audriusvaldo

ar butinas naujas acc, del xbl ?

Rekomenduojami pranešimai

tai zekit jei turi offline acc tai tiesiog join ar ten sign in spaudi ir viskas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai zekit jei turi offline acc tai tiesiog join ar ten sign in spaudi ir viskas?

je ituri viena acc tai boxas kaskart ijungus prie jo automatiskai prisijungia,tai sign in buni visada,del intero rysio tai cia kita kalba ir cia acc ne prie ko,gali buti pasijunges,gali buti ne,cia jau kaip nori ar kaip gali,kai boxa pajungsi prie tinklo,jis ir bus visada pasijunges prie intero,busi online kaip sakoma

jei turi kelis acc ar del kazkoiu priezasciu buni sign out,tai tiesiog darai sign in ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

je ituri viena acc tai boxas kaskart ijungus prie jo automatiskai prisijungia,tai sign in buni visada,del intero rysio tai cia kita kalba ir cia acc ne prie ko,gali buti pasijunges,gali buti ne,cia jau kaip nori ar kaip gali,kai boxa pajungsi prie tinklo,jis ir bus visada pasijunges prie intero,busi online kaip sakoma

jei turi kelis acc ar del kazkoiu priezasciu buni sign out,tai tiesiog darai sign in ir viskas

tai zodziu. kai pasijungsiu neta ant boxo, veikianti. man iskart is mano pagrindinio offline accounto bandys padaryt online?o jeigu tokiu pat niku jau yra xbox forumu profilis? tada bus phail?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai zodziu. kai pasijungsiu neta ant boxo, veikianti. man iskart is mano pagrindinio offline accounto bandys padaryt online?o jeigu tokiu pat niku jau yra xbox forumu profilis? tada bus phail?

taigi as tau jau sakiau, kad istrynk savo profili forumuose, ir reginkis su tokiu paciu profiliu per xboxa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi as tau jau sakiau, kad istrynk savo profili forumuose, ir reginkis su tokiu paciu profiliu per xboxa.

tik pasitikslinu. ty :mad2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.