fish

Įžeminimas

Rekomenduojami pranešimai

Nekursiu naujos temos, kad neterščiau forumo. Pas mane Hitachi 47. Viską dariau kaip sakėt, suglaudžiau, viskas kuo puikiausiai ėjo. DVD-romas lyg ir persijungė į modeB, win vista tipo įrašė driverius, per device managerį rodo, kad viskas tvarkingai, tiktai šiaip kai mėgini įeit į jį per my computerį, meta kažkokį errorą, o ne prašo įdėt diską. Taip turi būt? Uždaryt DVD-romo irgi neina, kai tik uždarai, Xboxas vėl atgal išmeta. O flashinant rašo, kad DVD-romas nerastas, nors pervedinėjant į modeB viską lyg ir rado. Kas galėtų būt ne taip? Išmėginau ant vieno kompo, ant antro kompo netgi Slax'e nerado DVD-romo. Nors tutoriale ir nebuvo paminėta, bet įtariu, kad reikia VIA sata controllerio, taip? Pas mane ant vieno kompo berods nVidia controlleris (čia ant to, ant kurio pusiau veikė). Permečiau akim forumą, tai nelabai daug teradau apie 47 Hitachi, matyt, visiems ir taip viskas gaunasi. Žodžiu, lauksiu jūsų pamąstymų. smile.gif

Nusipirkau tą SATA controllerį, tikiuosi veiks. Tik teks laukt, kol atsiųs.

Ne į temą

Sveiki, perskaičiau Hitachi DVD-romo flashinimo gidą (http://www.playmanija.net/xbox-360/p2003_action/displayglossarydetails/p2003_glossaryid/2), viskas beveik kaip ir aišku, tik susidūriau su viena bėda. Gyvenu daugiabutyje, todėl yra problemų su įžeminimu. Nuo skydinės tempti laidą nėra fizinių galimybių, nuo radiatoriaus būtų galima, bet abejoju, ar iš to naudos bus (o gal net ir žalos), kast armatūrą į žemę ir vyniot laidą į 4 aukštą - irgi ne pats geriausias variantas. Ar dar yra kokių alternatyvų? Kaip dėl žeminimo į kompo korpusą (įtariu nelabai kokia mintis)? Ar kam teko flashinti Xboxą daugiabutyje aplamai? Taip pat įdomu, kokia rizika sudeginti Xboxą viską darant be įžeminimo? Ko labiausiai reikėtų saugotis, kad nesupleškinti nei vieno, nei antro, ko riekėtų nesuliesti (elektriko iš manęs tikrai nebus)?

Iš anksto dėkui už atsakymus.

Redagavo fish

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Esu skaites,kad zmones prijungia prie PC korpuso ir viskas ok,taip,kad tavo mintis nera jau tokia ir bloga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

išvis priglausk xbox prie pc ir ramiai fleshink nebent gyveni nepastovios elekros rajone :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

flashinaus daugiabutyje - jokiu problemu. man kazkaip atrodo, kad daugiabuciuose jau buna izemintos rozetes ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

flashinaus daugiabutyje - jokiu problemu. man kazkaip atrodo, kad daugiabuciuose jau buna izemintos rozetes ar ne?

Kai kur buna kai kur ne cia priklauso kada statytas daugiabutis pas mane pavizdziui nera izeminimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kažkur tai 1990-1991 metų daugiabuty gyvenu, tai ir po remontų rozetes neįžemintas sudėjo.. Tai žodžiu neįžemintom rozetėm geriausias variantas yra suglaust korpusus? Man tinkamas šitas variantas, nes ir SATA laido kilometrinio neturiu. Tik šiaip baisoka kažką pridirbt būtų, nes vis dėlto Xboxas pas mane dar tik pirma diena. ;) Bet reik tikėtis pavyks viską išsiaiškinus iki galo. Ačiū už patarimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad aš negirdėjau dar tokio dalyko kaip fleshinant dėl įžeminimo kad butu užsivertes xbox o jai bijai pats nešk meistrui arba man ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad aš negirdėjau dar tokio dalyko kaip fleshinant dėl įžeminimo kad butu užsivertes xbox o jai bijai pats nešk meistrui arba man ;)

Tai 99% taip ir būčiau daręs, jei artimiausias meistras būtų arčiau nei 70 km atstumu.. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viryklė pas mane dujinė, bet dėkui už mintį.

Redagavo fish

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai su draugu flešinom savus tai sujungem su mazais gnybteliais xboxo metalinę tą dėžutę su pc korpusus, tai jungiant/priglaudziant tiesiogiai manau irgi viskas tas pats bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kai flešinau savo, tiesiog suglaudžiau korpusus ir visas flešinimo procesas nuėjo sklandžiai. Taip pat, aš gyvenu daugiabutyje kuriame nėra (berods) įžeminimo. Ir beto, nėra čia ko bijoti, tik 20-30 procentų, kad tai gali nutikti flešinant nesuglaudus korpusu ar kitaip sujungus.

Redagavo sLk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.