evaldas1951

Fatal Frame

Rekomenduojami pranešimai

Kaip jums sis zaidimas as perejau visas tris jo dalis ir tkrai nenusivyliau,nors atrodo nieko gero negali nuveikti su fotoaparatu rankoje:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As turiu antra dali sito zaidimo ir nezinau... Numeciau ji kazkur. Nepasirode labai idomu. Is pradziu buvo gan baisu tuos vaiduoklius fotkint, bet veliau netgi ikyredavo, nes pabegi pafotkini, pabegi pafotkini ir viskas. Palyginimui siame forume daug kas sake, kad Silent Hill: Origins kur kas prastesnis uz FF, bet man pasirode atvirksciai. Siame zaidime kazkaip neradau intrigos :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nori pasakysiu kodel neradai intrigos? Ogi todel, kad tu ne horror zaidimu megejas, o action-horror. Tau reikia eit su kokiu kirviu ir kapot visus is eiles. Patarciau pabandyt dar koki RE4 tai jau tikrai nenusivilsi, nes man tas Origins isvis nebaisus pasirode, ten jau toks pasikacalines esi ir kapstai visus, jau ka ir kalbeti apie naujausia dali.

Man asmeniskai pasirode labai baisus Fatal Frame, nes japoniskas siaubas yra vienas is geriausiu~

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurejau daug video kaip zmones zaidzia tai labai skirtingai. vienam nusibosta zaidimas o kitam baisu ziuret per kamera kekvienoj vietoj... opats turbut nelosciau. <_< nebent ne toks baisus buwo (jei ji pavadintum horor game) obscure 2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Žinom žinom tuos japoniškus siaubekus.Visi filmai ir žaidimuose būna po mergaitę su apipuvusia galva,ir keletas numirusių kūdykių-monstų.Čia pagal visus standartus japoniško siaubo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nori pasakysiu kodel neradai intrigos? Ogi todel, kad tu ne horror zaidimu megejas, o action-horror. Tau reikia eit su kokiu kirviu ir kapot visus is eiles. Patarciau pabandyt dar koki RE4 tai jau tikrai nenusivilsi, nes man tas Origins isvis nebaisus pasirode, ten jau toks pasikacalines esi ir kapstai visus, jau ka ir kalbeti apie naujausia dali.

Man asmeniskai pasirode labai baisus Fatal Frame, nes japoniskas siaubas yra vienas is geriausiu~

Zaidziau RE4 - nepatiko, gan greit numeciau. Is action-horror cia turbut vienintelis, kuri zaidziau. Siaip gal per anksti pasakiau, kad nera intrigos, nes artejant prie pabaigos darosi vis idomiau, norisi suzinot ritualo detales ir visa kita. Noretusi daugiau misliu man... Dabar vel trumpam numeciau, nes pastrigau vienoj vietoj (kur mergaite su raudonu kimono reikia gaudyt), teks parejima paziuret ir vakare pazaist :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

apie fatal serija daug negaliu pasakyti , zaidziau trecia daly , gan toli nuejau , pastrigau , paskuj vaikstau vaikstau , atsiranda tu vaiduokliu pastovej jej ilgai vaikstai , ir kazkaip db jau nezaidziu , nors reiketu pabaigt , juk google visagalis parodys kur reikia eiti :) o seip zaidimas isskirtinis ir tikrai geras :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai gera serija tik i zaidima reikia ilysti paciam kad ji normaliai palost,pavirsutiniskai neina losti,nes na ne toks zaidimas kuri gali zaisti negalvodamas,man yra pvz laikas kai galiu losti tokius zaidimus,bet buna taip kad laiko turi bet na negali tokio losti,ne toks nusistatymas buna,reikia susitelkti,atsijungti nuo aplinkos,geriausia atjungia aisku ausines geros,bet va kad ne visada gali nieko negirdet kai namie nesi vienas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaubo zaidimu megejam ir ps2 savininkam dabar Torent .lt tikras rojus :) , visos 3 Fatal Frame dalys imestos ,dar Kuon ,kuri isvis sunku kur nors rast...taigi labai gera doze siaubo kas nera dar visu pereja. o tas Kuon tai tikrai idomiai ir baisiai atrodo :)

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.