xboxu koki gta4 tai tokia agresija issiugdo kad ojojojoj. Dar sako kad LT agresyvus ;\

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kaip geriau kertu anglu negu lietuviu tai daug linksmiau man su jais sneket :D Beto ju ir humoro jausmas man arciau sirdies. :D Nu dabar tik nepakarkit manes, bet yra kaip yra. Tuo patciui ir lavini antra kalba ir nauju draugu susirandi... Priklauso nuo zmoniu ir ju kulturos , gi negalima sneket uz visus uzsieniecius taip negraziai.

Is mano puses nera jau taip blogai, as jau kaip nuo senu laiku zaidziu live tai pripratau prie viso to , ir susitaikiau kad lietuviskai tik saujele zmoniu sneka ir nesuku sau galvos. (:

Saunu kad bureties visi, aisku ir as prisidesiu, bet kaip ir sakiau uzsenieciai nera jau tokie ir blogi (: :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kaip geriau kertu anglu negu lietuviu tai daug linksmiau man su jais sneket :) Beto ju ir humoro jausmas man arciau sirdies. :) Nu dabar tik nepakarkit manes, bet yra kaip yra. Tuo patciui ir lavini antra kalba ir nauju draugu susirandi... Priklauso nuo zmoniu ir ju kulturos , gi negalima sneket uz visus uzsieniecius taip negraziai.

Is mano puses nera jau taip blogai, as jau kaip nuo senu laiku zaidziu live tai pripratau prie viso to , ir susitaikiau kad lietuviskai tik saujele zmoniu sneka ir nesuku sau galvos. (:

Saunu kad bureties visi, aisku ir as prisidesiu, bet kaip ir sakiau uzsenieciai nera jau tokie ir blogi (: :)

Tavo nuomone yra labai teisinga, as irgi esu priprates prie to ir man visai jie nemaiso. O jei ir butu koks vienas ar du lietuviai serveryje, vistiek as angliskai snekeciau kad visi girdetu ir suprastu mane. Juk mes esam mazuma ir turim derintis, nematau tame nieko blogo.

Aisku buna kokie prancuzai kartais kurie ten sneka vejus, bet irgi stengiasi pakalbet angliskai ir pasakyt kazka, lietuviai dar geriau uz juos sneka, bet gedinasi isiziot ir ta parodyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai nesutinku, kad butina taikytis prie daugumos. Pasauly nera vienos pasaulines (pagrindines, kaip pvz SSRS laikais buvo rusu kalba) kalbos, todel visos kalbos: anglu, lietuviu, lenku ar afganu kalbos yra vienodai lygios (pvz EU visi dokumentai yra rasomi kiekviena kalba, o ne tai vien anglu ar prancuzu), todel ner cia ko nusileist ir sneket svetima kalba. Jeigu kas nori - prasom, galite kalbeti, jusu pasirinkimas, bet kad speceliai taikytis prie kitos kalbos tai yra nesamone. As asmeniskai esu uz lietuviu kooperatyvavimasi ir manau, butu idomu ismegint koki BF:BC lietuviu komandoj vienoj palost, juk snekant daug idomiau, ir galima daugiau nuveikt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del tu agresyviu anglu tai nieko cia nuostabaus. Pas juos vaikai negeria alkoholio kaip pas mus, todel jie sedi tamsoi, pelesyje ir neturi draugu del to nemoka bendrauti, zaidzia tik xboxu koki gta4 tai tokia agresija issiugdo kad ojojojoj. Dar sako kad LT agresyvus ;\

Draugiskuma aiskini alkoholiu :) uztenka man kambarioko kuris ne nustoja galvot apie gerima :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.