Axis122

Mp3 Ausines

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki , noreciau jusu nuomones suzinot kadangi jus cia zinovai . Sugedo mano ausines su kuriom buvo mp3 tj norejau paklaust kokias gereusia pirkt kad negrotu kaip kibiras .esu nusiziurejas tokias kur per galva dedas taciau bijau pirkt nes gali but kad bus kibiras :thumbsup4: aciu uz atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki , noreciau jusu nuomones suzinot kadangi jus cia zinovai . Sugedo mano ausines su kuriom buvo mp3 tj norejau paklaust kokias gereusia pirkt kad negrotu kaip kibiras .esu nusiziurejas tokias kur per galva dedas taciau bijau pirkt nes gali but kad bus kibiras :rolleyes: aciu uz atsakymus

Siulau bet kokias, is firmos Skullcandy, tikrai geros, yra visokiu tipu, pirkau uz $69.95 ir tikrai labai dziaugiuosi.. Yra ju ir wirweless ir per galva maunamu, uz kaklo, ant ausies, ir in-ear tipo, tikrai labai kokybiskos, groja tikrai garsiai, dizainas puikus.. http://www.skullcandy.com/shop/gi-p-6.html va, nueik, siulau sito tipo, pats turiu winter-camo, nesveikos!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu uz atsakyma bet ar cia is lt yra ? manau kad uzsienio .as noreciau is lt pirkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.