plastiks

Monikas ar TV?

Rekomenduojami pranešimai

Pasidalinkit patirtim/nuomone kas geriau zaidziant konsole LCD TV ar LCD monitorius? Kiek ziurejau, monitoriai palaiko didesne skiriamaja geba, taciau nemaciau monitoriaus 32" :D jeigu ir rasciau kaina tikriausiai butu kosmine. Man neaisku del tos skiriamosios gebos. Tai va ka geriau imti ar tarkim 24" monitoriu su HDMI ar kokiu 32" TV su hdmi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirk monitoriu tam,kad galetai konsole jungt yra visiska nesamone.Jeigu pirkt tai tik TV.Nebent tavo kambary tiek vietos,kad tik apsisukt gali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tv ir didesnis, ir patogiau prie jo ir svarbiausia kad gali kaip televizoriu naudot :D

Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats buvau prisijungęs TV, tai galiu pasakyt, kad labai vargina akis, todėl ilgai nepasėdėsi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasidalinkit patirtim/nuomone kas geriau zaidziant konsole LCD TV ar LCD monitorius? Kiek ziurejau, monitoriai palaiko didesne skiriamaja geba, taciau nemaciau monitoriaus 32" :D jeigu ir rasciau kaina tikriausiai butu kosmine. Man neaisku del tos skiriamosios gebos. Tai va ka geriau imti ar tarkim 24" monitoriu su HDMI ar kokiu 32" TV su hdmi?

viskas priklauso nuo to koki imsi lcd tv ar monika,geras monikas bus geriau uz prasta lcd tv ir atvirksciai,geriau rinktis kokybe ir ko labiau reikia,mano manymu jei jau imt lcd tv tai didesni,nes i tv ziuresi is toliau vistiek ,kai i monika ziuresi is labai arti,po to tv turi daugiau pajungimo lizdu nei monikas,na pvz jei turi kelias konsoles ir dar pc pasijungt jei nori

specialiai imti antro moniko konsolei nzn ar verta nebent tau nereikia teliko,o tik grynai zaisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parasyk i kokia kaina tu nori tipti ir kaip bus naudojamas tas daiktas (kur stoves, ar jungsi PC ir tt)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš artimiausiomis dienomis įsigysiu Philips 42" LCD televizorių. Iš pradžių svarsčiau variantą, kad gal geras monitorius būtų cost-effective ir patogiau, taip sakant, bet visgi, kaip ir kažkas minėjo, televizorius turi savų privalumų. ;] Juoba, kad geras televizorius vs. geras monitorius, sakyčiau, laimėtų TV.

O temos autoriui patarčiau imti monitorių, jei būtų galima rinktis tik iš tavo išvardintų variantų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.