lama2

Ar yra buda pakeisti homebrew mygtukus?

Rekomenduojami pranešimai

Mano select mygtukas neveikia :thumbsup4: todel noriu suzinoti ar imanoma pakeisti kai kuriu homebrew programu mygtuka is select i koki kita? (pvz. PSPTube ir CWCheats) Prasau padeti. ;(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tavo vietoje nusipirkciau is DealExtreme.com button bar nusipirkciau ir pasikeisciau.

Paziurek cia pigiai gali gaut.

O paskui jei nelabai nusimanai apie keitima paziuret gali YouTube tutorial'a kaip pasikeist...

Nu bet visiskai nieko nezinai apie tokius dalykus tai galima klaust pas PSP meistrus ar keicia...

Bet cia tik mano nuomone, o apie Select mygtuko apkeitima su kitu mygtuku nieko nezinau. ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu mazhas08 nusipirk mygtukus, nes dauguma homebrew neduoda keist mygtuku. O mygtuku pakeitimas labai lengvas nujemi facepleitą, nujemi ekraną ir ten mygtuku jungtis yra. pasižiūrėk Youtubei kaip keist ekraną ir ten pamatysi mygtukų jungį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blogai :D ,nes negaliu pirkt is neto. O ir editint homebrew neimanoma? (Ta prasme truputi perkurt mano atveju migtuku valdyma)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blogai :D ,nes negaliu pirkt is neto. O ir editint homebrew neimanoma? (Ta prasme truputi perkurt mano atveju migtuku valdyma)

Kolkas nieks to nedaro, nes niekam nekilo panasiu problemu, tai yra visiem gerai kaip yra. Jai negali nusipirkt mygtuku, tai nunesk meistrui jis tau pakeis, kainuos brangiau, nei paciam, bet nors veiks tada CFW. Redagavo busters

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.