audriusvaldo

ar butinas naujas acc, del xbl ?

Rekomenduojami pranešimai

Nereikia, tiesiog daryk "Join Xbox Live" prisijunges su tuo offline account.

Neturetum prarasti jokiu achievment'u ar gamerscore...

Linksmo grajinimo online (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš spaudziu "join xboxo live", raso " sign up ", tai pradedu regintis ir kai uzsireginau nauja acc sukure, 0 gamerscore jame, ieskau kaip kitaip, nerandu kitu budu kaip prisijungt i live, tik kurt nauja acc.O pro kur tu reginais ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš spaudziu "join xboxo live", raso " sign up ", tai pradedu regintis ir kai uzsireginau nauja acc sukure, 0 gamerscore jame, ieskau kaip kitaip, nerandu kitu budu kaip prisijungt i live, tik kurt nauja acc.O pro kur tu reginais ?

Man taip pat buvo.Aš kitaip prisijungt neradau ir net nenorėjau ilgai ieškot, nes žiauriai norėjau LIVE išbandyt, tai kūriau nauja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geriausia tai dasipirkt menesiui golda ir viskas, kaina apie 20 lt, sumoki interu ir tau i el-pasta atsiuncia redeem code ta pacia minute kaip sumoki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne einu join ir ten turi buti recover acc ar kazkas panasaus per ten galima prisijungti prie seno acc :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geriausia tai dasipirkt menesiui golda ir viskas, kaina apie 20 lt, sumoki interu ir tau i el-pasta atsiuncia redeem code ta pacia minute kaip sumoki.

20Lt vienam mėn? :D

Tai jau geriau paimt už ~110Lt 13mėn :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Problema. pasijungiau prie interneto ir susikūriau naują acc. davė tą 1 mėn free trail. Tai jei ištrinčiau tą accountą ir bandyčiau registruot iš naujo tas vienas mėnesis dingsta?

Nebesvarbu, susitvarkiau.

Redagavo AVP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet kai naujas boxas, dar 3 kartai yra po 1 men free gold.

na as turejau 2 acc,dabar dar 2 sukuriau,viena jap,viena usa,ir vel abu po menesi gold,tai jau 4 gaunas siaip :whistling:

jei teisingai supratau cia klause jei jau turi acc su silver,tai tam kad gautum nauja menesiui gold aisku reikia kurtis nauja acc,o kad sign in, tai kam ta nauja kurt,tiesiog darai sign in :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visgi nesusitvarkiau. Ištryniau tą profilį naują, bet vistiek bandant jungtis prie live man rašo, kad aną recoverina. Tai negalima kaip nors pakeist profilio? Ta prasme, negalima live perkelt iš vieno profilio į kitą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visgi nesusitvarkiau. Ištryniau tą profilį naują, bet vistiek bandant jungtis prie live man rašo, kad aną recoverina. Tai negalima kaip nors pakeist profilio? Ta prasme, negalima live perkelt iš vieno profilio į kitą?

perkelt live?? kurie prasme perkelt,as live suprantu tai busena kai tave pajungia,o tai ka cia perkelt? ar cia gold nori persikelt? aisku negalima,kiekvienas acc yra atskiras ir jis su niekuo mieko nesidalina,o kam tuos naujus acc kurt?

ka verta tai verta susikurt viena papildomai usa ir jap acc,nes juose buna daugiau siustis,ypac is jap marletplace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne i tema biski jeigu turi gold xbox live tai tau automatiskai updatus siuncia ar reikia rasytis i diska ir instaliuot i xbox'a

ar gold ar silver jokio skirtumo,bet kokiu atveju jei buni prisijunges prie tinklo viska atsius ko reikia ar ko pas tave truksta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.